87

Разчитаме

преди 3 години

Корнелка да го направи щом Путин се отказа да рекламира руската ваксина - Корнелка по мускули хаха

86

Анонимен

преди 3 години

Намирате за странно, че Владимир Путин отказа да се снима, докато получава ваксината срещу COVID-19. Но Путин винаги е избирал различен подход. Защо искате Владимир Путин да се присъедини към нарастващата кохорта от европейски лидери, които се чувстват принудени да свалят ризите си, за да получат ваксината, вместо просто да запретнат ръкав? Защо искате Владимир Путин да подражава на тези, които се стремят да подражават на него?

85

Изненадани?

преди 3 години

Кой е очаквал този да даде някой да го инжектира публично. Та той в далеч по-мразен в Русия, отколкото в останалият свят. Все пак руснаците му теглят от глупостите толкова години. А и всички диктатори са страшни параноици. Сталин е чистил редовно първата редица генерали. Ей, така превантивно.

84

Ерджолан

преди 3 години

От Туркестан пасти да яде!

83

Анонимен

преди 3 години

Джо, като го ваксинираха си беше чисто сенилен старец, който не знаеше къде е , какво правят с него и защо го снимат.По добре без снимки, отколкото с такива.Освен това ваксинирането е ЛИЧЕН ЗДРАВЕН АКТ - защо трябва да се прави цирк от това?

82

Русофилите

преди 3 години

Ползват статията като листни въшки ,мазохистични недоразумения са те!

81

с

преди 3 години

По добре снимка на Путин в Сибир, отколкото на Хари със Занзибарксата депресантка.

80

Анонимен

преди 3 години

Браво на Путин!

79

Божке

преди 3 години

Това монголско оловно човече вече може да впечатли само някоя бабуля и нашите другари. Заприличал е на готов за балсамиране екземпляр-диктатор. Тъпата му мужишка пропаганда, да гази безцелно сняг скрит в тайгата не хваща дикиш. Гладните руснаци искат работа, стандарт, и най-вече свобода, но засега не могат да я извоюват. Тази статия на фона на другата за Ердоан, който прави подобна пропаганда, но религиозна. България трябва твърдо да отстоява мястото си в ЕС. Далеч от азиатските империи на злото

78

До 114

преди 3 години

И часовник за $200 000 ,замък за $5 000 000 000!

77

Анонимен

преди 3 години

'' Путин на кон, в тайгата, в ледени води, но защо не се "щракна" с ваксина? ''.......................Изпитвам огромно уважение към руските култура и цивилизация, които на практика ни освободиха от турците, НО ... трябва да се знае, че Путин е продължител на комунистическия СССР в най-лошия му вид, а не на руската култура.Разбирам, че тази разлика е прекалено тънка за неграмотния български селянин, но затова селяните винаги плащат най-високата цена за всичко.

76

Анонимен

преди 3 години

Е това е скромен човек домат,лук, краставица ,чай обикновена храна.

75

Анонимен

преди 3 години

Че и българите не си правим селфи когато ни ваксинират не само руснаците .Явно някъде в чужбина това е мода за която още не сме разбрали.И аз не подкрепям такава мода, поредната глупост измислена от някой тийнейджър вероятно.

74

Хахахаха

преди 3 години

И какво му пречи да се "щракне", докато го инжектират с физиологичен разтвор, ако го е страх от ваксини? Дано са ви платили поне... Драскачи жалки :)

73

Диана

преди 3 години

До Анонимен106Вярно ли?! Значи мутирал веднъж и не му стигнало, та решил да го направи и втори път - мутант на мутанта!...Абе ще открием ние страната на вирусите най-после, а трябваше това да стане много преди да се пръкне ковид-а...Ако бяха измислили едно универсално лекарство срещу вируси досега, сега нямаше да имаме проблеми изобщо...Мързели, значи!...Хич не им се занимава с дребните вирусчета! Много е дребно, значи, и не им лови окото...Виж, бактерията - антибиотик и хак.на патката главата

72

Диана

преди 3 години

До Диан0 принцес0И каква е официалната версия на блатная?! Не ме привлича нещо заглавието ѝ - блатная, пълно с жаби, значи...не е май мойто място...защо искаш да си запазвам тази версия на блатная?...поясни се, значи, щото мога да си гадая до сутринта...

71

102 ми прочети още

преди 3 години

какво казват нормалните страни за воваКъсия.......инфо колкото искаш.

70

Диана

преди 3 години

До Анонимен97Не, не съм в Русия, чета справки в интернет за Русия...

69

Диана

преди 3 години

До Логичен човекНе е много ясно защо някои смятат, че отношенията ставали все по-мразовити? Байдън ясно го каза - няма за какво да си говорят!Просто, нямат общи теми..Путин като го покани, може и да предложи няколко теми, например, или разходка до Сибир или нещо друго, което гостът,му би пожелал ако се срещнат на живо, разбира се..всеки проблем си има решение/я..Не виждам защо да се влошават отношения когато никой не прави нищо лошо, ако не смятаме несериозното популисткото изхвърляне на Байдън

68

Анонимен

преди 3 години

До ДианаВсъщност това са официалните цифри на Кремъл. Истината е много по-стряскаща. Реално смъртните случаи от началото на пандемията досега в Русия са около половин милион. Излезе им статистиката за допълнителната смъртност за 2020 спрямо 2019: 324 хиляди повече. И от тая година 3 месеца погроми и са към половин милион.Путин лъже, но няма къде да се скрие.