224

Калеко Алеко

преди 3 години

Досега беше лесно, излизаш на улицата и с парите на Черепа под вдигнатия юмрук на мUнчо, си правиш пърформънси със свински ушички и пъдпъдъчи яйца, пиеш бира Ариана, викаш "Мафия", "Мутри вън" и "Оставка" и копонът си тече ... Сега обаче "победителите" дето влязоха в Парламента ще трябва да се претеглят на кантара на "Народната любов" пред очите на цяла България и то не със закани, хули и обиди, а с конкретни дела, че после като отшуми "Народната любов" може да се стигне и до Народен съд ... !!!

223

Анонимен

преди 3 години

Към 264-Нищо не пречи след съставянето на правителство от Президента,да се ползва и почерпи от опита от 1934 година и повярвайте ми,със сигурност ще има голям ефект,не само относно просперитета на страната,но и относно консолидирането на народа около една всеобща национална идея,неотравяна от каквито и да са ракови образувания,наречени партии!

222

Анонимен

преди 3 години

В ПИК има видео, как СлаФчо се кълне, че няма да се занимава с политика...Сега, затова се крие, че е много кофти, как лъже...

221

Математик

преди 3 години

Все по- вероятна ми се вижда коалиция Герб + Има такъв народ. Първо - Бойко вече го няма / символично/. Второ - безпроблемно ще кандидатстват и ще договорят еврофондовете / милиардите от ЕС/ . И трето , най - важното - ще делят само на две :) .

220

Анонимен

преди 3 години

До 219:Напротив,може да се работи и без парламент(съставен от Един управляващ и останалите немислещи ***,чакащи какво ще каже управляващия),приемащ "закони" на килограм,разработени от анонимни чиновници из министерствата!Така е управлявал и Борис III,след преврата и забраната на партиите през 1934г,с назначени от него законотворци и правителство,КОГАТО ИЗТЕРЗАНАТА ОТ ПОЛИТИЧЕСКИ БОРБИ СТРАНА СИ Е ОТДЪХНАЛА И ДО ВСВ Е ПОСТИГНАЛА ГОЛЯМ ИКОНОМИЧЕСКИ ПОДЕМ!!!Но,започнала войната и...край!

219

1212

преди 3 години

Иска Ви се да се откажат ама няма.

218

Анонимен

преди 3 години

Искаме Шишо-бакшишо министър на финансити.

217

Анонимен

преди 3 години

Скоро мощна народна любов ще се излее върху парламент и правителство ако има.

216

Калеко Алеко

преди 3 години

мUнчо като поеме щафетата ще прави избор след избор, дорде ни докара до просешка тояга и докара неговите приятели от "Възраждане" на Власт ... или докато ни уреди с Президентска реСпублика от евроАзиатски тип ... !!!

215

Lora

преди 3 години

Какъв ход - Слави се е скрил в миша дупка и го е страх да си покаже носа. То тая работа не е като оная с пеенето. Мина вече седмица от изборите а той дори не благоволи да благодари на избирателите си за гласувантот доверие. Висш егоцентризъм. Ситуацията доста напомня на правителството на НДСВ и царя, дето щеше да ни оправи за 800 дни, а той оправи само себе си.

214

Mersi

преди 3 години

Заедно и поотделно с БСП, ДПС, ИТН и Мутри вън (вътре отново старите забравени) като частно дружество управители ще има много + ДА БГ.Важното е келепир да има. А то ще има.Чудо парламент.

213

Слави мутро-вън

преди 3 години

:D Служебния кабинет няма да има никакви правомощия. Само още някоя далаверка с джипове или нещо подобно от съветниците на Резилек :D Слави, толкова си смешен и смотан, че само се сещам как веднъж в предаването ти те нарекопа Мултак, а ти се изсмя радостно :D Мутро чалгарска стой далеч от властта! Тя не е за неграмотни учили-недоучили селянчета, с мулташки и чалгарски вкус :D

212

Чакъров

преди 3 години

Абе верно ли Тиквата предложил 10 торби картофи на Славиту да си оправи сметките за мандата?

211

Анонимен

преди 3 години

Къде е батко бе?

210

Анонимен

преди 3 години

До 244:А случайно да си чул "интелектът" който не се присмива на други партии,да нарича гражданите на държавата,която управлява *** и ***,а народа като цяло,"мат,рял"?!!Според направенит от теб извод си личи,че относно мат'ряла е имал основателни попадения!

209

селЯнин

преди 3 години

Аз съм за Софи Маринова.Страхотна е!

208

Кючек

преди 3 години

Радо Шишарката подготвял с Куку Бенд новия химн на България.

207

Йосарян

преди 3 години

А Орхан Мурад и Щилиян ще стават ли министри?

206

Шопа

преди 3 години

Голем залък ***, голема дума не казвай....

205

Анонимен

преди 3 години

Никоя от българските партии не подкрепя Борисов.Дори и ортаците му в краденето от ДПС му биха шута.