67

дааа

преди 3 години

образованите избегаха в чужибина отдавна ! тук останаха мързелвици и некадърници .

66

Нане

преди 3 години

Са стана ли Ви ясно, че герберастията унищожи здравната система на България...Маса закрити общински болници, за сметка на източващи НЗОК частни болници... Къде са сега частните болници в борбата срещу ковида...

65

До 72

преди 3 години

Лекарите са последната граница преди Господ. Не са Господ. Прави разлика. И по повод децата, нека ти кажа, че в момента най-процъфтяващ бизнес са детските партита. Що? Щото майките и в условия на пандемия искат да си покажат перата с по-хубави балони, с по-пишна уркаса, с по-цветни дрешки. Ама имало вирус? Чудо голямо! Ние набързо ще се снимаме. А лекарите, ако се загледаш, изглеждат не на годините си от умора, а +10 отгоре. Тъй че не ми обяснявай какви са лекарите.

64

До Демократ

преди 3 години

Подкрепям. Простия българин, мързелив и учил недоучил е зъл и отмъстителен. Е сега насочват недоволството срещу лекарите, но тов нямада спаси тези на края на хр. Верига.

63

Анонимен

преди 3 години

Този Ангелов е напълно неадекватен за дейността, която трябва да изпълнява.

62

Анонимен

преди 3 години

До 65:Тъ-по- умнико,Когато някой лежи в затвора какво става?-Жертвата възкръсва ли?

61

ГЕРБ

преди 3 години

Видими резултати!

60

бг смешки 2

преди 3 години

само мрънкят за пари и че има мн работа а нищо не правят ! ЗА БГ медиците говоря . поне за една част от тях ! защо не са приели човека ?!!?!? пълно безобразие и безхаберие ! мин година по тва време умря едно дете на 3 годинки така ако помните . случаите продължават! кой е виновен !?!?? пациентите ли ?!!?

59

Демократ

преди 3 години

Българина трябва да си набие в дебелата русофилска глава, че социализма отдавна си отиде и сега живеем в демокрация и капитализъм, и болниците и здравеопазването е бизнес който предлага здравна услуга с цел реализиране на печалба. Умните и кадърните при капитализма имат пари и могат да си позволят качествена здравна услуга, а простите и некадърните никой не им е виновен, че са прости и некадурни и нямат пари за здравна услуга, да се лекуват с липов чай, никой с пари не са върнали от болниците.

58

бай Тодор Правешки

преди 3 години

Яжте банани!

57

До 60

преди 3 години

Като те гледам ти колко си грамотен....И после сигурно работиш нещо, а как са те назначили - не знам. Не стига, че имаш изказ и правопис на петокласник, но и звучиш толкова психически стабилен, колкото е и един пубер. Ама после лекарите били такива и онакива. Виж гредата в твоето око, че май даже са 2

56

Анонимен

преди 3 години

По същата логика, всеки без маска да бъде разстрелван.

55

Анонимен

преди 3 години

Щом има умрял болен, неприет в болница, някой от отговорните фактори трябва да лежи в затвора. какви са тия безобразия

54

даа

преди 3 години

До Анониментова и правя ако е възможно разбира се ! ако разчитам на БГ "специалистите " да съм си замаинал досега ...

53

Анонимен

преди 3 години

Всеки ви е виновен, Бойко, доктори, министерства, а вие безотговорните не сте.

52

Анонимен

преди 3 години

До дааа-------------------------------Ами тогава ти,образованият и работливият,лекувай се у вас сам.

51

Бау

преди 3 години

*** пак обвинява всички без ... себе си. Спазвате ли мерките - не. Носите ли маски - не. Заради вас има хиляди нови болни на ден. Всички знаехме, че здравната ни система е зле, че лекарите ни са стари и пак се държите все едно сте в развита държава. Сега какво стана - разболяваш се, може да се влошиш и ти казват "няма легла и лекари". Ами старите ти роднини? Шанса някои да ги погледне е 0.

50

дааа

преди 3 години

разбира се че има ! просто ги мързи да работят ! освен че са мързеливи са и некадърни . лично съм го изпитал на гърба си ! голяма част от работещите в здравната система са тотално НЕАДЕКВАТНИ И НЕОБРАЗОВАНИ ! малка част са тези които са добри кадри -образовани .

49

Анонимен

преди 3 години

Каква е отговорността на този щаб и този министър?Защо до сега не сте разписали в разпоредби целия процес за борба с вируса? Къде ви е националната стратегия? Ако нямате капацитет просто приложете стратегията която експерти написаха преди няколко години. Тази стратегия е публична в сайта на МЗ. Защо никой не я прилага?Избивате български граждани с вашето бездействие! Престъпници!

48

Анонимен

преди 3 години

Мутрата цяло лято се криеше по балкана...да си пази мястото...да не го свалим от власт...изобщо не го интересуваше ковид и да се подготвя за втората вълна.Единственото, което интересува тази мутра е да не падне от власт..и да построи на Путин тръбата..с нашите пари. Че трябва да вземе едни комисионни от там.Друго...ама изобщо не го интересува.