358

Анонимен

преди 3 години

Щом ще има референдум е редно да се народът да се поизнесе и по още един въпрос - Щом един министър-председател или министър стане повече от 90 кг. веднага подава оставка!

357

Анонимен

преди 3 години

ГРОБ оставка!!

356

ВНС няма да има

преди 3 години

Да видим сега как ще съберат 160 гласа за свикване на ВНС. Няма как да стане, а този кьорфишек проект, който ще преправят още сто пъти, накрая няма да послужи за нищо.Първо трябва да се оттървем от крадливата и некадърна гербаджийска дружинка, и тогава може да се мисли за Велико Народно събрание.

355

радио Ереван

преди 3 години

Попитали радио Ереван: Коя е най-голямата п'роститутка в нашето НС? Отговорът бил: Марешки.

354

Анонимен

преди 3 години

По времето на Жан Виденов България стана най-бедната държава не в Европа, а в Африка.Много бързо забравихте гладните години.Заплатите бяха по 10 долара на месец, после защо са напуснаха хората.

353

Анонимен

преди 3 години

КЪДЕ Е СТРАХЛИВЕЦА ?

352

умрук

преди 3 години

Бойко плати на Минчо Радеф да съсипе отвътре БКП

351

Анонимен

преди 3 години

Фекалорантът кърти!

350

пери

преди 3 години

До ИстуканТе герб го знаят, но им е изгодно да тупат топката до редовните избори, да ги натаманят и пак да са на власт, искаме или не. Това е играта, на никого не му трябва нова конституция, щото е ясно, че няма да има ВНС.Явно има някаква голяма далавера, щото инак ББ досега щеше да се обиди като през 2013 и да си хвърли оставката драматично.

349

гост

преди 3 години

Мутри Вън! Не ви искам нито промените, нито вас - скачайте в тоалетната.

348

Анонимен

преди 3 години

Интересите на Ердоган са бетонирани чрез ГЕРБ ( обикновени *** ) и ОП ( обединени *** )

347

2020

преди 3 години

До 681Да ти кажа,че там няма ромски кланове,дрога и леворезбови и само затова поне 30 процента от народа ще се изсели без колебание,така и така се мизерува,поне да но го бият,ей...б..т и ограбват патлИЖаните и гейберите.

346

ПроСоТо

преди 3 години

ще повторя:-Тия така и не пожелаха да осъзнаят СМИСЪЛА на картонените бесилници по стълбовете..Продължават с невероятнотъпото си упорство и ИНТРИГАНТСТВО...това е ход на ОТЧАЯНИЕТО...Тотален страх и отчаяние са ги обзели,но..немат друг избор..Колкото и да се хилят и да демонстрират "самоувереност".....дано,ДАНО да съм лош "пророк",но тоя техен магарешки инат ще доведе до много тежки и НЕЖЕЛАНИ от никого последствия....и тогава картона нема да е само картон..

345

ИНТЕРЕСНО ....

преди 3 години

А.Доган винаги каквото каже , става !Сега каза че Премиера ще си обира крушите , дали ще познае пак ,.. все пак гледа от най-високото !!

344

Анонимен

преди 3 години

До Бай ГаньоНе само той, но и неговите антипатични калинки, като кърджалийското цвете и смолянската да ритка. Особено смолянската калинка. Такава агресия излъчваше, сякаш ще набие околните. А хулиганското поведение на герберските депутати по команда на да ритка удари дъното. никакъв парламентаризъм, никакво възпитание. Срам и резил, че такива хора цапат парламента.

343

Bungar

преди 3 години

Българите не напускат България с кеф. Няма нищо по нормално от свободното движение на хора в Европейския съюз. Всеки има право да реши къде да работи и живее. Какво по нормално от това. Да си вързан за една държава е робско чувство,на което ние казваме патриотизъм.

342

Опааа

преди 3 години

Ами сега ромите като не могат да гласуват какво ще правим? Трагедия за България :D

341

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ ни разсипаха, в Турция вече потриват ръце за Тракия и я причисляват към територията си.

340

рекорд на ГИНЕС

преди 3 години

Борисов иска да надмине Т.Живков по тоталитарно у продължително управление !А НАЛИ БЯХА ''ПРОТИВ'' ТОВА ???

339

ТЪПАКООООО

преди 3 години

До Щерю - ГЕРБ НЕ МАЧКА БСП , МАЧКА БЪЛГАРИЯ , НО ТИ ЯВНО НЕ РАЗБИРАШ , ЧЕ ТЕ УНИЩОЖИХА РАЗДЕЛЕНИЕТО НА ВЛАСТИТЕ И БЪЛГАРСКИЯ СЪД. ПРОСТО МЛЪКВАЙ , НЕВЕЖ СТЕ ГОСПОДИНЕ. ВСЕКИ ТРЕТИ В ГЕРБ И ГЛУПАВ КАТО ПЪРВИТЕ ДВАМА.