317

Истината

преди 3 години

Хунтата на Радев се опита да извърши държавен преврат !

316

Sichtpunkt

преди 3 години

Най-доброто което може да се случи за българският народ е масови разстрели на депутати, прокурори, министри, магистрати,Кой си ти че раздаваш правосъдие?

315

Темида Хейтърова

преди 3 години

Най-доброто което може да се случи за българският народ е масови разстрели на депутати, прокурори, министри, магистрати, координатори на политически партий, бивши агенти на ДС, ченгета участващи с фирмите си в държавни поръчки, държавни служители по високите етажи на властта - пълното им запориране на цялото им имущество, банкови сметки и лишавнето им на техните близки от каквато и да било власт или достъп do държавна работа. Само тогава България ще се оправи иначе ще си стачкуваме.

314

гражданин

преди 3 години

До 346 и 354. Само че армията не е зад кухия раппон радефф. Само луммпенните на Божков и зомбирани бесепари.

313

Анонимен

преди 3 години

До балкан. От 2 млн не софиянци, поне 2/3 са против радеф и БСП. Ако не знаеш, питай.

312

до 352

преди 3 години

Няма нужда да се вдига армия, за да се изгонят тези нагли страхливци! Просто излизайте повече хора като снощи и ще се разбягат като бити педелвайси! Ама и тоя президент много ги търпя! Чак когато нападнаха оня ден президентската институция се усети, че е все пак офицер, макар и от ВВС! Ако бе някой мотострелковак или *** старшина, досега да сме забравили за тях!

311

Радев озлобя завалия

преди 3 години

Стиснал юмрука нашия Че Гевара Радев откачи- Брюксел и Франкфурт приветстват БЪЛГАРИЯ в Еврочакалнята!!! Защо така бе Радев защо бе? Наместо да се юрнеш към Правителството към Бойко- да му стиснеш ръката и да го поздравиш,ти стисна юмрука и лайнометя пусна,защо бе Радев- ти си ПОЗОР за България бе,искаш 100 000 гербаджии да те изнесат на ръце ли?

310

Анонимен

преди 3 години

Да де ама работата е че 2мил, не искат протести очевидно. Ти си въобразяваш, че сте мнгоо. Реално сте малко и сте невежи личи си по думите ви през телевизията.

309

БСП са гад.ини

преди 3 години

До 350. Цветанов променен??? Ех, гиди червени ***, как сте зажаднели за власт, и с дявола ще се коалирате. Ама няма да ви се отвори червеният парашут

308

Balkann

преди 3 години

До Анонимендаа и аз така казвам... тия протестанти кво ми стоят мега ***... нямам как полицията да арестува 2 милиона софия... няма как. хората да ма4кат полицайте и да влизат в правителството ... време е

307

Анонимен

преди 3 години

В държавата е пълно с безделници, прибрали се от цял свят заради короната и кризата. Та скучно им е на хората и ще бутат власта. Подлагат им олигарси, ОПГ то в президенството и Курнелио, която нищо не постигна, на които и да участваше избори. Лошото е че този модел се играе доста години. Политическите сили не се разместват, но публиката все повече се разделя, а това руши общността. Дори и обикновенна епидемия обърнахме на политика и резултата не заскъсня. А с държавата до къде ще я докараме?

306

Анонимен

преди 3 години

Действията на Каскетурата и Бойко Невинната девица, който уж нищо не знае и не се занимава с интриги, а чухме записи как нарежда кой кога и как да излиза по телевизиите по график и да прави президента ,,смешен", не са против олигарсите изобщо, а против тези по замогнали се хора, на което им е омръзнало да плащат рекет на мутрите на власт и предприемат стъпки да отърват себе си и страната от тях! Това е битката на Грешев срещу олигарсите.

305

гербер

преди 3 години

До 342. Такава драсканица си писал и миналата година преди изборите, нали? Виж, този мач сме го играли много пъти.

304

Анонимен

преди 3 години

Президента да вдига армията

303

Реалист

преди 3 години

До 338. Мутрите са на Позитано 20 и около радеф. Нещо май си забравил историята

302

Свиня

преди 3 години

Когато преотеста е спонтанен ...няма автобуси бе льохман непоръбем...Хората нападат автобусите в гнева си...че вашият контрапротест е организиран с хора на които сте платили без значение дали с кебапчета безплатна разходка с манджа до София или с пари на ръка....твоа ви е контра протеста хора на които не им пука за какво простерират след като има авнта която сте им обещали...

301

до 345

преди 3 години

Цветанов сутринта се появи по телевизията! Променен като визия и разсъждения! Не е за подценяване! Интересни неща каза и те не са в полза на бившите му съпартийци! Каза, че по скоро би застанал на страната на президентската институция в създалата се ситуация! на институцията! Подозирам, че няма да е сам и ще се яви с някоя друга формация! Валери Симеонов му симпатизира! С ДПС внимава, с Местан и помаците работи умно. Не е за подценявяне...! Остави герберугите и вижте каква каша стана. Факт!

300

абг

преди 3 години

Из родите започнаха да говорят за гражданска война вече. На всичко са готови само и само да запазят властта си.

299

Христо Христов

преди 3 години

До 321Цветът на умните ти гербаджийски хора са вероятно деца на ченгетата от червена звезда, дето също "не харесваха тошо", но "дадоха шанс" на "променената" бкп да управлява.Нещо като плевнелиев и по-различно от паси, който пък активно работи с бкп срещу "опозицията".

298

Анонимен

преди 3 години

Този пък щял да я спечели... поне него го мислех за по - различен, ама нейсе... и той е същия ***, изгубил всякаква връзка с реалността!