122

Анонимен

преди 3 години

Кой ви пита дали ще се ваксинирате ? Къде прочетохте въпрос към вас ? Статията да не е виктурина или проучване ? Нямало да се ваксинира-ако щеш се ваксинирай бе ! Но няма да бълвате глупости и измислици и да обърквате обществото.Няма да си измисляте ! Кой ви чипира бе,смехондери ? Ай,докажете как става чипирането?Той ползва интернет,смартфон,лаптоп,автомобил с всяква електроника ,сега чак се сетил,че го чипирали.Смяяяях

121

.

преди 3 години

Няма празници, няма Бъдни вечер, няма нищо свято за тези празни и алчни тикви. В деня на празниците се явяват с извънредни брифинги, да агитират за ваксини. Ама ваксинирайте се, бе, министри, щаб, тикви, който желае. Някой да ви е спрял? Хора, които нищо свято не зачитат, нито Коледа, нито нищо.

120

До Мутафчийски

преди 3 години

И чии интереси обслужва тази цел ,*** ?Майко мила,нямам думи да опиша безграничната глупост на антиваксърите и техните аргументи.Химиотерапията също убива,и то доказано ! Защо не блеете,че е измислена с тази цел ?! Защо обърквате обществото с абсурдите си,а постоянно клинчите из аптеки,поликлиники и болници.Скачайте срещу хомеопатията,защо не скачате?Знаете ли Боарон колко хора е убила,заради неефиктивността на лекарствата си ?!Скачайте бе! Интересувайте се !

119

Анонимен

преди 3 години

Проф. Петров: Ивермектинът играе ролята на жива ваксина срещу COVID-19

118

Golf 2 TDI 189km/h

преди 3 години

Май нещо започва да му стЕга костюмчето. Почнал е да капе лева.

117

Лаком Косьо

преди 3 години

Каквото и да говорят Костадин Ангелов, премиерът Борисов, както и ген. Мутафчийски и останалите от НОЩ, вече и на първолаците е ясно, че тук става дума не за здравеопазване, а само и единствено за много-много пари. Сигурно д-р Едуард Дженър, създателят на ваксината срещу едрата шарка, се върти като пумпал в гроба си...

116

Светозар

преди 3 години

Руските *** са се активизирали. По всякакъв начин плюят ваксините признати и използвани от цивилизования Свят и индиректно рекламират руската " Спутник ".

115

Анонимен

преди 3 години

Ти му махаш оковите,то само посяга към тях ! Тва е !Пр()ст народ !Изумен съм колко *** има на този свят !Все някой ги чипира,следи,убива,меши им ДНК.Алоууу,професори,ако е вярно,че лекари,политици и всички тези авторитети свързани с пандемията имат за цел вашите конспиративни глупости,защо ще им е толкова грандиозен проект,който заради самата си мащабност буди подозрения.Има хиляда начина,власт имащите по света да ви " подчинят" без и да разберете-питейна вода,радиация,обикновени лекарства

114

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 127ЛЕГАЛИЗИРАНИ........в еуропката вече в много държави това "удоволствие" е ЛЕГАЛНО!!!

113

Мутафчийски

преди 3 години

Целта на ваксините е да причинят безплодие, за това тяхна таргет група трябва да са лицата в репродуктивна възраст. Тази заповед ми беше пусната още пролетеска от Биг Бос Бил (BBB), върховен жрец на Великия архитект на Вселената.

112

Анонимен

преди 3 години

Ако са краварски и други западенски ваксини..............ЗАБРАВЕТЕ!!!! Няма да се ваксинирам с направена за три месеца ваксина, от която хората след половин час им става лошо! Вече колко примера в калифорния, даже по телевизията им го даваха!!! Руската ваксина е на основа на 130 годишен опит, даже първи създадоха против ебола, а тия нашите ще ми пробутват краварска! Да си ваксинират говедата с нея! А ако министъра ни е готов......ПРЪВ ДА ГО НАПРАВИ, ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА!

111

Анонимен

преди 3 години

Поне на празниците тоя грозньо не го показвайте с отровните му ваксини. Грипа е със съшата смъртност, и то без да натоварва системата със пътеки за 1800лв.

110

Анонимен

преди 3 години

тоя какви наркотици използва ?

109

Анонимен

преди 3 години

Колко Боко отстъпи и подаде оставка.. толкова отстъпва и болестта.. Когато бого се махне и боелста ще се махне..Помните ли онова момче на 19 от В.Търново, което го лекуваха с над 20 вида медикаменти и 4ри вида антибиотик. Установено е че лекарска грешка НЯМА. И моя баща отровиха, чудих се дали да се разправям, но можеш ли да победиш бялата мафия. Само секирата в главата.

108

Анонимен

преди 3 години

Абсолютно безочлив и арогантен тип е тоз Ангелов. Жалко, че се подиграва с хората.

107

иво

преди 3 години

Факт е,че сме първи по смъртност.Факт,е че трябва да има осъдени за това.Министъра заедно с шефа му-мутра да се готвят за визита при бай Ставри.В най-скоро време.

106

Сата НАТО

преди 3 години

Аз съм я победил и без ваксина, 10 месеца вече не се разбилях. Вие побеждавайте без мене.

105

Анонимен

преди 3 години

Идат 5000 броя ваксини, които са недостатъчни даже и за медиците на първа линия, а според плана за ваксинация след медиците ще са служителите на ключови или кЮлчеви държавни администрации, чак после идва ред и на възрастните, та до 2023-2025 евентуално може и да стигне ваксина до обикновените хора.

104

Анонимен

преди 3 години

От Файзър съобщиха за странични ефекти. Появяване на бръчки на лицето и побеляване на косата, които странични ефекти не се повлияват от ботоксови мснипулации и съвременни бои. Спукана му е работата на министъро. Опасност от тежка депресия

103

Мутафчийски

преди 3 години

Това е моя реплика, трябваше аз да я кажа!