97

Анонимен

преди 3 години

До Анонименхахах ти си пълен психопат

96

Анонимен

преди 3 години

В ГЕРБ за разлика от останалите партии цари сплотеност стабилност и единство, хората го виждат това и си дават сметка, че само партия която е единна вътре в себе си, може да даде това единство на държавата!

95

Анонимен

преди 3 години

Ооооууууу,на схемаджията и приятел на Ердоган - Бойко, Ердоган му забучи една голяма тръба в *** и го измами и ще изгорят милиардите вложени пари и съсипана природа,щото Ердоган искал само азерски газ да тече по тръбата и го турна голям на Бойко,България и южна Европа!Честито!

94

Анонимен

преди 3 години

На психодесния болшевик другаря Прокопиев чийто сайт е прекръстен от читателите му на Работнически Дневник ще му бутат басейна на вилата на морето,иначе другаря Прокопиев не е олигарх вервайте ми!Добрият български съд пък отмени запор за над 300млн.на Божков=българският съд най-справедливият съТ=действа на принципа за кокошка нема прошка,за милиони нема закони!Да живее другаря Лозан Панов,всички психодесни и отходни триота и всички БКП-та по всички земни кълбета!На изборите=само шутове!

93

Анонимен

преди 3 години

Демократична България нали обещаха 50+1% и да управляват сами!?

92

Анонимен

преди 3 години

Много жалко става за ГЕРП, след като санитарките - Стойчо Стойчев, Тома Биков и Антоанета Христова не успяха да подсушат мокрите им памперси, сега опряха до БИРОМЕТЪРА

91

ГЕРБометър

преди 3 години

Барометър България не са социологическа агенция, а фирма за политически маркегинг - посочва доц. Ал Пампоров" още през 1918 г. - приличат на фирма фантом, която се появява тогава, когато "правителството е в опасност" и публикува данни, които да го подкрепят, но не можеш да ги откриеш в интернет". Поредната заблуда, която властимащи се опитват да пробутат.

90

Анонимен

преди 3 години

Това е мнооого по-реалистично изследване макар само твърдият електорат на ГЕРБ се движи около 21-22%.

89

Има такъв народ

преди 3 години

влиза в парламента с 200! ОП няма да има повече от 3% при тези скандали , гласовете им ще ги вземе Има такъв народ , Демократична България също ще влезе.

88

Анонимен

преди 3 години

"Герберометър" показва кой плаща парите.

87

Анонимен

преди 3 години

Никой не вярва на подобни агенции,статистиките им често са в услуга на власта!А Учиндолския влиза от раз,това е ясно на всички!

86

Винету

преди 3 години

На дългия шъ му е достатъчно да напрай едно политическо музикално турне с Ку-Ку бенд и става минимум трети у бъдещото Парламент (не цигарите).Даже Цвък-Цвък шъ *** гледа с "дълбока" Завист!Абе, веселу шъ е у Бг след избрите у новото Парламент!

85

Анонимен

преди 3 години

В нормална страна медиите въобще нямаше да обърнат и минимално внимание на такива, а тук ни заливат обилно с фалшивата им информация. Иначе се борим с фалшивите новини, ама не когато произлизат от приближените до властта.

84

ФАЛШИМЕНТО

преди 3 години

То няма такава агенция, влезте в тъговския регистър и ще намерите фирма със 100 лв уставен капитал, а ако се поровете повече - ще разберете и че не е публикувала финансови отчети в последните 3 години

83

така е

преди 3 години

Да ама не.....

82

Вижте сега

преди 3 години

Слави си влиза, при това с висок процент. Не го подценявайте. Шоуто ще продължи. Това ще е ползата от протеста.

81

Ти да видиш

преди 3 години

Доказано*! Кремъл, Божков и Сорос плащат на социолози да режат рейтинга на Борисов.....https://mobile.frognews.bg/article/204921/

80

Анонимен

преди 3 години

Другите агенции мерят бъдещите изборни резултати, като се допитват до определен брой хора, а Барометър използва по-точния метод, като провежда допитване с 1 човек - проф. Константинов. Така получения резултат е по-достоверен, защото е направо от извора - човека, който определя изборния резултат.

79

Анонимен

преди 3 години

До Про ро каСлави Премиер......................................................Нали се сещаш,че първо трябва да спечели изборите с мнозинсто(пази боже).Славун едно семейство не може да създаде,а държава ще ми управлява!РОДИНАТА НИ НЕ Е ЦИРК!

78

гхй

преди 3 години

Пременил се Илия пак в тия.