732

до 810

преди 3 години

Кражби се доказват в съда след внесено обвинение и влязла в сила присъда без право на обжалване. "Некадърност" е куха дума.Като толкова се пъне, да сезира прокуратурата с някакви данни по каналния ред - точка по точка, а не подклаждане на общо противопоставяне.

731

Дъра бъра

преди 3 години

Два чадъра

730

вън

преди 3 години

вземи да се разкараш предателнали прави едно служебно пак се насрапак избрахме герб и колко пътисега няма да е таяще си ходим на редовни изборитова беше една от точките които герб обеща за да гласуваме за тях помня добреако сега герб се потдадат на провокациите и компроматите никой няма да гласува за тях това добре го знаят

729

Рамзан Кадиров

преди 3 години

Коп-елето на Правешкият ци-ганин да ду-ха бахура!

728

До Анонимен 809

преди 3 години

Да обединява нацията означава ли да си затваря очите пред кражбите и некадърността на ГЕРБ?????

727

Анонимен

преди 3 години

Избран с мнозинство е РР, ама според клетвата трябва да служи на цяла България/народ - нещо което в момента не показва. Действа разединяващо.Някой по-долу спомена за промени в Конституцията в тази връзка.Отделно, гласувалите за РР, не означава че не са гласували за ББ да речем.Това са различни по своята същност власти.

726

До щото 791

преди 3 години

До 1Кага ще научите БЪЛГАРСКИ ЕЗИК и правопис !*** неграмотни.

725

Анонимен

преди 3 години

На ГЕРБ-ерите нито докторите им стават (Даниела Дариткова), нито инженерите им стават (Цвета Караянчева)............а за политиците им да не говорим................калинка до калинка.......................хаха................партията на некадърните калинки!!!

724

Абе

преди 3 години

До До АбеОткъде толкова акъл, че да съм чувал за африкански скакалци, само можем да се радваме, че такива като теб нямат власт. Би било опасно за нацията.

723

Доктор

преди 3 години

А бе , тоя миндебурин си мисли, че е някой , а ? Той си мисли, че някой го брои за човек ??? Това е шизофрения, сънародници ! Граждани са идели Фигуранта ,по потник , да тича по площада и да вика : " Аз съм Борисов, аз съм Борисов !" и " Къде ми е лоста да маправя 2-3 коремни ?" Озлобеният човек е жив психопат ! Лошо, Седларов,лошо !

722

Анонимен

преди 3 години

При "лошия комунизъм" българите бяхме 9 милиона, сега при "добрата демокрация" сме под 7 милиона!!!!Добър вечер, селяни прости, пак гласувайте за демократите и ГЕРБ, може и за турската партия ДПС.............явно сте мазохисти!!!

721

Анонимен

преди 3 години

Никаква оставка. Чакам изборите март

720

Кремълска смрад

преди 3 години

Значи смРадев вече имал готова Конституция подготвена от отбора му от агенти на ДС, затова Борисов не трабвало да предлага Конституция!?Брей, Кремълския агент много на сериозно се взе! Съвсем напусна галактиката!

719

До Анонимен 800

преди 3 години

Д-р Даниелка Дариткова.......................познавам я лично, не става като лекар, слаб лекар е............затова се захвана с политика..................тая ми е ясна 100 %!!!

718

Абе

преди 3 години

До 2И четвърто, когато няма сиво вещество в главата, не е виновна 5-G мрежата!!

717

ковид 2020

преди 3 години

Добрата дума лекува, а президента носи зараза.

716

Селяк

преди 3 години

Тия са от наше село опинци. Единствената истинска демокрация е в Англия. Ама там нема толко селяци.

715

До Абе

преди 3 години

Не позна................никога не съм членувал в никоя партия, но ГЕРБ и ДПС са най-вредните партии за България.................като зелените африкански скакалци, знаеш ли за тях?Където минат, след тях трева не никне!!!Ако имам власт , ше ги забраня всичките гадни крадливи партии.............ДПС, ГЕРБ, СДС, ДСБ, либерали, зелени и други гадини!!!!

714

Един от народа

преди 3 години

На който не му изнася Бойко и това, че превърна България в пример и водеща сила на Западните Балкани да си взима килимявката и да се изнася зад граница. Чиниите за миене на Запад и в Америка няма да се свършат ми поне да не си пречим тук.

713

Анонимен

преди 3 години

Бог да пази България от ДПС и ГЕРБ................двете най-вредни партии!!!!!