41

Krom

преди 3 години

Друг е проблема на Спутник-а! Ако западните ваксини вървят с чип, то руската е с дискета. От там и проблема не са особено силни в чиповете. Всички знаем, че руския чип е най големия чип.

40

Българин

преди 3 години

Добре сме със запада, икономиката се развива, населението расте, заводите никнат като гъби, българинът се замогна, забогатя, прави деца, купува амолед и кулед форка, пет ка и 8К да гледа мачовете, върти западна кола по магистралите и прави тапи по празниците като пътува за чужбина, а пенсионерите меткат пачки с хилядарки от балконите. В своята 1300г история българите не са живяли толкова добре както днес при демокрацията и ЕС, ЕС е най-прекрасното място за живот.

39

Реклама

преди 3 години

Русия трябва да пусне реклама как плешивеца се ваксинира,и после да започне да се среща с хора,с правителството,а не да се крие като мишок,и да общува с тях онлайн,нали вече ще е ваксиниран.

38

"Русия е велика

преди 3 години

нека си е велика, но да стои по-далеч от цивилизацията.Така както е велика през 90 та година се провали с гръм и трясък и то без никой от Запад да я бутне и с пръст.Някой от големите ролитици беше казал - "Почне ли Русия да се прави на велика следват купони за хляб"

37

Анонимен

преди 3 години

"Проблемът при руската ваксина е, че Русия няма капацитет за произвеждане на високотехнологични продукти и трябва да помоли....."------Доста неумно изказване . В момента нали се произвеждат ваксини в Русия Просто няма страна , която сама да произведе такива огромни количества . Пфайзер на колко места произвеждат . АЗ чака ли на Индия - чака и така нататък

36

1

преди 3 години

До Анонимен 27"Много е добра според научната литература... но е Руска. Съответно е Лада.'Става дума за технологията на действие, няма нужда веднага да се засягаш.Доктора много добре го е казал: и Лада и Мерцедес ще те закарат от точка А до точка Б, въпроса е по какъв начин и с какви възможности.

35

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 25Сам не знаеш колко си прав. сПутника е векторна ваксина,а тя е технология измислена в САЩ.

34

Гил Бейц

преди 3 години

Спутник е слаб, защото не е компатибел с уиндоса ми.

33

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 28"от Франкфурт"Майнц, но няма значение. Пак същото.

32

Анонимен

преди 3 години

Диктатора Путин измести Бил Гейтс и стана ваксинатор номер 1 на планетата и космоса.

31

Китайските К0мундета

преди 3 години

напръскаха ЕС с Ухански Райд, а те си мислят, че са ги напръскали с Шанел номер 5!

30

Krom

преди 3 години

До Анонимен 7 - по принцип бих се въздържал от коментар, *** агресивен, но сега съм длъжен да кажа, че пишейки "КОВИТ" сам се класираш като абсолютен п.рофан. Инак можеш да лижеш колкото искаш високопоставения трибуквеник и да пееш песента на партията.

29

Анонимен

преди 3 години

До Русия е Велика"но ЕС е Недоносче - единствените без собствена ваксина..."***, ваксината "на Пфайзер" е германска.

28

Анонимен

преди 3 години

Не е вярно. Ваксината на турчина е от Франкфурт, ЕС.

27

Анонимен

преди 3 години

Много е добра според научната литература... но е Руска. Съответно е Лада.Това не е ли малко непрофесионално и предубедено изкаване? Аман от пропаганда със стереотипи.

26

Русия е Велика

преди 3 години

СССР беше Велик, но ЕС е Недоносче - единствените без собствена ваксина...

25

Анонимен

преди 3 години

Руските хакери са виновни, иначе Спутника щеше да се казва Аполо и да е мейд ин юесей.

24

ха ха

преди 3 години

И без това руските чипове са некачествени

23

Анонимен

преди 3 години

НЕ!Самият факт, че Путин се е заел САМ да я рекламира е достатъчен.Навремето така ни пробутаха и комунизма. И има още доста хора, независимо от ада през който мина България, които се самозаблуждават.От тогава още помня и знам - нищо, което има връзка с Русия!Ако някой се натиска - знае къде е руското посолство - да ходи там и да се моли.

22

ъъъ

преди 3 години

Не искам да ме чипират с петолъчка