62

Анонимен

преди 3 години

Комунисти та комунисти.Все те са виновни.Или Путин.Той е другото ни оправдание затова че сме стадо овце.Фашисти,комунисти,капиталисти все тая.Винаги си е имало богати хора и бедни селяни и бачкатори.

61

Макета,

преди 3 години

учете го албанскиот язик!Който не знае да целува на попа ръката, на владиката и ... да целува -полза няма.Пуснете го това през преводачката на чичо Гугъл, за за разберете за какво иде реч. Нали говорим на различни езици ;)

60

Не извратен тип

преди 3 години

Каракачанов да каже кои точки по договора е нарушила Македония и да покаже съдебното решение което България е спечелила,щот всичко друго е неоснователно без правна стойност.

59

Зико

преди 3 години

Да, комунистите създадоха тези изкуствена държава, нация и език. Те нямат интерес това да се промени, защото ако историческата справедливост се реабилитира, то тогава трябва да ги съдят за единствения по рода си в света геноцид върху българите - разделят един народ на две, но не както Корея и Германия....тук не са българи и българи, а българи и "македонци"! И един въпрос към Каракачанов - за Сърбия ще следваме ли националния си интерес относно Зап. покрайнини и неспазването на правата на нашите?

58

БГ

преди 3 години

Сега, четете внимателно, драги сънародници: И от двете страни на границата управляват и влияят върху обществ. мнение едни и същи пост-комунистически среди. Те желаят да сме далече едни от други. Затова няма отстъпчивост и там и тук. Ние лесно можем да се разберем, ако не са те. Не напразно ни държат без ЖП линия, магистрала и достоверен обмен на информация - ТВ и др. За всичко са виновни комунистите, а те са все още на власт и тук и там. Кога ще промените БГ учебниците по история? Не сме тюрки!!

57

Анонимен

преди 3 години

Ти кой си да определяш чужда държава Македония,ти ли си диктатора,ти който си в корумпираната хунта на една мафиотска държава даваш мнение за съседите?Нямаш право да говориш оставка и затвор.

56

1212

преди 3 години

До Сата НАТО Когато човек е неук, не е запознат, не е чел, много неща го учудват.

55

Не извратен тип

преди 3 години

Кой съд се произнесе ,че Македония не спазва договора със България ? Разполага ли България със съдебно решение което да внесе във Брюксел?

54

Анонимен

преди 3 години

До ПутинБайдан ще каже че цяла България е Македония и няма България.

53

Анонимен

преди 3 години

Шкембе ,стига си ръсил празни приказки.Не се занимавай с Македония.Нали щеше да връщаш казармата.

52

Анонимен

преди 3 години

Провал на ГЕРБ и ОП че ги пуснаха в НАТО. Сега ще клекнат на ЕС и ще ги пуснат и в ЕС, а те после ще кажат че цяла България са македонци и Борисов ще признае, за да останем в ЕС у НАТО, Натам отиват нещата. Ако искат нашата история и език трябва да са България а не Македония. Като не щете, айде къш от бг и не могат да идват и в бг.

51

Анонимен

преди 3 години

Логично е и езикът им ще е северен македонски, а не македонски както Заев се бие в гърдите. Но северният македонски език е създаден в 2019 г. с преспанския договор, а не в 1919 г. Тогава и историята им почва с 2020 г. и трябва да се откажат от Гоце Делчев и другите бг герои и история. Те са искали Македония а не Северна.

50

Анонимен

преди 3 години

Вън агентите на ДС от управлението! И тричене требе....

49

АнонимеН

преди 3 години

МАКЕДОНСКАТА ИСТОРИЯ Е ТОЛКОВА МНОГО ВЗАИМСТВАНА ОТ БЪЛГАРСКАТА, ЧЕ АКО Я ПРОМЕНЯТ ЩЕ ТРЯБВА ДА ПРИЗНАЯТ, ЧЕ СА БИЛИ БЪЛГАРИ ИЛИ ПОД БЪЛГАРСКО ВЛАДИЧЕСТВО ЗА ЦЕЛИ ПЕРИОДИ А ТОВА НЯМА КАК ДА СТАНЕ

48

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Този път нещата за северно...македончетата са сериозни.Образно казано,заради многото...бели,бащата удари едно яко шамарче на детето за да се...поправи.Ако ще и новият президент на Щатите Байдън,да...коленичи в центъра на София и да се...моли да ги...помилваме,все тая.Това едва ли ще стане,те са разумни хора и разбират от компромис и...компромис,но повече компромиси от българската страна са...невъзможни.

47

Марин

преди 3 години

Мен не ме интересува, нека се наричат македонци и да говорятм македонски или каквото искат, но да не се преиначава историята. И да не дрънкат глупости за Цар Самуил, Гоце Делчев и прочие. Ако искат да се наричат и марсианци все ми е тая.

46

Сата НАТО

преди 3 години

Македония винаги е била мултинационална и мултиетническа и е била българска само 6 години от последните 600. Не знам откъде тая сляпа увереност, че можете да нареждате на някого какъв да се чувства по националност.

45

Сата НАТО

преди 3 години

Ако ние сега ги оставим, те утре ще ни се тропосат отново с тези претенции-------- Този мало умник не знае значението на думата тропосвам.

44

Пян_Гъ

преди 3 години

До Анонимен 48Македония е БЪЛГАРСКА етническа област, не гръцка, не сръбска. Гърците се появяват едва през 19 век. Преди това не е имало такъв народ. Провери. Сега, ме БГ историците са несериозни и не защитават нашите интереси, да, така е. Но това е друг въпрос

43

Анонимен

преди 3 години

България на три ... шкембета!