29

СТОЙО

преди 3 години

да напиша постче във ФБ за лайкчета пък после отивам да си търся нов, поне на мен така ми прозвуча, довечера едва ли вече ще го помни

28

Анонимен

преди 3 години

В МВР който отиде, или психясва, или се самоубива.Кво ги правят там, как им промиват мозъка не знам, но не е добре положението.

27

Анонимен

преди 3 години

Пича е заварил малкото кypве да дyxa на разни богати чичкoвци и не е издържал.

26

х

преди 3 години

*** плаче във фацебука ама вече сигурно я пълнят като коледна пуйка.

25

Валентин

преди 3 години

Ако в БГ имахме истинска журналистика, а не *** и драскачи, щяхме да разберем какво наистина се е случило. Това "самоубил се" е прекалено удобно и просто безкритично предава версията на полицията: най-лесната, най-удобната, най-мързеливата, но дали правдива?

24

Анонимен

преди 3 години

Да станеш ченге е тежка карма. Този бързо го е настигнала.

23

Анонимен

преди 3 години

жалко за младото момче!чалгата не прощава!

22

До Пфффффф

преди 3 години

От адвокатНаправи отказ от наследство. Лесно е. И тези с поръчителството ще пият една студена вода.

21

Анонимен

преди 3 години

много жалко за прекъснатия млад живот...аз имам наблюдения върху подрастващото поколение през последните години-нещо страшно е хора!вие ходили ли сте скоро в "студентски град"?не ви препоръчвам да ходите там-рая на наркотиците,проституцията,чалгата и най-ниските човешки страсти.днешната младеж освен бързи пари,чалга музика,пушене,пиене нищо друго не им е в главата.а и като гледам профила на това момче-бил е чест посетител на чалготеките в студентски град!

20

Анонимен

преди 3 години

Сривът на Колапса е по цялата линия! Демография, икономика, политика(смех) и така натам. Те първа идва Зима и официален Фалит.

19

бг смешки

преди 3 години

бил е влюбен - прецакали са го , не е издържал нищо ново . случаи такива безброи . и на мен ми сее случвало на неговотие години да се влюба яко ...после разбрах че мнолго от жените не стават за нищо и трябва да се внимава ! за него вече е късно. жалко за момчето.

18

Анонимен

преди 3 години

Парясницата кой знае с какво е допринесла за решението му, сега се прави на трогателна

17

Анонимен

преди 3 години

До БулшитКакво общо има психотеста?!?! Самоубийстовото е акт, който всеки нормален човек не може, а ЩЕ извърши при определени обстоятелства, които изживява по начин несъвместим с поносимостта ! Самата действителност е достатъчно отватителна и дава ежедневно мотиви, от които по- скоро да се откажем от нея, отколкото да продължим. Така, че нека се радваме , че сме от смелите, които продължаваме да живеем. Мир и светлина на душата му!

16

Пфффффф

преди 3 години

Този щом се е самоубил. Аз трябва да си тегля куршума и то веднага . Работя тежка работа в строителството и вечер съм на второ работа, като охранител, нямам пари за кола, под наем съм и нямам собствена къща, живея в село и почти няма млади хора, на 31 съм и без приятелка и деца, нямам отпуска, наследствен поръчител съм на 40 хиляди лева заем и още куп проблеми.

15

Бунгар

преди 3 години

Лоша работа.Живота е хубав. Живота трябва да се цени,иначе не го заслужаваме.Жалко за младостта му.Винаги има решение и изход от всяка трудна ситуация.Обичайте живота,обичайте се и вие.

14

Ммм

преди 3 години

А ще кажете ли дали органите са му там, много ми прилича на случая с момчето което влезе в американското посолство и не излена повече. То също беше курсант в Академията на Мвр, и след време на доста километри го бяха намерили обесен, с извадени органи и казаха че бил той и точка. Днк още се бави. Много странни неща стават с тези курсанти, дали не се разиграват едни продажби на органи там, те знаят абсолютно всичко за тях там,другото е въпрос на пазаркък, кога и къде.

13

Сандо

преди 3 години

що ни занимавата с такива хроники? този случайно да е обект или в интерест нещо на общественото внимание?

12

Доктора

преди 3 години

Знам,че си 2 метра висок и изяждаш на вечеря по 3 шпек салама.

11

Хемус

преди 3 години

Психотеста как е взел тогава?

10

ОСТАВКА!

преди 3 години

поредната лъжа на шайката...ОСТАВКА!