33

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Бай Валери си бе ушил ново...костюмче кат за евродепутатче,нооо на изборите...мамините патриотарчета взеха по...малко от Иванчева,която бе в...затвора.Тези са пълен АУТ при следващ вот и сега са се вкопчили в...шлифера на Боко -Кюлчето.Мамин той...пълно съвпадение с гербавите крадци и мошенници;така е...еднаквите се привличат.

32

Анонимен

преди 3 години

В българската политика никога не е имало нещо по-лицемерно, по-мръссно, по-гадно, по-нагло, по-подло от т. нар. "патриоти". Опорочиха смисъла на тази дума.

31

ined

преди 3 години

На Валерката не му е лесно, при нови избори не само няма да е във властта ами и до място в НС може да не се докопа, затова е готав на всякакви компромиси само и само да остане още малко на държавната софра.

30

Анонимен

преди 3 години

уффъи тоя ли го сплашиха. от страни сякаш БСП подкупва герберите и бодилите да продължават да отстояват политиката и законовите интерпретации диктувани от ГЕРБ. С което ГЕРБ затъва още по-надолу а БСП несамо релативно но и технически завземе все повече власт от ГЕРБ.

29

Факт

преди 3 години

Валерката ще кове новата конституция - заедно с Боко, Шиши и Шкембе войвода - ще е епичен документ.

28

Прасчо

преди 3 години

Подкрепям идеите на - др от -сдс и както каза предишният патриот преди мен да се узакони напьлно правото на всеки човек да приватизира каквото му е необходимо без да работи , както и да се узаконят еднополовите бракове в новата конституция

27

мак

преди 3 години

Най-важната обща идея е да останат на власт на всяка цена. И не е ли арогантно един премиер винаги да се припознава с 1 партия, нали трябва да е премиер на всички. А предложенията на вс звучат красиво, но защо не са реализирани досега? Колко години герб управлява, но чак сега иска да ги реализира? Популисти и лъ.жци.

26

Анонимен

преди 3 години

Ти му казваш да подава оставка или да си изкара мандата докрай и да се маха, а то иска да прави още бели. Сега щяло да пипа, където не му е работа. Безкрайна наглост.

25

Анонимен

преди 3 години

Отдавна знам, че идеите им съвпадат - и едните и другите се мъчат да се закрепят максимално във властта.

24

Анонимен

преди 3 години

Един какндидат -затворник !

23

До призив

преди 3 години

Айде няма нужда извратеняци. Оставете намира малките деца нещастници.

22

Анонимен

преди 3 години

Тея как ни баламосват, не е истина..

21

Ха-ха-ха...

преди 3 години

До Браво! 21:Защо си измъчваш мозъка да пишеш неща, които не разбираш. Това нещо - Конституцията не е за вас ГЕРБ-ерите, които с джебчийство в трамваите си изкарвате пари за бял прашец или за бойковите хапчета. Това нещо сериозно и ,,консултациите" с кварталните пияници няма да ви помогнат да разберете какво е това.

20

ПроСоТо

преди 3 години

ама чакайте,Винкела е прав!..:-Идеите и на лъвовете и на хиените са едни и същи:-ОГЛОЗГВАНЕ ДО КОКАЛ!..Не ви ли е симпатичен с невероятния си гьонсуратлък /в който само Боко го бие,както е отбелезал колегата долу/ тоя "велик" потомък" на изгонените преди векове от Индия .."особени същества"?..В мен поражда смесени чувства..Но най ми харесва че като затворя очи го виждам с един винкел,вързан на врата му на бургаското пристанище....обаче има и щастливи !..Така че знае ли чов

19

Ха-ха-ха...

преди 3 години

Егати и идиотизма! Та нали вече цял месец мислите и не можете да измислите как да измамите българския народ за да го ограбите максимално в оставащите месеци. И изведнъж ... о, чудо! Идеите им съвпадали!? Да, съвпадат защото са идеи на мутропрестъпността в България - на мутрите от ГЕРБ, на мутрите от НФСБ и на мутрите от ВМРО. Ето защо е жизнено необходимо - ВЪН МУТРИТЕ ОТ ДЪРЖАВНОТО УПРАВЛЕНИЕ! Мутрите в затвора!!!

18

Анонимен

преди 3 години

Тези преляха чашата с извратените си идеи. Престъпните си идеи искат да ги вкарат директно в конституцията. Беззаконието да стане закон, престъпници да напишат гнусните си бълнувания в основния закон на държавата.

17

Калигула

преди 3 години

Ще прави нова конституция. Не, че спазва сегашната.

16

Анонимен

преди 3 години

Тоя подлоган пък от какво е доволен? Не му ли е ясно,че при едни следващи избори независимо какви са за НС или ВНС, измислените "патриотари"повече няма да помиришат парламент па камо ли власт!

15

Анонимен

преди 3 години

Охо..патриотчета власт повече няма да има за вас)

14

до 7

преди 3 години

Какви "свободи" още искаш?Опитай се в Турция, Русия, Беларус, С.Корея да напишеш същите псувни, които всеки ден се пишат тук за Борисов - ще ти се стъжни живота.От много свобода, вие го обърнахте на слободия.А тия глупости, дето си ги написал си ги заври някъде.За това хората се отвръщават от вас и пак ще изберат Борисов.Сополи.