74

Анкета

преди 3 години

ИЗБОРА Е ДЕМОКРАЦИЯ! ГЛАСУВАЙТЕ СЕГА:- Не вярвам на ваксината, но апелирам простите да се ваксинират - ПалчСе надолу (червенко)- Не вярвам във ваксината и няма да се ваксинирам никога, няма и да накарам никого да се ваксинира, защото не бих го пожелал и на най злия си враг - Палче нагоре (зеленко)ГЛАСУВАЙТЕ СЕГА!!!!!

73

Шаши

преди 3 години

Докторе, пий една греяна ракия и не съветисвай, никой не те пита. Явно е, че си далеч от секретните лаборатории.

72

Анонимен

преди 3 години

Ваксинирайте се. За страничните ефекти има други лекарства против рога, опашки и други странични ефекти - Антирогатин, Опашкокилин, Космопадин, Копитопадин и други. Биг Фарма няма да ви остави.

71

Анонимен

преди 3 години

Ваксината няма да ви превърне в бели хора и умни хора. Бийте си я без притеснения. Ще останете същите средновековни евроселяни.

70

Анонимен

преди 3 години

един куп лъжи! евала докторче от берн

69

До 66

преди 3 години

Астра- Зенека е одобрена в Швеция и Юк започва ваксиниране в края на януари " КюрВак " февруари в Германия и началото на април в ЕС , " Пастьор" февруари Франция , май ЕС , учи езици и чети и научните сайтове , а не пиши простотии казах.

68

Логиката знаете как?

преди 3 години

Всяка новина и официално обявление твърди едно след време обратното. Сега е момента да се набоцкат хората със скъпи ваксини уж безопасни пък после ще излезне другата новина. ГМО и мутанти След време ще почнат за всяка една нова мутация да пускат нов препарат да коригира предишната генна модификация.

67

Анонимен

преди 3 години

Търсете Истината в Алманаха на Иван и Андрей. Там е събрана мъдростта на суеверието.

66

46890

преди 3 години

Съмнението е господар на здравия разум. Когато се повявят научните публикации за Пфайцер ваксината, може да серазсъждавапо данните там. Прессъобщения до медиите са форма на реклама на продукта.РНКваксиниима ноПфайцер ваксината е революционна крачка, защото за пръв път използва изкуствена РНК, каквато никога до момента не е вкарвана в човек. Нашите учени и целият щаб ни длжат разяснения именно по този възлов въпрос.

65

Платен доктАр

преди 3 години

Успеха на Pfitzer ваксината клони към нулева стойност, а на тези другите - към абсолютно-нулева стойност.

64

Анонимен

преди 3 години

Русофилните приписват разработването на ваксината на цели държави, казват Америка направи, Русия направи, но не разбират, че т.нар. американска от тях ваксина се разработва също така из цяла Европа, дори в Китай и Япония. Но какво да им обясняваш на плоскомозъчните. Те знаят само тази държава това, онази държава онова, не разбират, че останалия свят не е допотопен тоталитарен нужник като Рашка.

63

GYPSIES Translation?

преди 3 години

Ако преди ваксините имаше 1 до 3 % вероятност да се ваксинирам, то в момента стърже в НУЛАТА.Демек, може да пробвате да ме ваксинирате, само ако съм труп, демек.. ако съм ритнал камбаната, хвърлил топа.

62

до 63

преди 3 години

аз Готови и Удобрени Ваксини на изброените от тебе:Германия " КюрВак" , Франция " Пастьор" и другине намирам!

61

Анонимен

преди 3 години

Рушкия Спутник Въ не променя генетично, но след най-много час ритвате камбаната и вече няма значение.

60

НЕ-милиционер

преди 3 години

Цялата история с Кови-то, ваксините и последвалата пропаганда мирише на "Активно мероприятие", казано по милиционерскому. Българите са доста добре запознати с тези методи и резултата от мероприятието клони към нулата.

59

До 57

преди 3 години

Айде бе ,я пак ! Астра- Зенека Швеция - ЮК , Германия " КюрВак" , Франция " Пастьор" и други, преди да заливаше форума с простотии се информирай.

58

Слонска Памет

преди 3 години

Аз помня кога тия същите, дето казват, че ваксината е безопасна, казваха че Чумата от Ухан е Леко Грипче.

57

Анонимен

преди 3 години

"Учен: Ваксината срещу COVID-19 няма да ни промени генетично"С други думи кой колкото е ***, толкова *** и ще си остане. Не се кахърете, че може да поумнеете. Няма да стане!

56

Анонимен

преди 3 години

Искате ваксина ли? Има една ваксина, калашников и викат, от нея всичко ще ви мине и странични ефекти няма даже, много е добра, препоръчвам ви е, мои познати я пробваха, много доволни остана, живота им стана рай :)

55

Палач!

преди 3 години

Подобни гаври ще спрат едва когато започнем да ги връзваме по стълбовете с нашийници - тип бесило, здраво стегнати от тежестта под тях.