934

Хмм

преди 3 години

Направо е отчайващо.. и не новината за затварянето на бизнесите, а коментарите.... Толко ли акъл нямахте та да се сетите, че рано или късно ще бъдат затворени тези бизнеси за 1-2 месеца? от март до сега не успяхте ли да спестите 1-2 заплати (поне 90% от хората). Не всички взимаме големи доходи ама все пак малко акъл. А за мерките мъка, никой не ги спазва, нали виждам всичко живо си ги носи под носа, трамвая всеки 3-ти си диша спокойно. Случаите растат и мерки си требат ама вие акъл нямате за 5ст

933

Стар набор

преди 3 години

Единствено ме е страха от СТРАХА. Панакьосаният човек не може да мисли с разума си и безропотно изпълнява всякакви заповеди и наредби.

932

Анонимен

преди 3 години

Сега имаме шанс да умрем от глад вече не от коронка защото без пари няма живот

931

Човкит

преди 3 години

Животът навсякъде стана тегав за работническата класа, пък тук направо не се живее. Преживяваме де, но напълно безсмислено. Човекът е алчно същество, беше го казал вече един писател, и това ще го погуби. Жалко, но не можахме да го надмогнем

930

Анонимен

преди 3 години

Има ли още някой който да вярва че мерките ще имат резултат?Помните ли в началото как при 50-60 заразени ни плашеха че "яко ще св мре", пък сега при близо 4000 бройки не чуваме подобни фрази?Ако утре ви кажат, че всички трябва да ходите с гевгир на главата, за да не ви изяде "летящото спагетено чудовище" вие ще им повярвате ли?Ще носите ли гевгир на главата?

929

Анонимен

преди 3 години

Преди да се оплачете от настоящата ситуация, не забравяйте, че някъде, някой е под карантина със бившата ви.

928

Гражданско неподчине

преди 3 години

Задължително е !!!

927

Анонимен

преди 3 години

С тая карантина,доста ки.фли ще разберат, че Тефал не мисли за всичко!

926

Анонимен

преди 3 години

Ковид дава крилааа аа

925

Анонимен

преди 3 години

А помните ли в началото на пандемията как някой ако се изкашля,и после го прибираха с полиция?

924

Флин

преди 3 години

Спокойно,пичаги!Баце още не се е произнесъл.В момента следи настроенията и ако простотията и ковидистерията вземат превес ще затвори градовете.Ако сте достатъчно будни и не блеете като овце ще бие отбой и ще илядите.

923

Анонимен

преди 3 години

Човечеството подчинява болестите за да ги изшползва срещу маргиналите.Който няма правилната ваксина - умира!

922

Анонимен

преди 3 години

До До Фелейшио Кейн Може да може да се адаптираш но може и да не може, защото сегашната история с ковито19 няма аналог в човешката история.

921

Анонимен

преди 3 години

Да не се косим толкоз, покритото мляко котката не го яде е казал народа. Тя една котка дето е котка не се подчинява на човека, на стопанина си но видиш ли човек се подчинява на човека на тиранина си. Как отива един човек други хора да затваря без съд и присъда да ги съди, аз това не мога да го разбера и така ще е до смъртта и до второто пришествие....

920

Анонимен

преди 3 години

Знаете ли какво е казала овцата като са я водили към кланицата?Казала е: "Беееее!"

919

Тик Воч

преди 3 години

Нали искахте да сте в Европа, да сте свободни да пътувате. Лекарите също искаха. И отпътуваха

918

Анонимен

преди 3 години

МВР също има и пряк и косвен интерес от затварянето защото като затворят хората кого ще вардят. Да не говорим за администрацията и за учителите и за детските граздини, за личните лекари и зъболекари и разбира се за нашите обични депутати, а също и медиите те са винаги печеливши- от август месец са почнали да повтарят септември ви затваряме, септември ви затваряме, хайде бе няма ли да затваряте, затваряйте всичко бе министрите и те какво да правят затварят защото с радио не се спори както е извесно.

917

Анонимен

преди 3 години

пандемията ни изненада,досеган не ни стигаха парите, вече и здравето.

916

Ами

преди 3 години

То беше ясно че така ще стане. С много *** и хора които не могат да мислят в перспектива. Децата в училище, кръчмите си работеха като че ли нищо няма, безотговорност. И най-лошото - някои наши съграждани не осъзнават че са т.ъ.п.и. та поне да слушат какво им се казва. Сега хем много жертви, хем глад.

915

Анонимен

преди 3 години

ковид:ако не ни убива ни парави по-силни...