138

Гуем праз

преди 3 години

ГЕРБ и патриотите има повече гладове от бесипе и дуписеДа си иска

137

Анонимен

преди 3 години

протестиращите са като талибаните. крият се зад деца и жени. и после като ги одрусат, реват.

136

Алчните кучки

преди 3 години

Ползват болните си деца за да изнудват за повече париПо гнусна от тяк е само Мая Галевата Муна времето на бесипе и дуписеСамо ГЕРБ !Ползващи нещастните си деца за политически цели не са арестувани още?!Има ли държава?!Бесипе и дуписеНдаа

135

Анонимен

преди 3 години

Неуспелите комунисти са побеснели. То аранжирани снимки, то иматации на гласа на ББ. И недъгави деца вкараха в играта. Затвориха им спонсорите, намалиха партийните субсидии. Чакат се много пари от ЕС. 10% на кой му викаха? А Христо? В момента бюджета на крадливите гербери е на един милиард излишък!!! При другите октомври държавата оставаше без пари. Нито лентички, нито намалени дългове. Не бързайте. Част от сега поетия дълг е за рефинансиране на стар такъв.

134

Анонимен

преди 3 години

166 ама те герб си отиват,това е неизбежно. До 4 години са забравени както НДСФ.

133

Никакви оставки !

преди 3 години

Муна времето на бесипе и дуписеСамо ГЕРБ !

132

Обективен

преди 3 години

През 1989 в България живеехме 9 милиона, а сега сме около 4-4,5 милиона. Водим се, че сме 6,9 милиона, но това включва и над 2 милиона завинаги избягали от мутрите в България. Отделно демографската катастрофа предизвикана от управляващите след 1989 година и намалението на населението с близо 2 милиона заради ниската раждаемост при българския етнос. За това пак на мутрите трябва да благодарим.

131

Вещиците на Маямата

преди 3 години

Опукаха кинтите в КитенИ сега заработват за зимна почивка Мдаа

130

Анонимен

преди 3 години

Тая на малкия пръст неможе доближи до Мая Манолова, никъкъв интелект и потенциал Слаба обща култура, при гостуването си на Цвета Ризива беше пълна трагедия .Толкова лош.изказ ,беден.речник,ужас и срам за тази институция ,както.и повечето депутати.Мая е на светлинни.гофини пред ***

129

Защо онез вещици

преди 3 години

Ползващи нещастните си деца за политически цели не са арестувани още?!Има ли държава?!

128

Анонимен

преди 3 години

Цветанов знае как се прави партия - да не забравяме, че именно той беше създателят и архитектът на ГЕРБ - той я изгради.Тулупа беше поканен само за лице на партията, защото Цветанов знаеше, че българите харесват простите хора.

127

Дупе и гащи

преди 3 години

Бесипе и дуписе Ндаа

126

Николай

преди 3 години

Чест и почитания другарю подполковник Велмазов !

125

Атанас

преди 3 години

Чест и почитания госпожо Велмазова !

124

Анонимен

преди 3 години

До ОбективенОбективен та дръка. Кога са избягали? След 1989 или от 2009-та насам. Като са изгонени кажи обективна причина защо гласуват за изгонилия ги. Май от 2009 се изравни напускащи се и прибиращи се.

123

Анонимен

преди 3 години

ЩЕ ПОДАДЕШ И ХОРО ЩЕ ИГРАЕШ, И ТО ЗА МИНУТИ...МИШКА НЕЩАСТНА!ТОВА НЕ Е ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВЕО, НЯМА ДОСТОЙНСТВО ДАЖЕ ЗА МИШКА!ДА ТИ КАЗВА ЦЯЛ НАРОД ПЕКИНСКА ВИЕТНАМСКА ПАТИЦА, ДА ТЕ ОБИЖДАТ С ..., А ТИ ДА СЕ ПРАВИШ НА УДАРЕНА! ЧЕ И ТОЯ ,Д ЕТО ТЕ Е ОМАСКАРИЛ, ТЕ РАЗКАРВА В ДЖИПКАТА И ТЕ ПОКАЗВА НА ЛАЙФОВЕТЕ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗА МАСОВКА!

122

uyji

преди 3 години

Смятайте какви хора сме, щом ни управлява такваз. Замислете се...защо е тя там!

121

Атанас Велмазов

преди 3 години

Чест и почитания, госпожо Караянчева ! ПО- МЪЖ СИ ОТ ВСИЧКИ ДРУГИ ГЕРБЕРИ!!! САМО ТАКА!!!! САМО СИ ОБУЙ ГАЩИТЕ!!!

120

Баи

преди 3 години

Хубаво е, че дойде дойде време да се врьщат дьлговете на - гербБьлгарският народ ще е избягал в чужбина или поомрял, та няма да има кои да врьщаРомите и хората от турски произход ще се позовьт на Кафа - крьв повръщам, пари не врьщам

119

Анонимен

преди 3 години

Много смела стане откак стана ясно, че е на 24 часово повикване при чекмеджето и патлака, покойте на Бибитко