565

робско настояще

преди 3 години

затова сега в Турция султанът ни брани,дои,стриже,язди и овчото отоманско стадо блее ли блее...Кога и ние ще настигнем българите,които се оттърваха преди 150 години?

564

робското бъдеще

преди 3 години

Вечно управлявани от други! Султана ни е хранел и бранил 5 века! и никой друг Поклон!

563

Анонимен

преди 3 години

Протестиращите водят България към пропастта!Към убийства,грабежи,насилие,връщане на крадливите олигарси,престъпници и убийци на власт!Просто не мога да повярвам какъв предател се оказа Радев,а му вярвах и гласувах за този предател!

562

Анонимен

преди 3 години

Предател!Чугунена чутура!

561

Тая селска мома

преди 3 години

Си е повервала. И устни кипри и дълбокомислени паузи знае. Ама все някой се върже на номерата от селските вечеринки. За чест и слава на стрина й Божковица.

560

глас отнарода

преди 3 години

Който не работи - той не греши.Ние работниците работим, а някои които са се саопоставили на място да "проверяват" какво сме свършили, все са недоволни, все искат повече. Мила социалистическа картинка. Те, които не допринасят с труда си за благоденствието на обществото, разполагат с цялото си време за да са недоволни от другите.За мен, Бойко олицетворява работещите хора. От нас зависи дали ще позволим на пapaзитите да вземат надмощие. Аз не искам иконата на извратения преход Нинова да ме управл

559

Алекс2

преди 3 години

Бъдеще ще има винаги ама какво не казваш Зеленочорапец !

558

Ани

преди 3 години

Аз мисля че няма място за мутри и хулигани в президентството.Както Левски е казал: "Чиста и Свята Република"Не може президентството да се използва за реализация на корупционните апетити на една компрометирана вече повече от сто години престъпна организация.

557

Анонимен

преди 3 години

ти не си никакъв ***, съжалявам, че гасувах за теб-------Хааахххахххааа!!! :))))))

556

XuTbP5bP

преди 3 години

***, ти не си никакъв ***, съжалявам, че гасувах за теб. Никога повече! Ще те запомним с опитите ти да предизвикаш гражданска война.

555

БКП Банкя Коронката

преди 3 години

Да не би да не е истина?Ислямският любимец Бойко Методиев Борисов припичели милиарди долари продавайки оръжие на бойните групоровки на Ердоган при арабите включително Ислямска държаваИ същата тази червена тиква от БКП дето уж щяла да брани мюсюлманите се оказва съпрачастен заедно с големия си шеф Реджеп Ердоган към избиването на стотици хиляди а може би милиони араби и мюсюлмани

554

Мутрата Радеф каза :

преди 3 години

Мутри вън!И мутрите му наизлязоха и започнаха да ни тероризират. Оставка, мутро!

553

Братя Българи,

преди 3 години

За Бога, купувайте Пиратки, димки, спрейове и да почваме терористите на Черепа и мутрата Радеф! Да освободим столицата от наемниците на мафията! За да я има България!

552

Ко туй

преди 3 години

Порно

551

БКП Банкя Коронката

преди 3 години

Бойко каза нащо такова:"Аз съм участник във възродителния процес и ще защитавам турците и исляма с цената на живота и на последния българин"Приятелството му с футболиста Реджеп Тайп Ердоган е пословнично а още по-пословично е търговията за милиарди с исляма то ест с ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА биеща се предимно с българско оръжие придобито по легален разрешен начин от ислямофила ни премиерГЕРБ-БСП му направиха референдум на Слави и убиха Милен та да е десидент защото е ТУРКОФИЛ планиран за наследник

550

жужи

преди 3 години

Утре ще се пека по всички кръстовища. ще ме познаете - задни части - като Бузлуджа, предни части - като лотариен билет, гърди- генералски.

549

браво

преди 3 години

Разчуствахме се, момченцето е готово ! и какви ги е свършило само....

548

капсула

преди 3 години

Комунистите на Марс ли ще се преселят та идва светло бъдеще?

547

ла стампа

преди 3 години

До Анонименпреразказваме ви постановките просто..

546

Анонимен

преди 3 години

Cтрaнa, пoквaрeнa дo кoрeнитe cи, мнoгo бeднa и вoдeнa oт прeмиeр, cнимaн пo бeли гaщи, дoкaтo лeжи зacпaл нa лeглo. Лeглoтo му, зaoбикoлeнo oт пaчки oт бaнкнoти oт 500 eврo, злaтни кюлчeтa и пиcтoлeт нa нoщнoтo шкaфчe. Cимвoличeн oбрaз - cюжeт, кoйтo cъщo тaкa фoтoгрaфирa пoлитичecкaтa и инcтитуциoнaлнa кризa, в кoятo Бългaрия изпaдa, днec рaзтърceнa oт нoвa "Прoлeт", пишe итaлиaнcкaтa мeдия Lа Stаmpа.