112

Анонимен

преди 3 години

Истински македонец с дядо и баба българи..:)

111

Анонимен

преди 3 години

Заев вчера бил казал по някаква македонска телевиция, че неприемането на Македония било най-големият провал на ЕС откак той съществува.Значи не е виновна Македония, която не спазва Договора за добросъседство, а другите са и виновни.Е това е типично македонско поведение.Само че тия македонски номара вече не минават.Да реват и пищят колкото си искат.В Е Т ОНяма скоро да се оправят

110

Мишо

преди 3 години

Една точка не спазват от договора.Поне десет гофишно вето е нужно.

109

Анонимен

преди 3 години

Мразят ни открито и до дъно. Заради 100 години пропаганда. С мой приятел оттам, студент в бг, бяхме там и момчето си купува цигари от най-обикновена будка, без да иска вика дай едно Виктори. И оня като се наежи, марш у българско, предаваник, тука нема Виктори. Най-обикновен чичка лавкаджия, а такава омраза изсипа. Вярвате или не, следиха ни специални служби заради това, че писахме че ще спя у тях. Да не би да съм 'шпиун дето работел срещу македонският идентитет'. После уволниха родителите му.

108

Анонимен

преди 3 години

Заев се опита човека ,но не може да приеме бг условията инак макетата ще го провесят на някой дрян.

107

отровна гад

преди 3 години

В Скопие туристите могат да се разплащат с македонски денари, евро, долари, сръбска или албанска валута, но не и с български лев. В Охрид и Струга не е така - там търговците с охота приемат и български лев.Автомобилите и автобусите с български регистрационни номера са най-често спираните, проверявани и глобявани от пътна пилиция мепесета в Македония. Много често и най-дребното нарушение може да доведе до задържане в полицията на водача и пътниците в българския автомобил.

106

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Никой не искаме да ни...обича.Политиката не обича...мелодрамите.До сега в отношенията с тази...отцепена от превратностите на историята българска територия са били само в рамките на...мелодрамата.Това...приспа вниманието на новоизпечените...скопски политици и те се оказаха...изненадани,защото не разбраха че минахме вече на...прагматични позиции.Заец да подава...оставка,в политиката няма вечени...приятели;има вечни интереси,които трябва да се отстояват,което и ние правим,малко със...закъснение.

105

Анонимен

преди 3 години

Границата с макетата, веднага да бъде издигната още 2 метра бодлива тел. Тези - да не припарват до границата. Визи да има и с още не по строги правила, ами с много, ама мноооо изисквания. Които и 20 години да не могат да покрият. Неблагодарници такива. Граница яко за тях. Никакъв достъп до България. Те тук работа нямат. Ни екскурзии, ни по работа. Забранете им достъпа. Да ходят в Албания.

104

Анонимен

преди 3 години

До отровна гадИма,но са цензурирани или с изменено съдържание - Димитър Талев ,братя Миладинови, Вапцаров и т.н.Между другото ,къщата на Д. Талев в Македония се руши и няма кой да я ремонтира, ВМРО и ББ няма ли да се бръкнат, поне да я закрепят? Само с голи приказки не става.

103

Анонимен

преди 3 години

Преди 10 години посрещнах чичо Васко от Щип, беше в бг да купува някакви машини за еклери от варненско. 60 годишен, никога не излизал извън мкд, с промит мозък. След 2 дни 'шетанье' из североизтока, разбиране с местните без преводач, изведнъж взе да псу*вас: мама им комунистичка, как са не лъгале. Яс видех, богата земя имате, какво да ни окупирате, камъните ли? Еден народ сме биле, ей...

102

Българин

преди 3 години

ЗаеЦ, бягай по трънкикте и спри да рИвеш. Ти и наглата македонска сгаан, пааплач егоцентрична и вечно недоволна, сбирщина от неаандерталци, паасмина, някаква си там събрана, дет се мисли за народ и дет си мисли че са единствените, дет те измислили едика си, писмеността си и азбуката си - я марш ве, ембриони такива.То човек ви помага - вие сеерете по него. Марш, *** ви оакана, марш от тук.

101

отровна гад

преди 3 години

По македонската обществена телевизия ( и вдругите доколкото ги има) изобщо, ама изобщо не се споменава думата "България". За последните 10-15 годи по македонската телевизия е излъчван само един български сериал - "Етажна собственост". За български игрални филми и дума не може да става. В Скопие може да намериш сръбски, гръцки и дори албански вестници, но не и български.Не съм чул книги на български автори да са превеждани и издавани в Македония.

100

Анонимен

преди 3 години

До АнонименИ защо да не го налагаме, ти ли ще ни спреш?

99

Анонимен

преди 3 години

До отровна гадАми запали восъчните фигури и истината ще възтържествува, ако имах ходене на там,щях да подпаля тази грозна,лъжлива и антибългарска пропаганда!Хвърляш безин,палиш и готово,колко му е!

98

анонимен

преди 3 години

Зайо се прави на ощипана мома, много добре знае за какво става въпрос, обаче номерът няма да мине! То, насила няма да заобичат, но ако не си оправят историята и отношението към България, няма да видят ЕС!

97

БАСИ МАМАТА

преди 3 години

Заев откачи напълно - ТОЙ мисли че България има СЪВМЕСТНА ИСТОРИЯ с РСМ ???Баси мамата - това го чувам за първи път . Но тази Смешка отива в Раздел Вицове .Хан Аспарух и Стеве Милошевич яздили ЕДИН КОН , минали Вардар и Хан Аспарух казал на Мило - това е България , ти си седи у македония .И това не е Виц , а го пише в Учебниците за 1 клас в РСМ .

96

Анонимен

преди 3 години

каква маке мисъл""самите македонци просто не искат да са българи и да ги управлява проста фашистка мутра, като Боко Тиквата. Вие след като сте се заробили на такъв загубен фашистки режим, поне не го налагате на други хора, да се заробват и те на Боко Мутрата."" ОБИЖДАТ МЕН БЪЛГАРИЯ , ПРЕЗИДЕНТА И МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ

95

отровна гад

преди 3 години

На влизане в Македония пре ГКПП Гюешево, на 1-2 км след първия крад Крива Паланка има крайпътен паметник на македонски революционер убит от "бългаскиот фашистички окупатор"!В Скопие, в националният музей на македонските национално освободителни борби (оня с восъчните фугури) има цял етаж композиции за зверствата на "българскиот фашистички окупатор" - на една от склуптурите войник в бългаска униформа вади с клещи ноктите на краката на една македонска баба!

94

1

преди 3 години

Българското вето за Република Северна Македония е "най-голямото поражение за ЕС"Тези симпатяги са голяма атракция.В целия ЕС ще си легнат с обувките довечера.Европейците са толкова влюбени в мижавата им държавица,че място няма да си намерят от огорчение.Но не се сещат,че в ЕС отношението към съседите е културно и уважително,тази неистова омраза към българи и гърци ще ги държи извън ЕС още много години.Може би,докато албанците станат мнозинство и вземат властта от истеричните макета.

93

GG

преди 3 години

Казаха ми за преподавател от ЮЗУ, който карал всички макета да цитират Аз съм българче иначе 2ка !!! Хахаха много голям !