31

До 22

преди 3 години

Президента само отговаряше на нападките.Човека има чест и достойнство и мълчанието му би се изтълкувало като слабост.При това,всичко каквото казва е истина.Не са ли мутри,дошли от ъндърграунда?А динозавре?

30

нъл тъй

преди 3 години

До 70 пенсионерПо-добре хвърчило за президент, отколкото травестит за президент-ка.

29

Анонимен

преди 3 години

Начина на изразяване на даден човек изваден от контекста на ситуацията в която се е изразил може да бъде приет от едни и неприет от други...Помните ли кога Борисов нарече група журналистки "***" - точно когато той говореше, а те обикаляха около него и викаха вкупом.. После някакъв господин, кореспондент на тема шах се беше обидил и той като част от журналистическата гилдия...Може да Ви обиди това и само това, което Вие приемете за обидно. А итината е болезнена дори и завоалирана зад думи

28

НЕГРАМОТЕН

преди 3 години

това за езикът и изказът на повечето политици е абсолютно вярно, че е профанизирано, но Я ДА ЗАПИТАМ ДАЛИ ХВЪРЛЯНЕТО НА ЯЙЦА, ДОМАТИ, КАМЪНИ И ДЪРВЬЕ вкл. и бомбички и бутилки е истинският подход на образованите и младите, спането по кръстовища и шалтита на земята, вкл. и изхождането в парковете и дворовете

27

АНОНИМЕН

преди 3 години

Говорите за политиците, а безчинствата и неуважинието на протестиращите към паметниците на културата и знаковите сгради какво е това? ПЪЛНА ПРОСТАЩИНА И НЕВЪЗПИТАНИЕ НА УЖ КУЛТУРНИ И ОБРАЗОВАНИ ХОРА УЖАСНО ДОРИ ДА СЕ ВИДЯТ ТЕЗИ НЕЩЬ ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ!

26

До 28

преди 3 години

А ти,умния,кого избра ??

25

Анонимен

преди 3 години

Айде стига със заинатеното повтаряне на дебелашката къжа, чепротестърите " биели жени и деца" ! Понеже не мина *** ската провокация на една на шмър ка на, дето тъпегьозкиучпотреби децата си и засили колата си да бута живи хора насред блокирано кръстовище, някои не спират да бият клепалото на нлъжата, белкимФАНЕ дикиш. Е не! И стига сте се излагали с тия крокодилски сълзи. Повръща му се на всеки нормален.

24

Анонимен

преди 3 години

Това стил на говорене на политици ли е или стил на говорене на тунинговани мутри?

23

Анонимен

преди 3 години

Простите си избраха простия,а страдаме всички останали.

22

Анонимен

преди 3 години

Еми нормално голяма част от тях диви селяни,мутри от групировките с борческо минало,бивши затворници избягали от тогавашната власт (оня с чипа) ,изобщо разни доста тъмни и съмнителни субекти.Как бихте искали да говорят?

21

Анонимен

преди 3 години

До СмехЪхъ.Пък ти си сложен.

20

д-р Шпиндел-Шлос

преди 3 години

90% от нещата ги говори един "политик"!Всички знаем кой))Една гнила ябълка разваля целия кош...

19

Анонимен

преди 3 години

Айде бе,щото на Царя като му беше много дипломатичен и възпитан стила,до къде ни докара ????МРЗ= 150л бензин Все ми е тая стилът на говорене...Вие щото сте с много хай левъл спийкинг !

18

Dinosaurus

преди 3 години

Миленче, дедовото червено-тикве*иче, а Фигуранта що не коментираш? Щото той не е политик, а партизанин, слязъл от шумата с вдигнат щмрук, що ли? Той хич не обижда избирателите на ГЕРБ с призивите си за подмяна на техния вот с неговата стръв за власт; той не нарича "мафия' и "мутри" народни избранници, той не нагрубява българите, които не го одобряват, той не укорява полицаите, задето си вършат работата, той не предизвика хулиганството по улиците и поругаването на сгради, символи на институциите

17

До 13

преди 3 години

Простено да ти е.Очевидно си със засилваща се деменция,следствие на възрастта и с манталитет като на вожда.А добавката към пенсийката от тролене колко е?Даже и достойнство вече не ви е останало.Ако въобще сте го имали.

16

НИЩО ПРАВЕЩ

преди 3 години

До 70 пенсионерТи си нещо правещ/пълнещ тоалетната/ пенсионер, така ли да го разбираме?

15

Анонимен

преди 3 години

Няма как да се върви с тези хора към прогрес. Техния манталитет и бъдещето са несъвместими. Те трябва да си отидат (по един или друг начин) и да оставят управлението на младите.

14

Смех

преди 3 години

Не политиците - управляващите от ГЕРБ. Щото са прооости.

13

Диана

преди 3 години

Такъв е модерния език и стил на живот, родрн от политиката на преход към пазарна икономика на БСП - това е езикът на ПРОТЕСТА на народа и ако на БСП не им харесва, да не бяха обидили и унижили народа със своята политика. Хем н.ас.рани, хем голями, значи! Пък и с претенции, негодниците!Били са прекрачили границите когато политиците ни били накарали да сме се чувствали длъжни, че правят нещо за нас?! Никой не е казал ти си ми длъжен! Но културата, елементарната, изисква уважение към труда на човек

12

Анонимен

преди 3 години

Това е стилът на един много *** човек/сам си го признава/и на тия,които си е избрал около него/със същия манталитет/и който имаме нещастието да ни управлява повече от 10 години.