93

СССР

преди 3 години

Анални да каже колко милиона извлачи от Русия.И накрая когато правосъдието на Русия го подгони, той изведнъж стана борец за свобода.Тично като нашия Васил Божков.

92

Анонимен

преди 3 години

До ваййй..."Сега ще е Навални, утре ще си ти. И преди да ми кажеш "ама аз ще им лижа ботушите, те не закачат такива като мен", да ти кажа, ще се намери брата ти русофил, който да не му харесва как го гледаш и ще те натопи по стар комунистически обичай, че си враг на режима, и ще дойдат И ЗА ТЕБ. РАЗБРА ЛИ? ЩЕ ДОЙДАТ И ЗА ТЕБ.

91

Анонимен

преди 3 години

Путинизма, както и Бойковизма, са тежки нелечими заболявания

90

Наблюдател

преди 3 години

До анонимен 95: затова пък руските взятчики въобще не се занимават с народа. Правят фалшиви проекти-пирамиди като К..Т..Б.., Белене и Руски поток и крадат милиарди от българския народ без да им мигне окото. При това взятчиците постоянно ни получават през превзетите медии и армии *** кое е добро и кое лошо! Съд и затвор!

89

Анонимен

преди 3 години

До СССРКъдето е дъщерята на Лавров, там има демокрация.Случайно да знаеш къде е тя?

88

ваййй...

преди 3 години

Г-н а. Налний е получил строги указания от "работодателите си" докато се "лекуваше" у Германията и разбира се твърдите им уверения, че никой няма да го пипне с пръст когато се прибере у Русията (въпреки не една, а двете му условни присъди).Е, случи се "конфуз", на Путинчу му писнъ да се занимава с "яловия троянски кон" а. Налний и взе, че го прибра у конюшнята, по примера на колегата му Джо Бидоня у САЩ, който не само укауши но и продължава да укаушва протестиращите на 6 януари Тромпетисти!

87

СССР

преди 3 години

В Русия ги арестуват, а в САЩ направо им теглят куршума наместо.Въпроса е в коя страна има Демокрация?

86

Художничка

преди 3 години

Гащите на Путин добиха жълтеникаво-кафеникави краски.

85

До болните

преди 3 години

Русофилията е тежка нелечима болест. Имам познат болен, който живее във..Виена, но постоянно хвали Путин и руският рай. Повечето не са стъпвали там, но са промити от бащите си, които просто милеят за младостта си. Иначе да сравниш доказани демокрации, където властта се сменя на макс 4 години с тази авторитарна власт, при която царят-джудже е окупирал 20+ години властта, раздал благата на друзя, трови всички опозиционери като в монголската си е тежка диагноза. Народът пие лосиони, той строи замък

84

Анонимен

преди 3 години

А как стои въпроса с американския лагер Гуантанамо днес при демокрацията?

83

Анонимен

преди 3 години

За САЩ българите дори и животни не са, просто плячка, плячкосвай и разграбвай. А българите им се навеждат и им целуват ***.

82

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Не са лицемери.По негово време чернокожите не са се считали за хора а за нещо средно между човек и животно.Някакъв вид ъпгрейдната маймyнa с по-малко физическа сила,косми по тялото но за сметка на това с повишен интелект".А днес защо лицемерите в САЩ им целуват задниците на чернокожите, като тогава не са ги смятали за животни а не за хора?

81

Анонимен

преди 3 години

Коментарите тук показват, че в България все още има хора, които са умствено на такова ниво, че ако червените се върнат Белене отново ще се прочуе. Газдоваци. Как се пръкват тия урроди?

80

До Чебурашка - кой е

преди 3 години

Кой е Навални - кажи все пак? Аз знам - известен 'Блогер". ДобреКак е станал член на борда на директорите на редица важни компании (с чии пари, защото иначе няма как). Как плаща за обучението на дъщеря си в Щатите? Мога и други жокери да ти дам.

79

Питане

преди 3 години

"В десетки градове на Русия започнаха масови протести в подкрепа на опозиционера Алексей Навални".Следното питане имам: В колко по-точно градове на Русия, и колко по-точно души са участвали в масовите протести в подкрепа на "опозиционера" Навални? Мерси.

78

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 82Не точно ... За 5 години, колко гръмнати имаше? О да, сетих се - 4 парчета, защото протестираха ЗА Тръмп.

77

Анонимен

преди 3 години

До лицемерите САЩНе са лицемери.По негово време чернокожите не са се считали за хора а за нещо средно между човек и животно.Някакъв вид ъпгрейдната маймyнa с по-малко физическа сила,косми по тялото но за сметка на това с повишен интелект.Не че са били много далеч от истината ама хайде хора са официално са признати за хора отдавна.Но да се върнем на Томас Джеферсън.По негово време чернокожите са били смятани за нещо като животни и той е писал тези думи за хората а не за животните.

76

ТИ ДА ВИДИШ

преди 3 години

Да виждате разлика между ЧЕРЕПА и НаХални...и двамата борци срещу тирани и корупция.... Ако не регистрирали партията на Черепа той си имал резервна партия чрез която ще ходи на избори..... А на бас, че това ще да е републиканската партия на ЦВИНОКИО . . ... ТИ ДА ВИДИШ!!!!

75

Анонимен

преди 3 години

До По-далече от АзияТурция - Най-азиатската страна!

74

Анонимен

преди 3 години

До ВИзлезли са шепа загубеняци, които искат повече помощи, но защото политическият климат е такъв, никой не ги спира. Обясни ми моля те, ако преди 20 години беше тръгнал някой с месеци да триши магазини в топ квартали, дали нямаше да има бум-бум в главата! ООООО, не можело!Ама в капитолия, като влязоха 20 парчета в празна сграда, гръмнаха 5. Тогава можело.