85

Bebok

преди 3 години

1."По данни на Българския лекарски съюз, цитирани от "Ди Цайт", само през 2018 година 348 лекари са напуснали страната, общо в периода между 2015-та и 2018-та те са били 1 692."2."Според статистика, предоставена от Българския лекарски съюз към 28 март 2020 година, 63%, или почти 20 хиляди, български лекари са на възраст над 51 години."3. Купувайте повече самолети а и социално слаби депутати да не забравите. Така ще се оправят нещата.

84

Анонимен

преди 3 години

Кръчми и молове - отворени, да събират от там доброволци за болниците.

83

Анонимен

преди 3 години

До Булгарр"Важното е, че оставиха кръчмите отворени! Ще се лекуваме с ракия и мезета с чесън."Още по-важното е, че на улицата трябва да си с маска, а в кръчмата без маска! Уникални противоепидемични мерки! Може би ще станем известни в цял свят!

82

Булгарр

преди 3 години

Важното е, че оставиха кръчмите отворени! Ще се лекуваме с ракия и мезета с чесън.

81

Анонимен

преди 3 години

Всички лекари на кръчма, ръцете горе и да поръчват! Противоепидемични мерки, майна! Каква помощ искат?

80

данчо

преди 3 години

Какъв министър е тоя бе......Това е *** на Пеевски.Такива трябва да са в затвора.Не министри.

79

------------------

преди 3 години

Вместо пари за 8 хвърчила можехте да ги дадете за медицина.

78

Анонимен

преди 3 години

На първо време си помогнете сами. Поне спрете рекламите на туристическия бранш по телевизиите и особено по новините, като не щете да затваряте нищо. Не е сега времето за туризъм.

77

Анонимен

преди 3 години

утре и за учители ще се молите

76

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 87На китайски ли го прочете?

75

Поручик Ржевски

преди 3 години

Продавачка в Лидл Германия - 1400 евроЛекар в БГ - 400 евроЦените в БГ и в Германия еднакви.Успешно лечение желая на всички

74

)))

преди 3 години

Сега грипа става вече ковид и играта им се получава. Дълго време ще се е6ават с хората. Гаврата тепърва започва.

73

Анонимен

преди 3 години

Можеш да зовеш, Ангелов, ако преди това си спечелил уважението им, а не да се отнасяш с тях като с парцали и после да зовеш да ти помогнат!

72

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен, к.76Как сме с българския език? Хайде да го понаучиш и тогава да пишеш.

71

Анонимен

преди 3 години

По цял ден правят туристически реклами по националните телевизии, което и предаване да пуснеш или новините да гледаш - все за Банско, за писти, за хотели...Каква помощ искат сега? Кой каквото си търси, си го намира!

70

Що ревеш?

преди 3 години

Бе байно, нали от месец повтаряш, че всичко е под контрол.Приличаш на онези от Чернобил, дето са бъзикали реактора, но той ги отнесал заедно с една област, а ти отнасяш цялата държава.Защо не се вразумиш и спреш учениците поне от 7 ми клас? От инат или някой ти плаща?

69

Анонимен

преди 3 години

Защо зовете за помощ? Обявете с премиера гражданска мобилизация на лекарите и сестрите и си решавате проблема. Вчера 1478 човека са новозаразени, 29 са починалите. Какво повече искате? Който се обявява срещу защитните маски, прокуратурата да го обвини в заговор срещу държавата и да ходи да помага на медицинските сестри. Когато хирургът с двете генералски звезди предупреди какво се очаква, медиите ревнаха в един глас срещу него.Сега е все още октомври,а тепърва ни чака студеният и мъглив ноември

68

Анонимен

преди 3 години

*** нали каза че медицинските сестри са терористки ........... ся к'во стана

67

Меги

преди 3 години

Толкова ли е ТРУДНО да затворите заведенията.Докато са отворени ще има много заболели.Закъсняхте много .Какво чакате???ЗАТВОРЕТЕ ги!!!!

66

любо

преди 3 години

Баце нали каза: Няма проблем.Ще внасяме работници от Украйна, Молдова, Грузия...