103

Анонимен

преди 3 години

До Всичко е точно!Промит мозък, хората се бутаха на протестите преди месеци. Отдавна минаха тези масови събирания. Що не се сетиш и че 1990 година са се събирали на протести и не са се пазили от корона вируса?

102

Гневен

преди 3 години

Купих си дрон и му залепих с пвц лента 10 остри ножа по него. Утре депутатите от герб, докато влизат в парламента ще го забия в нечия гербава глава!

101

Анонимен

преди 3 години

Tази разлика е заради 20 % ддс на храните на герб бсп и дпс. Тия трябва да се махнат от властта. Все пак хората трябва да се хранят пълноценно а не да плащат нечии виш кетап от по 100 000 лв или ранно ченгеджийско пенсиониране. Щото се стига до тия резултати на мафията герб.

100

Анонимен

преди 3 години

Ей, ваксъра 96!! Я не ми казвай какво да правя!! Ако искаш си бий и цианкалий, ако така ти кажат по телевизията, промит мозък!!!

99

ъхъ

преди 3 години

24-та по заболеваемост и трета по смъртност не е за хвалба.Ботоксовия търтей да дава обяснения.

98

Анонимен

преди 3 години

Бойко Борисов ще бъде запомнен от историята с прозвището си Бoлгароубиецът! За 12 години Борисов докара България до първо място по смъртност, изпреварвайки Афганистан, Сомалия, Сирия и Йемен, а вече първо място и по ковид! ГЕРБ ПОБЕДА!

97

Всичко е точно!

преди 3 години

Гориха маски, бутаха се цяла година като скотове по платени протести на жълтите павета, не спазват хигиена, даже не вярват, че ковид съществува, не щат да се ваксинират, кое е чудното в тая смъртност?

96

Анонимен

преди 3 години

Партията на боко - суджука, мозъка, ментата,маджо, пашата, сокола, очите,каратиста,шиши.Партията на Слави - млади, нови лица от Оксфорд, Кеймбридж, Харвард, Йейл, Хайделберг, Принстън, СтанфордВие кои предпочитате?

95

Анонимен

преди 3 години

перуката-министър лъже най-нагло, герберастите наистина надминаха родителите си от бкп от национално предатеслство.. :(

94

Бойко Борисов

преди 3 години

Който не се ваксинира ще му забраним да влиза в болница и да ходи на работа! ГЕРБ ПОБЕДА!

93

Анонимен

преди 3 години

Ами да.Голям напън беше за мерки,онлайн,маски,учители не искали да работят поради страх от вируса.Мерките били заради лекарите,защото на първа линия ,допълнително им се плащаше.ОК,съгласен бях с всичко -и учители и лекари имаха право и заслужаваха да им се уважат претенциите.Ама дойдоха ваксините и хоп,няма да се ваксинирам.Това вече е нагло и абсурдно!Не мисля,че е редно правителството да се съобразява с хора,които ги е страх от К19 и в същото време не искат ваксина!

92

БАНко

преди 3 години

ПОЗОРЪТ БОРИСОВ !!!

91

Анонимен

преди 3 години

Хората в софия умират от рак и ковид на 40-50, защото ядат канцерогени от била,кауфланд и лидл и са нагъсто няма линейки, а тук при мен в село Неофит Рилски до най-големия Исторически парк в света има био супермаркет и хората са масово на по 90 години! Има клиника,детска,училище и от март няма нито един заразен от ковид! Стойте си там в софийската агония, докато аз си работя от хоум офиса!

90

Отчаян

преди 3 години

Останах без пари! Ще се самовзривя в парламента и ще взема няколко депутата от герб с мене на оня свят!

89

Анонимен

преди 3 години

Аз пък си имам европейска здравна застраховка в тогедър и като ме хвана короната имах придружител от Тогедър, който веднага ме уреди в токуда, лекуваха ме с ремдесивир и платих 0лв за всичко, защото съм ЗАСТРАХОВАН. На мои познати в същата болница им казаха няма легла, познайте защо ;) Ама байгану има пари за цигари и рикия, но няма пари да си застрахова собственото ЗДРАВЕ.

88

Анонимен

преди 3 години

Вече има ваксини.Да се ваксинират учители,лекари и рискови пациенти и да падат ограниченията !Няма "ама не искам ваксина".Който не иска ваксина-неплатен и без болнична помощ!Еми няма заради разни конспиратори и философи да чакаме в ограничения вируса да изчезне.Ваксинацията обединява двата полюса.Който го е страх от К19 да се ваксинира,който смята,че е безобиден вирус-да си щъка на негова отговорност.Това е! Къде е истината -едон бог знае,но това трябва да свършва вече ! Дотегна на всички !

87

до 86

преди 3 години

народа *** ! вярва на всичко ...иначе че българските т. нар. лекари не стават за нищо ! тва сме го разбрали мн отдавна - мързеливи , нагли ,некадърни , безхаберни ...но като има балъци които да им вярват така ще е ...абе про***ст народ- слаба държава ! а българският освен много про***Ст и е мн мързелив ....нищо не става !

86

на 8 място в света

преди 3 години

по смъртност на милион, трябва още усилия от ботоксовото свинче за първото място, и пак ще бъде награден, я с апартаментче, я с обикола на магистрлата с жипката на шефа:)

85

Анонимен

преди 3 години

да .явно искат да има болни за да приберат пари от КАСАТА .А народа си измира яко ...само за последните 24 часа имаме 110 починали . измират си да ...

84

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

С червените ботушки,партийците послушни,очакват дядо МразЩом ДС пак са слушали,сега са с пълни гуши,а тук е рай за тях.Снежанка от Лубянка,школувана е, знам я,сурваква ги тогаз.Останалите овци,понеже са си прости, с чип ще ги убодат.Ще чакат те линейка, клиничната пътка,във морга ги донася.