61

Анонимен

преди 3 години

Русия сама победи европейския фашизъм, САЩ и Англия финансираха Германия.

60

Анонимен

преди 3 години

Американският гражданин Лейба Бронщайн говореше на Ленин: "Ооо, вие не знаете какви комунисти-интернационалисти (глобалисти) има на Уол Стрийт в Ню Йорк. У нас в ЦК в Москва, такива няма". Заради което, след Ленин, Сталин го погна по света, където Меркадер го докопа в Мексико с пикела по главата

59

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаНе мога да ти дам линк, напиши в гугъл muslim issue in the EU от Elzbieta Kruk, качено е на сайта на европейския парламент.

58

Анонимен

преди 3 години

Сталин изчисти инернационалистите и така провали проекат ЕС-1. После с победата над Хитлер провали и проекта ЕС-2. А ЕС-3 сам си се разпада, няма нужда да го провалят.

57

ГЛУПОСТИ ..ХА,ХА,ХАА

преди 3 години

СССР , СПЕЧЕЛИ ВСВ , БЛАГОДАРЕНИЕ НА САЩ И АНГЛИЯ!НА КОНФЕРЕНЦИЯТА В ТЕХЕРАН---ОБЕЩАВАТ НА СТАЛИН ВТОРИ ФРОНТ ОТ ЗАПАД И ГО ПРАВЯТ!ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ОРЪЖЕЙНИТЕ ,ХРАНИТЕЛНИ И ДОСТАВКИТЕ В ОБЛЕКЛО ЗА АРМИЯТА НА СТАЛИН!САМИТЕ РУСНАЦИ --НАРИЧАТ АМЕРИКАНСКИТЕ КОНСЕРВИ И ОБЛЕКЛА "ВТОРИЯ ФРОНТ"!

56

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен........ САЩ и Англия подкрепяха Хитлер и политиката на Германия....... Когато Великобритания се бореше за оцеляването си Русия и нацистка Германия бяха съюзници и първи приятели. Русия снабдяваше нацистите със стратегически суровини а руските вестници възхваляваха силата та германското оръжие.

55

Анонимен

преди 3 години

Финансиран от уолстрийтската групировка на банкера Якоб Шифт и след лична среща с президента Уудроу Уилсън, американският гражданин Лейба Бронщайн довежда в Русия с параход от САЩ 300 души, които се превръщат в гръбнака на първото комунистическо правителство - Съвета на народните комисари, Совнаркома; постепенно до 1937 г. Сталин успява да ги унищожи. А Лейба Бронщайн намира смъртта си през 1940г в Мексико докато върти любов с Фрида Кало.

54

Анонимен

преди 3 години

Германците нахлуха в чужда страна и избиха 20 милиона братя славяни, а сега говорят за някакви си нацисти! Тогава не е имало никакви нацисти. Германците следваха Водача доброволно, избраха го демократично с избори и нямаше никаква съпротива сред народа. Избиваха цели села, до крак - жени, деца, старци, а младите момичета изнасилваха, след това запалваха всичко. И нито един германец не каза - какво правим тук, защи избиваме тези жени и деца? И сега ми говорят за някакви си нацисти!

53

българин

преди 3 години

До: номер 47Момченце седни си, две!Впрочем, аз като бях ученик в учебниците не пишеше цялата истина за нацизма.Ако имаш поне малко познания по логика, ще събереш 2+2, нали?Хитлер е смятал евреите за най-голям враг на Германия, а не мюсюлманите - араби, турци и други.Арабите мюсюлмани също са врагове на евреите.И като приложиш правилото: "Враговете на моите врагове са мои приятели", лесно ще стигнеш до изводите, че Хитлер е харесвал арабите!!!Ал Хусейни му е бил съюзник например!

52

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен....... доклад на ЕП през 2030г. в Европа ще има 60 милиона мюсюлмани,....... Това новите опорни точки от посолството ли са?

51

Анонимен

преди 3 години

До АнонименФранция и Англия винаги са завиждали на Германия и са искали да я унищожат, дори сега им завиждат, че са най-голямата икономика и индустрия в Европа.

50

Анонимен

преди 3 години

Ами сега като няма СССР защо сте бедни като мишки?

49

Анонимен

преди 3 години

СССР сам се възстанови след войната и стана световна икономическа и военна сила водеща във високите космически технологии. А в Германия наляха милиарди да я спасяват, това ясно говори кой на коя страна е бил.

48

Анонимен

преди 3 години

А нима СССР, или Англия или Франция не са били масови убийци. Но само за Хитлер мyчат. Защото победителите никой не ги съди. Изкараха Хитлер злодея, а междувременно кoмунетата завладяха цял свят, включително САЩ(отвътре).

47

ПРЕЦЕНЕТЕ САМИ:

преди 3 години

ХИТЛЕР Е ---НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИСТ...СТАЛИН Е --ИНТЕРНАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИСТ...И ДВАМАТА ПРАВЯТ ТРУДОВИ ЛАГЕРИ , КЪДЕТО ГИНАТ ХОРА!И ДВАМАТА СЪЗДАВАТ МОНОПОЛНИ СТРУКТУРИ:-ХИТЛЕР--ЧАСТНИ МОНОПОЛНИ СТРУКТУРИ.../Круп ,Тиссен , ИГ-фарбен, и пр.-СТАЛИН --ДЪРЖАВНИ МОНОПОЛНИ СТРУКТУРИ.../като в България при соца../Няма разлика в "социализма" и на двамата диктатори, защото изтребват всякаква опозиция .НЕЩО ПОВЕЧЕ ---ДОРИ СА СЪЮЗНИЦИ В НАЧАЛОТО НА ВСВ И СИ ПОДЕЛЯТ ПОЛША!КЪДЕ Е РАЗЛИКАТА ..ХА,ХА,ХААААА

46

Анонимен

преди 3 години

Днес всички източно европейски страни които се ориентираха на Запад живеят бедно, а в България и Прибалтийските е трагедия. Само Белорус която остана с Русия запази стандарта си на живот от времето на СССР и днес там се живее нормално.

45

ист

преди 3 години

Кой спечели ВСВ. Победени ле са победените или...

44

Анонимен

преди 3 години

САЩ и Англия подкрепяха Хитлер и политиката на Германия.

43

Анонимен

преди 3 години

Според доклад на ЕП през 2030г. в Европа ще има 60 милиона мюсюлмани, а вие за Хитлер лaетe. Хитлер се опита да спаси света от тия, които сега съсипват Европа.

42

Анонимен

преди 3 години

До: 44Разбира се, че са победени.Какво целиш с този въпрос?САЩ е големият победител и той отмъкна под носа на руснаците най-ценния военен трофей от Германия: Вернер фон Браун!Благодарение на тази победа американците кацнаха на Луната!Руснаците също плячкосват каквото им падне, но ако имаш предвид СССР, тя винаги е била бедна държава - и преди Хитлер и след него.