34

Х-мен

преди 3 години

Мутантите от грипните ваксинации преди години умират сега като мухи от короната в Италия, Испания, Белия и Франция.Но си мият ръцете и росят маски, ха ха ха хахххххх

33

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 31 не виждам какво общо написаното от мен с написаното от теб . Идеята ми беше , че никой не те спира да живееш според разбиранията си какво общо има непоставянето на ваксини и неходенето на детска градина с оценките ?

32

Анонимен

преди 3 години

До 34Кои специалисти? Същите които лъжат сега като за светоно първенство?

31

До 24

преди 3 години

Винаги е имало починали след ваксина от грип. Но го приписват на евентуално вирусно заболяване, а не на самата ваксина. Докторски хватки. Търговията с ваксини е по- печеливша и от търговията с оръжия и наркотици. Факт. Затова днес имаме " епидемия" от автоимунни болести.

30

Х-мен

преди 3 години

Ваксините съдържат наноботи, генетичен материал за подмяна на населението с мутанти.

29

Анонимен

преди 3 години

В България задължителна ваксина не означава, че тя се поставя насилствено, но не се изисква информирано съгласие, тоест родителите нямат дискрецията да решат или да не решат да поставят.В българския имунизационен календар е предвидена комбинирана ваксина срещу морбили, рубеола и паротит при навършване на 13 месеца и реимунизация на 12-годишна възраст. Сред причините за скока в броя на болните от морбили специалистите посочват отказа на някои родители да ваксинират децата си.

28

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 22маските на закрито бяха задължителни , масово не се спазваше какви резултати очакваш да има Днес в един междуградски автобус , кой с маска , кой без Какви резултати очакваш , като се знае какви са хората - ми то няма вирус , ми той не е по-страшен от грипчето и т.н Още повече маските не са панацея . Просто допринасят за ограничаване разпространението на вируса Не знам някой да е казал - " носете маски , и вирусът ще изчезне "

27

Анонимен

преди 3 години

В България има задължителни ваксини и те са условие за прием в детските градини така казва законът. По смисъла на член 210 от Закона за здравето всеки, който не се е явил на имунизации, реимунизации, профилактичен преглед или изследване, се глобява от 50 до 100 лева при първо неявяване, а при второ от 100 до 200 лева.Не може да посещават градина деца без поставени задължителни ваксини.Най-често родителите отказват имунизация срещу морбили, паротит и рубеола.

26

Анонимен

преди 3 години

Нека първата доза да е за тъщата. Отстъпвам и място.

25

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТ-ко . Не можеш да ограничаваш досъпа до услуги базирано на това какъв си . Това е незаконно.

24

Анонимен

преди 3 години

Обективно си НЕобективенТрол.

23

Манафчийски

преди 3 години

Мийте си ръцете.

22

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 13 кой ти нарушава правото как да живееш ?????Като не е ваксинирано детето , има баби , има детегледачки - кой както желае Ако иска човек може и в гората да отиде да живее

21

Анонимен

преди 3 години

До ОбективноСигурен ли си, че против грип. Защо не починаха миналата година. Естествено, че медиите ще кажат, че ебила против грип. 100% това ще е ваксината и за Европа.Тези които не са починали още, какви други странични ефекти имат? Парализа, нервни разтрийства ...

20

Анонимен

преди 3 години

Имало е добри ваксини в миналото : БЦЖ например, но сега само се слага манипулиран генетичен материал за зомбиране на населението по план на Гейтц.

19

Анонимен

преди 3 години

Видяхме ги "специалистите". Маски без маски все едно и също. Иначе са добри в насилието и затварянията. Ефект никакъв. Пълна бутафория.

18

Обективно

преди 3 години

Едрата шарка е ДНК ВИРУС. НЕ МУТИРА ТАКА КАКТО РНК ВИРУСИТЕ КАТО ГРИП И КОВИД. СЕГА ЩЕ ИМА СВРЪХАГИТАЦИЯ ЗА ВАКСИНИРАНЕ. КОЙТО ЖЕЛАЕ - ДА СИ СЛАГА. НО В Ю. КОРЕЯ ПОЧИНАХА ВЕЧЕ ОКОЛО 40 ДУШИ МЛАДИ СЛЕД ВАКСИНА ПРОТИВ ГРИП. В БГ СЪЩО ИМА ТАКИВА. НО ИМА ПОЧИНАЛИ И ОТ САМИЯ ГРИП.

17

Анонимен

преди 3 години

Трябва да си абсолютно дезинформиран за да плюеш срещу ваксините като цяло. Но и да защитаваш такива компрометирани ваксини като грипната и още повече предстоящата Корона ваксина означава, че си измамник или лъжец или просто си много далеч от темата.Това е ролята на специалистите, да разяснят честно темата на обикновенните хора. За съжаление не се случва и от там мненията се объркват

16

Анонимен

преди 3 години

Не пишете в таива теми, легиона на платените е строен. Не ми пука за агитациите ви, няма да се ваксинирам, вие луди ли сте?Вируса не е открит, не е изолиран и изследван, какво има тогава във ваксината?Астрашитнека казаха, че ваксинираните ще си произвеждат сами голямо количество вируси???!!!Пазете се от ваксинираните, ще ръсят вируси. Проклажена работа, чумави!

15

Анонимен

преди 3 години

Не съм против ваксините, но конкретно СЪМ ПРОТИВ рушкия новичок Спутник. Това няма да го бия и на враговете си.