298

Петю

преди 3 години

Абе хора не мога да разбера нещо-Албанците от Македония,Косово,Сърбия-казват на цял свят -Ние сме Албанци,Кипърските Гърци казват-ние сме Гърци,а тия не знаели какви били някога.Абе ще учат някога Албански и тогава ще разберат какви са били.

297

Евроатлантик

преди 3 години

Няма такава нация бе,всейно да кажете че има тракийска и добруджанска нация.Тито ви изми тая нация защото не можа да ви направи прави сърби,а искаше да ви отдалечи от България.

296

Стерво Пендероски

преди 3 години

Може ли мъж и нормален човек изобщо да носи такова пачавренско име? Тоя е нещо като деградирал дебилен вариант на Росен Плевнелиев. Много, мноооого, ама изключителни мнооооого зле. Лешшш и трагедия, скивайте му дзуурлата само.

295

Проф.БожидарДимитров

преди 3 години

Ще влезете, ама през 3361г. Тоест ще ви дадем гратисен период от 1340 години да осъзнаете че сте българи и че македонски език и нация не съществуват.

294

Анонимен

преди 3 години

Ще влезете, ако Ви пуснем Зайо.

293

Не съм заразен

преди 3 години

С президента Пундаровски ли

292

Адвокат

преди 3 години

Ще влезете ама когато Ви "уврат"комунистическите глави.

291

Анонимен

преди 3 години

Най много да влезете ,,там от където сте излезнали''.

290

ББ

преди 3 години

ама ние нямаме претенции...какво ДНК...искаме единствено да не обслужват сърбите и руснаците и да не учат децата си в омраза към нашите деца...от нас лошо не са видели....само сме им помагали..ама политика и зависимости...евала Путин завладява света...и САЩ през Байдън ако хване и света си отива..британците сами нямат шанс..ЕС политиците са зависими от Русия...скапаха животите на хората с фалшивите ценности отнемащи свободи...фашизъм..Кой пусна вируса???Кой е виновен за смъртта на невинни хора??

289

Анонимен

преди 3 години

Другаря Зайков не знае ли че в ЕС се влиза през Брюксел,какво иска той от София-град?Защо реве на България,че даже и заплашва?

288

None

преди 3 години

Един от малкото пъти в който не се излагаме.. Ако искат да се наричат марсианци нямам против... но да си присвояват историята ни и да ни мразят е абсурдно. Може би трябва да разрешим този въпрос като си направим масови ДНК тестове.

287

ББ

преди 3 години

...разрушихте паметника на удавилите се български граждани в Охридското,невинни сиромаси...каква омраза...какво безбожие,само руско-сръбски комунисти са способни на такова падение...ЕСССР политиците обслужват Путин предавайки САЩ и принципите въз основа на които е създаден ЕС...престъпление срещу Европейските Народи...геноцид...ЕСССР е несправедлив и нечовеколюбива организация,финансираща несправедливости и мафиотски структори обслужващи диктаторски режими в източна европа зависими от Русия...

286

ББ

преди 3 години

Гьобелс от бУград и мОсква да го ду.ат...само факти,България първа призна Македония за независима държава...а отречете го,ако сме имали претенции както ви вменяват нямаше да го направим,дарихме танкове когато бяхте на зор с албанците,лобирахме да влезете в НАТО,първото ни Европредседателство приоритет ни бяха Западните Балкани...демек вие...да влезете и в ЕС...вие учите децата си,че сме ви душмани...прочетете си учебниците бе,вижте си телевизийте как ви промиват мозъците...Вето...Справедливост!

285

Туин пийкс

преди 3 години

Македонците не са това, което са !

284

До Македон 296

преди 3 години

Ти не си македон, а сърбон, или друг някакъв някакъв, ме ке ре лицемерно ! Истинските македонци са българи, така че не могат да ни мразят !

283

До Отечествен Фронт

преди 3 години

Напълно съм съгласен с казаното(302), ако Фердинанд не беше въвлякъл страната ни в тази безсмислена война, сега Македония най-вероятно щеше да е част от България, както си е редно ! И между другото, точно Германия подплмага финансово и Ленин, за да извади Русия от войната ! Така че, на немците дължим и нашето разпокъсване(два пъти), и комунистическия режим, а сега пък бабушкерата Мерка съсипа европейската култура с тая необмислена имигрантска политика !

282

Кремълския педераст

преди 3 години

Заяви че азбуката им идва от Македония Няма нищо случайно при северно-монголците!Пуснем ли макетата/ северно-македонците в ЕС с македонски език ще ни вземат и азбуката!

281

Христо Христов

преди 3 години

на какъв език беше написана македонската версия под която тиквата си тури подписа кога трябваше да слугува на нато?само питам.ПП. аре ся брюкселските *** да минват неудобната истина.

280

ББ

преди 3 години

Защо позволявате на агенти обслужващи Русия и сателита им Сърбия да ограбват Народа ми,предсказуем съюзник...доказал се...защо и кой печели от ограбването на Историята на Народа ми...нямаме претенции към братята ни от Македония освен едно...да не учат децата си в омраза..ЕС политиците подкрепят омразата и очакват разбиране...вкарват в ЕС семейството троянски кон...това не са мойте съюзници..Справедливост или Смърт!!!

279

ББ

преди 3 години

Стремежа ни към Справедливост е заложен от Бог,крадци,убийци,обслужвани от политици ни вменяват,че е лудост...Бог е луд,че ни учи да се борим за Свободата и Щастието си...Свободни ли сте???Щастливи ли сте???Благодарете на политическата класа в ЕС финансираща убийци и престъпници...Решения на проблемите ни очакваме...не внушения...нямате решения и ни внушавате,че ви дължим животите си...не вие ни дължите просперитета си купен с наши животи...политици...Кой и защо пусна вируса убиващ невинни???