433

Анонимен

преди 3 години

Руското посолство спешно набира български русофили контрареволюционери за потушаване на цветната революция в Русия. Заплащането е много добро. Отличилите се в потушаването на революцията ще получат ваучер за разглеждане двореца на господин Путин в Геленджик.

432

Мяу

преди 3 години

Ха_ха, ТОЙ ИМАЛ ПРАВО ДА СЕ КАНДИДАТИРА И ТОВА БИЛО УСТАНОВЕНО С КОНСТИТУЦИЯ. ИМА ПРАВО ,АМА ТОЙ НЕ СЕ КАНДИДАТИРА, ЗАЩОТО НЕГОВИЯТ РЕЙТИНГ Е СИЛНО СПАДНАЛ. ПРЕДПОЧЕТЕ ДА СВИКА ШАЙКАТА И ДА ПРИЕМАТ КОНСТИТУЦИЯ, СПОРЕД КОЯТО ТОЙ ДА ВЛАСТВА БЕЗОБЛАЧНИ 16ГОДИНИ, ОЩЕ.

431

podkrepqm

преди 3 години

Навални е съвременния Левски за руснаците, дано успее Путин е истинско зло!Гледайте в тубата всичката им корупция е на показ в разследванията му...

430

баба мара

преди 3 години

някои интересува ли се от нашите протести днес е 199 ден утре е 200 кои мупука за нас а ние защо трябва да вземаме отношение по техни вътр проблеми

429

Пак по опорката?

преди 3 години

До Мяу: Властта на Путин била нелегитина? Хайде де. Както се казва, не маукай г'лупости. Правителството на американския президент Джо Байдън ще се стреми за 5-годишно удължаване на действието на договора за ограничаване на стратегическите оръжия с Русия. С кого ще подписва това удължаване на договора? С Навални?

428

Кой

преди 3 години

му плаща разноските на тоя мухар искат да скарат русияните в България.Веднага да му се проверят сметките банките са виновни.

427

Евтина...

преди 3 години

...Американска пропаганда. Кой ли ви и вярва.

426

до ЦРУ

преди 3 години

все така се извинявата нещастници. "Аз друго исках да кажа, *** не ме разбрали".Илитерати на квадрат. При това смешни и жалки...

425

Малко за политика

преди 3 години

До Тошето: Защото Путин няма никакъв интерес да се занимава с Навални. На предните избори Навални получи 5%. На следващите, след пропагандните напъни в негова полза може да вземе и 10%, но и тогава пак ще може да прави само шоу. Нещо като нашият Марешки.

424

Мяу

преди 3 години

Както се казва, властта на Путин е нелегитимна. Нея я признават само диктаторите. НАВАЛНИ И НЕГОВИТЕ СЪМИШЛЕНИЦИ НЕ,.

423

Щирлиц

преди 3 години

Цитат от филма "Време разделно"-Да колим навън,за да не се колим вътре.Оправиха западняците себе си,тръгнаха и на други да "помагат".

422

Ех

преди 3 години

Тоя Навални -мухал сега ли се сети да разбива Русия не му вярвайте тое нагласен да разпилява и разгражда по заръки от запада.

421

Тошето

преди 3 години

Не ми е ясно защо Василевса не нареди просто да застрелят Нахални в главата вместо да се мъчат да го тровят?!

420

Анонимен

преди 3 години

Абе да си мисирка от гъзоближещите , и то не е лесно.Пишеш ,плюеш по Русията за дребни центове и накрая обикновения български народ продължава да си я харесва.

419

Тикволандия

преди 3 години

До Sk: Като на по-п'рост от "много умният анонимен" ще ти се обясни. С референдум в РФ бяха направени промени в конституцията, съгласно които (освен останалото) действащият президент да има право да се КАНДИДАТИРА за нов мандат. Танка Путин може да се яви на следващите избори и може да бъде избран отново. И най-вероятни ще бъде.А Навални, ако се кандидатира, я вземе 10%, а не.

418

Sk

преди 3 години

Хайде много умният анонимен да ми каже, как без избори ПУТИН дойде на власт още 16 години? Избори няма само за монарх. Какви алабализми. пише в бета не ме интерес.

417

Малко за политика

преди 3 години

До Христо Иванов: Защо само санкции? Да обявим мобилизация и да тръгваме към Москва!Не се напъвай, че ставаш смешен. А Навални ще се яви пред съда. Ти нали уж приказваш за върховенство на закона? Навални да не е привилегирован, че за него да правят специално изключение.

416

Айде стига, а

преди 3 години

Ври и кипи само в главите на со ро сои дите и тъпите гроб ари. Даваха наживо всичко, като шоу с коментари и интервюта. Посланникът на сащ в Москва дори уточняваше маршрутите, ама до движение не се стигна. Групички надрусани но с обучение как да действат срещу полицията. Опит за нещо като в щатите но слаба работа

415

Бойко Борисов

преди 3 години

В понеделник ще наредя на България да обяви война на Русия! ГЕРБ ПОБЕДА!

414

sd

преди 3 години

Айде, да чупят черепа на мръсното жуже!