137

А

преди 3 години

ЗАЩО УНГАРЦИТЕ МОГАТ А НИЕ ЩЕ ЧАКАМЕ НЯКАКВА ПРДЕ.КОМИСИЯ

136

Зозо

преди 3 години

До НякойМънгъра от руската партия АБВ ли е "светилото"? Мерси :))))))))))))))))))))))))

135

Някой

преди 3 години

Всички наши светила казват, че руската ваксина е много добра. Затова много ми е чудно как хора, които нямат абсолютно никакви медицински познания или най-малкото не са си направили труда да прочетат малко коя ваксина какво съдържа, отсичат, че с руска ваксина никога. Ами добре, ваксинирайте се с каквото искате или не се ваксинирайте.И не ги мислете руснаците как ще произведат такива количества. Дошло ни е до главите и да се спасяваме кой както прецени!

134

Анонимен

преди 3 години

До МитакаПроизводителите не могат да смогват да произвеждат, тъй че ЕС и 10 пъти повече да беше поръчал пак нямаше да има повече. Даже е добре, че са разхвърляли поръчките, за да може да разполагат с повече варианти, когто фирмите са готови.

133

Митака

преди 3 години

С поръчките на ваксините се направиха две издънки първата на ниво ЕС, втората на ниво нашите щабове и Баце.В ЕС първо поръчаха френски ваксини ( Санофи, не са готови и няма да станат до 1 година), после намски ваксини ( CureVac, и те не са готови няма да станат по половин година), после от най-евтините (AstraZeneca, готови са, но не са одобрени), след това на още една реномирана фирма (Jonson, има шанс да станат до 2-3 месеца)И когато излезнаха Бионтех/Pfizer и Модерна от ЕК казаха, че вече

132

Мария Игнатова

преди 3 години

Навсякъде каквато и да е темата се говори само за политика. Аз пък искам да живея в държава с нормално здравеопазване и заплатите да са съобразени с достоен човешки живот. Да мога отново да се занимавам със спорта в който заемам някаква длъжност, но това ще се осъществи само ако се ваксинирам, защото дистанцията е невъзможна и изнервяща. Следователно руска, китайска, турска или друга ваксина, нека аз да избера.Може би всеки вече е направил избор дали ще се ваксинира.

131

Анонимен

преди 3 години

До 136 ЗозоДоста си зле с инфото а и с мисленето ! То нестава само с писане на тролски постове а да се почерпи информация от чужди сайтове.

130

Анонимен

преди 3 години

До Зозо"И пак да попитам колко ваксини получи Унгария от руската и китайската? То обещаното не е като даденото. С гаранция ние ще получим по-рано ваксините от Ес, от колкото Унгария руските."Ама , то и Унгария не разчита на руските: те са договорили основните им нужни количества от ЕС. Това което става е, че Другаря Орбан и другаря Путин си. правят взаимно ПиАр. Първия играе по националистическата линия, която включва да се репчи на ЕС, а втория случая е като с водоноските за Италия :))))

129

Анонимен

преди 3 години

До ЗозоТия, които си купят предварително руска ваксина "за когато стане" ще се минат жестоко, защото ще стане като с ваксинацията: тупаха се в гърдите, че са "първи", а сега са на опашката на бройя на ваксинирани на глава от населението.

128

Зозо

преди 3 години

До СилвиУнгария е получила 6000 руски ваксини декември месец и това е. Руснаците нямат капацитет да произвеждат за тях си, та за износ :))))))))))))))))))))))))))))))Останалото е голямото руско ЩЕ и анимационни, голи хвалби.

127

Силви

преди 3 години

До ЗозоЩе видим какво ще получим от ЕС, защото доколкото разбирам в Брюксел е заведено дело за неустойка относно доставката.След като преди ваксиниране подписвам декларация, че фирмата не поема отговорност какво ще се случи с мен е редно да мога сама да избирам ваксината. Значи аз нося отговорност за последствията, но те ми нареждат с каква ваксина!!!

126

Зозо

преди 3 години

До Анонимен ....Меркел никога не е била от ГДР......Уаааахахахаааааааа, комунистче пак лъжеш или просто не знаеш. Ангела Меркел прекарва в ГДР първите 35 години от живота си - години, за които досега се знаеше твърде малко. Известно е единствено, че е заемала пост в Съюза на свободната германска младеж /FDJ/, където е отговаряла за културата. Завършила е физика в Лайпциг.

125

Чака

преди 3 години

До Анонимен 128Наистина си ЛУД./прегледай се майка/

124

Зозо

преди 3 години

До Силви ...Унгария показа как се прави.....И пак да попитам колко ваксини получи Унгария от руската и китайската? То обещаното не е като даденото. С гаранция ние ще получим по-рано ваксините от Ес, от колкото Унгария руските.

123

до 128

преди 3 години

До АнонименАми луд си....

122

точно така

преди 3 години

До НеееЕС даде право всяка държава да се договаря и внася всякакви ваксини, освен тези, одобрени от ЕС. Тук нашите мишоци само знаят да мишкуват и се оправдават с ЕС за всичко.... не искат да поемат никаква отговорност

121

Анонимен

преди 3 години

До ЗозоТи добре ли си?Меркел никога не е била от ГДР, поне хвърли един поглед в нета и виж откъде е Меркел, преди да пишеш глупости!

120

Анонимен

преди 3 години

Трябва да съм луд, че да си сложа руска ваксина

119

Силви

преди 3 години

Моето желание като гражданин на демократична държава е правото ми да избирам ваксината, която ще вкарам в собственото си тяло. Не виждам смисъл въобще да се коментира кой ще си поставя ваксина и каква. Всеки има право да си избира със собствената глава какво ще прави с живота си.Единствено ме интересува да върна нормалността на живота си и да мога да прегръщам любимите си хора. Значи хора ще умират, но ние ще чакаме ваксините от ЕС. Унгария показа как се прави.

118

Неее

преди 3 години

Герберастката калинка лъже нагло. Няма задължение за европейско одобрение. Пример Унгария.