23

Анонимен

преди 3 години

Всяка професионална дискусия между Лавров и бившия гинеколог Урсула фон дер Лайен, както и с външния министър на Германия Маас, правист и "лаик" в германската политика, са празна загуба на време. Западните "елити" и "интелектуалци" просто се намират на друго, значително по-ниско равнище.

22

Зозо33945

преди 3 години

Бъдещето е на Изтока, на запад остана само импотентна гнилоч, още ли не сте го разбрали

21

Анонимен

преди 3 години

България има ангажимент да поддръжка 2959 километра пътища в страната в състояние, което да позволява преминаване на военна техника, каза в рамките на парламентарния контрол министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков. Целта е по тях да може да мине техника на НАТО, при война с Русия. Проблемът е, че тези пътища ще бъдат унищожени за минути ако НАТО нападне Русия.

20

баба мара

преди 3 години

искам мир а не конфликти на балканите вън ам бази и воиски от черно море ибългария не желая да ставам мишена и да умирам заради ам интереси

19

Анонимен

преди 3 години

До 13Към тезата ти с Китай до някъде мога да се съглася, но къде слагаш Русия в уравнението? Руснаците нямат нищо! Кажи ми една търговска марка руско производство?Русия е една миньорска колония, продаваща ресурсите си за жълти стотинки - нищо повече!

18

Анонимен

преди 3 години

Браво точното определение ЗАПАДА строи военни бази против ВЕЛИКА Русия.Браво на Сърбия че не се предава само НАТО Е разби тотално като държава.

17

Анонимен

преди 3 години

Да напомни само тролчетата, че Дейтънското споразумение е един от най-звучните шамари за НАТО и САЩ, 3/4 от територията на БиХ всъщност е Република Сръбска и големия печеливш от баницата е Сърбия ( тогава под опеката на Русия).

16

съвет към Лавров

преди 3 години

"Не водите преговори с маймyни ами се държите добре с тях, следите да не се впускат в насилие, но не водите преговори с тях, както и не водите преговори с малки деца. Те искат да използват Навални като играчка тогава нека играят. Вече отдавна призовавам Русия да прекрати икономическото сътрудничество с ЕС. Те купуват руски въглеводороди и руски високи технологии, прекрасно. С това изключение всяка друга дейност трябва да се съкрати рязко и нуждата от желязна завеса повече да не се подлага на съмнение".

15

Анонимен

преди 3 години

Понеже според Путин Вашингтон не може да се смята за "договороспособен", понеже и ЕС повече не може да се приеме за партньор за преговори, съдейки по думите на Лавров: "Ние трябва да престанем да се ориентираме според европейските партньори и да вземаме предвид оценките им". Това се знае не само от Русия, но и от повечето страни от глобалния Юг.

14

Анонимен

преди 3 години

Грохналата баба Европа.

13

Анонимен

преди 3 години

Путин зарева вчера на китайците да направят съюз с Китай за да се противопоставят на САЩ. Агитираше Сидзинпин че заедно са по-силни от САЩ и по броя на атомните бомби и по броя на живата сила. Но като гледам какво се случва с Русия срещу Турция силно се съмнявам че заедно ще са по-силни от САЩ ако и Китай са на нивото на Русия, ниво от преди 30-40 години.

12

Украйна

преди 3 години

Американското партньорство: Украйна е призната за най-бедната страна в Европа.

11

Анонимен

преди 3 години

На снимките Лавров все изглежда така все едно ще ти се кара и размаха пръст.

10

Анонимен

преди 3 години

Русия и Китай ще повишават стандарта си на живот, а населението на ЕС и САЩ ще продължи да обеднява.

9

абе

преди 3 години

абе мислете ве българи глави имате Лавров е умен човек звучи напълно логично

8

Патриот

преди 3 години

Лавров прав както винаги ,дипломат от класа!

7

Анонимен

преди 3 години

Приказки за оФце.

6

Анонимен

преди 3 години

То си личи колко са красиви руските планове като видиш Русия с икономика на половина на Калифорния.

5

Анонимен

преди 3 години

До КримДнес Ердоган поиска Крим за Турция, защото Русия незаконно го е отнела през 18 век от нея. След като Русия е неспособна да се защити от Турция без ядрено оръжие, апетита на Ердоган се увеличава от ден на ден. Оказва се че Русия е проcpала всичко на военното поприще и от тук насетне никой няма да се съобразява с нея, а още по малко с унилата кобила Лавров.

4

Да бе да

преди 3 години

То па на руснаците са им много хубави плановете.Сърбахме им плановете 50 години и още не мом се отърва от тях.А пък как морално и хуманно влизаха с танкове в Полша,Чехия ,Унгария ,Крим и къде ли не по европата.