289

Анонимен

преди 3 години

Мангъра избива комплекси, каквото и да се реши да се приложи като предпазна мярка, той бърза да го отхвърли, без да предложи алтернатива.Нещо като Румен Потника РадеФ - нищо не прави, но не спря да плюе по всичко, което направи правителството, включително и за да поправят золумите на неговата комунистическа партия.

288

анонимен

преди 3 години

Мангъров доцент? Утопия!

287

Анонимен

преди 3 години

При толкова много вирусолози по форумите,такъв голям проблем с този вирус?

286

№Х

преди 3 години

Извода е, че - професора е за така наречения социален имунитет, по подобие на Швеция. Но когато ръста на заразените в Швеция скочи дръстично, бързо вкраха регламентираните от СЗО мерки.Проблема е, че сме в началото на така наречения "Грипен период/сезон" и Здравната ни с-*** може да се окаже пенатоварена.

285

Анонимен

преди 3 години

Виждате ли как този коронавирус все повече пречи на хората да бъдат себе си.Вменява им се страх и всеки ,който мисли различно е възприеман за луд.А не е ли луд Кантарджиев с неговите тикове и неувладяни физиономии.

284

Анонимен

преди 3 години

Маската не пази? Може и да е така. Вече на никого не вярвам. Затова предлагам Мангърчето да влезе в Ковид-отделение без маска (нали и без това е безполезна), вместо да обикаля медиите и да се опива от гласа си

283

Анонимен

преди 3 години

Няма смисъл вече от подобни публикации. Половин година побъркахте народа със статии, че който не носи маска е престъпник. Гавра.

282

Случаен

преди 3 години

Вече се чудя какво да направя за да ги накарам да го слушат този човек. Може би трябва да отида на площада и аз.

281

sport

преди 3 години

До Долу маската!Да, а случайно да си чел/гледал интервюто на Мирослав Ненков? Прекарал короната, ама няма и следа от антитела. В същото време друг негов колега е фраш с антитела. Цялата тая постановка със 70% има някаква логика, но тънкият момент, който не се споменава е цената, която в нашия случай се изразява в смъртни случаи. Та, в единия случай имаш правила като "Не се навирай и спазвай дистанция" и "Носи си маската". Ако спазвахме тези правила, можеше и да не се стига до 1000 заразени.

280

redordead

преди 3 години

до Батьотова дано ти отговориК-расотаЗ-дравеЛ-юбов

279

Анонимен

преди 3 години

Вярно е , че държавите с пълното заключване сега са в голям пик на новозаразени. Маската вярно, че пропуска, но все пак е някаква преграда, защото е важен и вирусният товар, ако все пак благодарение на нея човек приеме по-малко количество от вируса и го изкара по-леко - пак си заслужава да я носиш! Неговите коментари предимно критикува всичко и всички, все е контра, все е против!

278

Вие добре ли сте?

преди 3 години

До: 291Ти какво предлагаш? Да му приложим екзорсизъм ли?

277

Батьо

преди 3 години

До redordead:Еми ще се случи същото, каквото и с грипа. Всеки сезон - я грип, я корона, я друга шитня. Ще правим оборот на аптеките и това е. П.С. относно никнейма ти- дано имаш предвид ЦСКА, а не червената партия

276

Долу маската!

преди 3 години

До: номер 283Като спомена за СПИН, знаеш ли каква е епидемиологичната обстановка в момента на заразените с HIV вируса? Знаеш ли, че организационната система за контрол на това заболяване се е разпаднала почти, защото всички са се вторачили в "модерния" коронавирус и никой не знае точната бройка на заразените? Нито пък им се оказва адекватна помощ! А сигурно не знаеш, че HIV вирусът се предава и по кръвен път?

275

Мангър-Мангър

преди 3 години

Шъ яде бой най-накрая тоя ***.

274

ха ха

преди 3 години

Маските защитават от коронавирус само гаргите! :)))

273

redordead

преди 3 години

до Долу маската!И какво ще се случи като се зарази 70% от населението като вече е доказано, че не се изгражда траен имунитет и че вирусът повтаря?

272

Долу маската!

преди 3 години

До: номер 279Да, да, съгласни сме, само се успокой! Също така Слънцето се върти около Земята, а не обратното, и на това ще се съгласим, само мир да има!А Мангъров направо го изправете пред Светата Инквизиция - изгорете го на клада като ви се иска, но това няма да промени факта, че всички тези мерки са безполезни!Вирусът няма да си отиде докато не се заразят поне 70% от населението - това бяха точните думи на Мангъров, а не че ще изчезне до лятото.Надежди че ще изчезне изрази оня с мустака.

271

пияница мистик

преди 3 години

Цял свят с професори и академици говори за това, че маските помагат до някаква степен, само детското слаб0yмно доцентче им казва, че той е прав, а те не. Това да си толкова *** и упорит и признак на някакво ментално разстройство. Същото е ако аз си навия на пръста, че презерватива не помага срещу СПИН и да го повтарям нон-стоп като пълен ***. Кой му дава трибуна на този неормалниk и той не е с всичкия си

270

от Германия

преди 3 години

До Поручик РжевскиВярно че има протести против маските. Ефекта е че полициата ги набива и те си сядат на ***.