134

Абе1

преди 3 години

До АбеЩе поживеем и ще видим.

133

Минчев

преди 3 години

Огняне ха така ,давай по-хард ,че да се харесаш на шефовете през океана.Може и потупване по рамото да получиш.Заради такива като тебе предпочитам да сме турска валия .Еничари винаги ще има да знаеш!Левски и Ботев се въртят в гроба като виждат ,че българското племе е станало най-из-м-екярското от всички на земята и се д-упи на америка по всякакъв начин!

132

Анонимен

преди 3 години

Нищо друго не остаеа освен извънредно военно положение ,арест на Радев,забрана на БСП,ДСб и Атака.Ако е въстание наистина.Навремето при въстание срещу законна власт наказанията са по тежки и от тези на война.Подстрекатели като Дайнов в затвора за 20 г.

131

Не извратен тип

преди 3 години

АЗ СЪМ РУМЕН РАДЕВ

130

ПроСоТо

преди 3 години

айде пак за последно,щото ми са заповръщаотпретъпитегербомажоретки:..Хулиганки,много моля, кажете:-КАКВА Е "държавната измяна" НА ПРЕЗИДЕНТА Радев,за която искате .."да му видите сметката"?битте,направете список!..."Не можете да пишете"?..Е,това не е верно!..-Та вие 24/7 дращите тука....Та?

129

Абе

преди 3 години

До ПроСоТоНе е "запретено", трябва и акъл!

128

до по-далече от Руси

преди 3 години

"За мен е ясно, че трябва да разговаряме сериозно с правителството на Бойко Борисов, без никакви "ако" и "но ", казва пред "Политико" Гюнтер Крихбаум, християндемократ, председател на Комисията по европейските въпроси на Бундестага. "Тези неща са неприемливи. Присъединяването на България към ЕС е свързано с ясни ангажименти и очаквания, а гражданите на България сега се чувстват измамени"

127

Абе

преди 3 години

До истинатаТова е така само в мокрите ти сънища. Радев ще бъде изритан скоро от политиката, защото не му е там мястото!

126

Анонимен

преди 3 години

Радев НЕ Е тема днес !!!Темата днес Е Крадеца БорисУФ, Пеевски-Доган !!!Който пее друго значи налива вода в мелницата на крадците !!!

125

ПроСоТо

преди 3 години

о!..Към некои никове май е запретено да са обръща чиляк....Еееех,"Да ви имам номерата!"..както се изразяваше на времето бай Ристьо..

124

Абе

преди 3 години

До ПроСоТоТи май с нещо си прекалил, или с дрогата или с водката!

123

Соростия до шия.

преди 3 години

Синьо-червените ууроди изпълзяха...очекувам онова кьоравото синче на активни борци и то да изкокне,акъл да дава...

122

Анонимен

преди 3 години

Тоя *** Огнян Минчев трябваше да го обесим заедно с Костов още 2001ва !!!

121

по-далече от Русия

преди 3 години

Хората искат да станем нормална европейска държава, а не мафиотска руска провинция.Импичмънт на проводника на руските интереси Грипен Решетников Радеф !

120

ПроСоТо

преди 3 години

До съгласен!..Веднага ще се "прекръстя" на "прооост",ако ти са пресрамиш и са набуташ тук като.."СЛОЖЕН,МНОГО УМЯН"....дийл?

119

истината

преди 3 години

До Абе2000000 няма да се изпарят,а ще се удвоят. Това е сигурно на 100 процента за ужас на жалките противници на ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ.

118

ПроСоТо

преди 3 години

До тоя па!..Ти у ред ли си ***?..Тук става въпрос за ДИКТАТОРА "Боко М. Бориссофф",какъв "путин" тай подгонил в шизофренията ти?!

117

Абе

преди 3 години

До ПроСоТоНай-добре да се кръстиш ***, много ще ти отива!!

116

Анонимен

преди 3 години

На дебели нерези със постройката на тиква - вече не вярвам!

115

Колев

преди 3 години

До ПроСоТоХайде да ти влезя във високо интелектуалното ниво. *** на Путин, няма да стане диктатор на България, колкото и да ти се иска!