159

До 175

преди 3 години

ПИШЕ СЕ ЙОРДАНКА. НЕ ЮРДАНКА.

158

До 180

преди 3 години

А бе ти чуваш ли се какво говориш? "... разбий герб както вълната се разбива в скала" ....? И кой остава накрая - вълната или скалата???? Ку ку!!!

157

Свободна тв

преди 3 години

Радев? Нинова ли ти каза да кажеш така????

156

коомунист реалист

преди 3 години

*** БСП-БКП, а радев премиер. НоБългария не е стигнала дъното, за да тръгне нагоре. И от кирилицата ще се откажем, русофобията ще е 90%, и антикомунизмът. Такава е парадигмата в културата, медиите и образованието.

155

Анонимен

преди 3 години

А бе вие не искате ли да имате държава. Какво се карате за глупости. Тоя и оня. Те си взимат парите и им е през д.едови.я за нас.... Вие не искате ли да имете бъдеще ве. Погледнете държавата ни, че е станала ***. Покажете си главата през прозореца...не ви ли е срам ве. Какво ще оставите на децата си

154

Анонимен

преди 3 години

Аде бе!Ти си господин никой, празно място.

153

Анонимен

преди 3 години

До ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИНАбе не искаме повече терор и ГЕРБ-ЕНП,глух ли си?Искаме БСП да се връща обратно на власт!

152

Анонимен

преди 3 години

Когато нацистите дойдоха за комунистите,аз мълчах;не бях комунист.Когато затвориха социалдемократите,аз мълчах;не бях социалдемократ.Когато дойдоха за профсъюзите,аз мълчах;не членувах в профсъюз.Когато дойдоха за евреите,аз мълчах;не бях евреин.Когато дойдоха за мен - вече не бяха останали хора,които да ме защитят.Мартин Нимьолер

151

Анонимен

преди 3 години

ЕНП - проклятието на България!

150

Анонимен

преди 3 години

Да ама Не,15000лв.за нищоправене най-заплатеният политикант,най-мрънкащият,мънкащ,хленчешт и нищо смислено,нищо хубаво не каза за България.

149

достоен българин

преди 3 години

Радев -най- великият ,най-достойния ,най -компетентния,най- експертния ,най-съвестния президент на България от времето на цар Самуил до наши дни!Той е единственото спасение за България.Дръжте се за панталона му както удавниците от Титаник са се държали за дъски от потъващия кораб!Напред Радев ,напред генерале ,напред приятелю мой!Разбий с мощни крушета гербераската пиявица смучеща кръвта и парите на народа.Разбий мафията както вълната се разбива в скалите!Чест и сила!

148

Хвала на Радев

преди 3 години

Радев има дрон и с него знайте всичко Радев владее армията и охраната на сичкити политици и той е най благоразумния измежду всинци.

147

Три неща значи ....

преди 3 години

Първо Виктор Кръстев няма право да използва средства от делегиран бюджет за строеж на спортна зала. Второ тая зала ако се строи на общинска земя и училището е общинско - общината я строи и плаща не Кръстев. И аз имам нужди. Трето после да се закърпи бюджета тряс СТЕМ трябва външно финансиране да се платят заплати и сметки, айде пак извънреден делегиран бюджетен разход за рушвет на СТЕМ - ВИКТОРЕ НЕ СЕ РАБОТИ ТАКА ДРУГИТЕ К'ВО УУЙ НАЛИ? ВОЙНА!!!!!!

146

Анонимен

преди 3 години

Румен Радев ще направи партия като вземе за име най-успешния проект под егидата на президента. А това е Българската Коледа.Новата партия на Радев ще се казва Българската Коледа - партия.. или на кратко БК-П

145

Бибо

преди 3 години

РАДЕВ КАЗА, ЧЕ ЩЕ ПРАВИШ ПАРТИЯ. СТИГА СИ УВЪРТАЛ...НА МНОГО ХОРА НАДЕЖДА ДАДЕ ТИ. НЕ НИ ОВЪРТАЙ. ПАРТИЯ И КАТО ПИЛОТ ЮМРУКА ГОРЕ. УСПЕШЕН ПОЛЕТ И УСПЕШЕН ПРОЕКТ. МУТРИ ВЪН. ЗАПОМНИ.,ЗАПОЧНА ОТ БУРГАС И НИЕ ЩЕТЕ ПОДКРЕПИМ ДА ОСВОБОДИШ НАРОДА ОТ МУТРИТЕ. УСПЕХ. ТИ СИ МЪЖКАР.

144

Депутат от ГЕРБ

преди 3 години

Следващия президент на България ще се казва Юрданка Фандъкова!!Чух го от самия Борисов..

143

Анонимен

преди 3 години

prezidentstvoto she go zakriem sled 100 dni.

142

Анонимен

преди 3 години

До ГЕРБ Цецка може да копа бустаня

141

ГЕРБ

преди 3 години

Цецка Цачева ще отвее тоя *** на следващите президентски избори

140

Анонимен

преди 3 години

:-)))) she se moli samo na dvoinite turski grajdani pak da go izbirat v istambul, bursa, ankara, izmir, bodrum, luleburgaz, edirne...:-))))