62

Анонимен

преди 4 години

Бибитко лично е умъртвявал човешко същество. Поне едно има, за което всички знаят, онзи дето го стреляха с грантомет в няква вила. Сещате ли се в какви страни имо такива управленци...

61

Н А С О Ч В А Т Е Л

преди 4 години

Гледахте ли новият клип на Слави Трифонов в Ютуб. Напишете в търсачката просто Слави Трифонов. Приятно гледане!

60

Анонимен

преди 4 години

Защо не се прави експертиза...толкова е просто...ама не се прави,за да не лъсне голия *** на Баце..А Гешев какво чака още и не напрвят обиск на Тиквата и да каже откъде са му пачките и кюлчетата...

59

избирател

преди 4 години

Тая поговорка от личен опит,или от книгите?!Чел съм "Винету",там я няма!!!

58

Анонимен

преди 4 години

Тоя хептем изкуфя

57

Анонимен

преди 4 години

"" и без /Цветан/ Цветанов може да се напълни залата ""................../Цветан/ Цветанов беше воденичен камък на шията на Герб ... всяко негово публично изказване сваляше рейтинга с много точки.Цветанов сега ще го отбягват като бясно псе ... нека "работи"

56

Анонимен

преди 4 години

Само ДПС и БСП!

55

Шопо

преди 4 години

Като гледах как се потеше оня ден,скоро ще ходиш на гости при Бирата и Танов...

54

Анонимен

преди 4 години

Няма по-заспал народ от българския. Да търпи мафиотската диктатура цели десетилетия подред. Къде сте видяли в Европа да има несменяем премиер мафиот? Даже и Берлускони отдавна го махнаха италианците.

53

Анонимен

преди 4 години

БЕЗПОЛЕЗНИ ПРАЗНИ ФРАЗИ СЛЕД КАТО ПРЕДАДЕ СЪЮЗНИЦИТЕ СИ.

52

Анонимен

преди 4 години

Ето нагледно, че мутрата е изпляскал! Сам си го набутва с 200 чекмеджета в секунда.

51

Анонимен

преди 4 години

И от къде са 2 милиона евро в нощното шкафче на премиера.

50

Василев

преди 4 години

Няма мъж , който да не е използвал нецензурни думи по адрес на жена!Аз дори всеки ден употребявам същите изрази!Притесняващото е , че точно тази жена е председател на парламента и тя е защитавала интересите на самия Бойко, на ГЕРБ и на правителството в страната и чужбина!Това е лошото, а не самите думи, че е еди каква си!!!Това е жесток ъперкът по кръста, това не е по правилата на демокрацията, защото чужда разузнавателна служба вади компромат за нашия лидер Бати Бойко!Агент Бованоу!ЦРУ!!!

49

Анонимен

преди 4 години

Ето какво е станалор всеки път някой като е търкал билетче един път държавата му е вземала 15% такса и още един път е искал да вземе 20 % такса от комисионните. Божков е отказал клиентите да плащат тия пари, защото те включват само комисионните от покера. ВГ е искал да сгъне още по 20% от нас клиентите на лотарията чрез Божков. Щото в крайна сметка тия пари Божков ги взема от своите клиенти.

48

ЧИЧО ДРЪНДИ

преди 4 години

Много ми е интересно КАКВО ТОЧНО прави Бойко?! Парите идват от ЕС, те са ЗА ТОВА!Решението какво ще се строи се взима от Министъра на Транспорта!Изпълнителя на проекта следва да се инспектира от съответните контролни комисии!"Как върви" даден проект, това го съблюдават инженерите, на които е възложен!Бойко само обикаля и ни дава "да видим" какви добри неща бил правил... ЧЕ КОЕ ОТ ГОРЕИЗБРОЕНИТЕ ПРАВИ БОЙКО, ЧЕ НЕЩО НЕ МОГА ДА СХВАНА?!Пропаганда.

47

Анонимен

преди 4 години

Че ти потен вода пил ли си бре?-;) Освен бухалка преди години и чаша,вилица и лъжица друго вдигал ли си? А да и пачки с пари!!И изобщо не са ," атаки"! А недоволство и критики към теб самият и партийката ти! Изборииии!

46

Анонимен

преди 4 години

Откакто си на власт,хиляди хора измряха от неестествена смърт и продължават да умират,спомогнахте много за демографската катастрофа на България,а ти продължаваш да се заканваш.На кого се заканваш?На народа,който смазахте физически и психически?РУМЕН ПЕТКОВ: ВАЖНО Е СЕГА НЯКОЯ ЖРИЦА ДА НЕ БЪДЕ САМОУБИТА, ЗАЩОТО НЕ НА ВСЯКА МОЖЕ ДА КУПИ КЪЩА В БАРСЕЛОНА!

45

Анонимен

преди 4 години

Баце пази само докато Севда тв излъчва у фацебока да се не отвори жапката на жипката, че тогава какво ще обясняваш не е ясно

44

Истукан

преди 4 години

Гроба копае ГЕРБ и сами ще си влязат в него.

43

Всичко се връща

преди 4 години

Кариерата на Бойко Методиев Борисов стремглаво тръгна нагоре след компромата срещу члена на МОК Иван Славков, който програмата "Панорама" на Би Би Си излъчи през 2005 г. Наивно е да се смята, че журналистите от "Панорама" са заснели материала срещу Славков сами, без съдействие на българските власти, по-точно, на хора на Борисов. Самият Борисов можеше да извлече големи политически дивиденти от тази акция, ако мястото на Батето в МОК беше заето от друг българин. Обещаното обаче не стана.