28

Първо

преди 3 години

Да вчзстановят оригиналните имена на паметните плочи - където са изчегъртали Българските имена и думата Българин на техните пра-дядовци, дядовци , и бащи. После да си променят учебниците в 6-ти клас - където пише за татари, фашисти, окупатори. И след това да отидат при германско-фашистката фрау Меркел и да подадат молба за приемане на фашистката Северна Македония в Еуропската Ъния. А някои букви , които са ги използвали преди 60-70 години да си ги припомнят

27

Анонимен

преди 3 години

България в група с Германия, Австрия, Шотландия, Косово и Сан Марино за световното 2022 в Катар,

26

Анонимен

преди 3 години

Въобще не се занимавайте с тея, но когато и ние правим същите простотии под чужд натиск, да виждаме до къде водят и как лесно могат излезнат от контрол. Пример с азбуката, ползват я 300 млн. различни народи и тя е достижение не само нашо, а и на световната цивилизация.

25

аз-ът

преди 3 години

Те нежелаят да са ви братя, бе ***. Не мислите ли че ги обиждате непрекъснато с това ваше братство.--- *** и ние не желаем да сме братя с тия с-таци бря. Ама ще признаят, че смешната им държавица е построена върху българската история. Точка. Ко ми пука, че са обиждали - на гърците да не им дремеше кат им удариха балтията.

24

Подкрепям....

преди 3 години

...добър - лош тон, държавата Северно Македония няма място в Европа. Но пък подкрепям всите македонци абсолютно свободно, без спънки, спокойно да си получават Българско гражданство. Само така сърбетата ще са изолирани. Мразя Титовска Сърбия!!! И за ни връщат Западните покрайнини.

23

Чико

преди 3 години

Те нежелаят да са ви братя, бе ***. Не мислите ли че ги обиждате непрекъснато с това ваше братство. Аз лично македонски не разбирам, та а ко някой ми твърди че езика бил един и същ, да се връща обратно в класовете, да научи български, белким разбере че не е едно и също нещо. Единственото нещо което тези от ВМРОто постигат е да насаждат омразъ към България и българите с техните подли дела и дебелоочие.

22

Евроатлантик

преди 3 години

Като са толкова смели ГЕРБ и ВМРО да блокират и Сърбия за ЕС. Антибългарските настроения в Македония се дирижира от Сърбия. А сега благодарение на Каракачанов ни плюят от сутрин до вечер. Нема веке дружба! Гответе се за нова балканска война. Каракачанов ще ни пази с руските полуремонтирани Миг-ове и пенсионираните генерали от щаба.

21

БРАВО!

преди 3 години

БРАВО НА НАШИТЕ ВОЕВОДИ! ТЕХНИЯТ ОТГОВОР НА ХИТРУВАНЕТО НА СКОПСКИТЕ КОМИНТЕРНОВЦИ МИ НАПОМНИ КРИЛАТИЯ ПАТРИОТИЧЕН ПРИЗИВ НА ЗНАМЕНИТИТЕ БЪЛГАРИ ОТ СТРУГА-БРАТЯ МИЛАДИНОВИ, КОЙТО ГЛАСИ: "БЪЛГАРИНО, БЪЛГАРЕЙ СЕ!", Т.Е. БЪЛГАРИНО, ГОРДЕЙ СЕ ОТ ТОВА, ЧЕ СИ БЪЛГАРИН! КЪДЕ ОТИДЕ ВАШАТА ГОРДОСТ ОТ ТОВА, Е СТЕ БЪЛГАРИ БЕ, ГОСПОДА КОМИНТЕРНОВЦИ ОТ СКОПИЕ? ЗАСРАМЕТЕ СЕ! бг

20

Анонимен

преди 3 години

Гошо...***, как прекара големия християнски празник Никулден?

19

аз-ът

преди 3 години

Националистите могат само това: да застанат на някой мост и да пречат на някой да мине. Дали ще са мигранти, дали ще са кандидати за удостоверение за БГ гражданство, дали ще са македонци...---когат либерастака го яде отвътре и *** на умрело - значи сме на прав път !

18

Македонец

преди 3 години

Надеват се сите македонци да се пишат ***, па отново да им тръгне бизнеса с БГ тескеретата... Идат избори, пара требе!

17

Анонимен

преди 3 години

А правилното поведение е - в едната ръка паспорт, в другата прибрана пачка пари. Така няма място за юмрук.

16

Чоко

преди 3 години

Кога най-сетне Бойко ще спре да се слага на Вучич. Аман от тези мазни сърби. Отвратителна нация.

15

Анонимен

преди 3 години

А декларация за продажбата на паспортите кога?

14

Анонимен

преди 3 години

Тук преди няколко дни споменах едни именца които за парлама са свалени от скопските теливизии,но сега останалите там не се различават много от най-злобните антибългари.Иначе нямаше да има вето.Споменах ви за влахът Васко Евтов=името да не ви заблуждава.Та тоя мин..дил последните 10-тина дни се разсипа да ни плюе и ВСЕ СЪС СРЪБСКИ СЪБЕСЕДНИЦИ!Предаване от птреди 3 дни,сърбин му обяснява че българите са 50/50македонци и татари!80хил.гледания имаше това чудо до вчера!Главите им дрънчат като камбани

13

Наблюдател

преди 3 години

Националистите могат само това: да застанат на някой мост и да пречат на някой да мине. Дали ще са мигранти, дали ще са кандидати за удостоверение за БГ гражданство, дали ще са македонци... А истината е че тях никой никъде не би пуснал, но те са тук благодарение на пакетно то придвижване.

12

аз-ът

преди 3 години

Израел показа, че не е необходимо да имаш добросъседски отношения. И са ФАКТОР. Северна Корея - Също. Пакистан и Индия - също. Русия - също. САЩ по времето на Тръмп - също. Ако всички те обичат... значи си ***

11

Ааааа

преди 3 години

Да си ни връщат панцерите. Ама ха , неблагодарници такива. Ние с простите си кратуни им дадохме танкове слънце, последен модел на военната технология, те със сърбите се бацат.

10

аз-ът

преди 3 години

А в никой учебник не пише , че действията на "братска " сърбия заличават всичко българско около Скопие , Прилеп, Щип---братска Сърбия, братска Македония... тащ...ци на рояци. Нищо хубаво не сме видели от никой. Хубаво е човек да има добросъседски отношения. И в личния живот и в политиката. Ако цената обаче е да клелнеш, да те смачкат, да се откацеш от себе си и да спреш да живееш достойно - Й*БЕМ ТИ И СЪСЕДИТЕ. ПО ДОБРЕ СЪС ВСИЧКИ ДА СИ СКАРАН, отколкото подобен "живот"

9

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Крайно време беше ВМРО да свършат една...полезна работа за България..Всяко отстъпление от която и да е от...партиите в парламента и власта е равносилно на...предателство.