88

Анонимен

преди 3 години

Банда лъжци и страхливци, от които никой не бил видял кой е счупил стъклото на зъболекарката искали да ни управляват.

87

Гробокопач

преди 3 години

Проблемите, които извеждат на преден план протестите срещу Борисов в Годината Самор, дори не са толкова морални, колкото ценностни! Проблемът е, че огромна част от населението е тотално маргинализирано и тук говорим дори за прослойки, които се водят интелектуални, като даскалята и унивеситетските преподаватели, например. Нищо, че тпхното ниво изисква будност, маргиналността при тях е по-голяма, дори от сочените за маргинали по протестите! Невероятно, но факт!

86

Анонимен

преди 3 години

Този е партия с Атанас Славов от същия факултет. Атанас Славов е в НС и ИС на Да, България. Кой знае какви ги планират в задимените си кабинети в СУ

85

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Работния ден на...герберските *** е в...разгара си.Сами си пишат и си слагат...акламации в захлас.

84

Анонимен

преди 3 години

Иде краят

83

Баце

преди 3 години

Сус бре ***...февруари ще пусна лифтовете по Витоша!!!

82

Баце

преди 3 години

Сус бре ***....януари ще ловя снежинките във въздуха и София ще е най изчистената столица в Европа!!!

81

аз-ът

преди 3 години

Защо смяташ че твоето мнение е значимо и вярно? Или се чувстваш по-малко нищожество като агресираш някой, който очевидно се справя с живота по-добре от теб?Пий си ракийката на евтиният диван от разпродажба в Икеа....---напротив не мисля. Но Имам право да си кажа мнението, и НЯМА да позволя на никой гърбав да ми отнеме това право. А доколко добре се справяш - 50 г. програмист. Моите приятели на тая възраст имат фирми, не ти ли е гадни с деца да работиш? Аз спокойно питам защо се нервиш?

80

Чебурашка

преди 3 години

И още нещо има спонтанни аборти, няма спонтанно блокиране така, че доцента много се е омотал в желанието си да защити превратаджиите.

79

До Програмист

преди 3 години

Не падай толкова ниско като него!!!

78

Смешки и хуморески

преди 3 години

02 септември...а защо да не е 09 септември????ШУМКАРИ НИЕДНИ!!!!

77

СорусеТруп

преди 3 години

Парите свършиха скоро иде втора вълна Корона и полицията ще ви насмете и ибемакята малограмотна ЧЧерепахова бая потрошени кости зъби и папаткови изцепки ще има.

76

ода за ЛУМПЕНЩРАСЕ

преди 3 години

Отровно трио изправи се и изцвили и отрони със сетни сили:ОСТАВКА!На плажа Росенец наш хРистю се затече и изрече,че Маджо не е негово човече.Бандата на "Боец" на помощ се притече и отзад им го навлече!Кака Мая Костинбродска в унисон с тях рече:Иде време за гювече!пРЕЗИДЕНТА юмручето си вдигна-рече и отсече;"Ронт Фронт дрУгАрЕ!"В прокуратурата Гешев хитричко се подсмихна и каскета си повдигна.А Баце на мисирките троснато им рече:Време е за КЮТЕЧЕ и Конституцията отече!!!автор:ШЕФА ОТ ГОРЕ

75

Чебурашка

преди 3 години

Ще се засилят ако чичко Васко от Дубай развърже кесията. Утре фигуранта се качва на Шипка, откъдето превратаджиите се надяват да даде ясен сигнал за атака. Ако те се получи желаният ефект цирка ще спихне и ще се превърне в хепънинг на психолеви и психодесни.

74

Програмист

преди 3 години

До аз-ът (75)Защо смяташ че твоето мнение е значимо и вярно? Или се чувстваш по-малко нищожество като агресираш някой, който очевидно се справя с живота по-добре от теб?Пий си ракийката на евтиният диван от разпродажба в Икеа и се настани удобно - ще останеш там ЦЯЛ ЖИВОТ.

73

истина

преди 3 години

Как смята Радев да му успее преврата с по 20-30 пияни платени и извратени протестиращи. Половината от тях са с криминално минало , а някой са издирвани и заловени. Много мили са самотни лелки които се натискат да спят на палатка. Защо ли.Лошо дза протестиращите че Бабикяните не ги осигуряват, а 50 лева са за ден до пладне.

72

Анонимен

преди 3 години

Не мислите ли, да работите, кой ще ви хрантути?

71

до 73

преди 3 години

Никой няма да ви чака до зимата. Отваряме 500 нови работни места за надзиратели , тъй като герберастите ще марширувате в редица в раирани костюми.

70

Анонимен

преди 3 години

Game over.Играта свърши.

69

Черепа и Мустака

преди 3 години

Дай Боже септември да си подадат оставката управляващите,че ПАРИЧКИТЕ взеха да привършват!!!Много льокат тия *** ниедни по площадите!!!!Не мож им насмогна...