112

Пешо

преди 3 години

Голяма наглос е Радев да говори за морал, след като той си назначи любовницата на две държавни работни места едновременно. И с държавен апартамент също я уреди. Повдига ми се от този! Борисов може да бъде атакуван за много неща, но от хора, по-свястни от него. Радев не се класира.

111

До Факт

преди 3 години

Е, тогава ще се накървави и теб ще намерим, затова се свивай, червяк!Едно време синият шпалир ни плашеше с Татарчев! Сега пощръклелата сг ан плаши с Гешев! ***, баща ми го е викал един друг Гешев, Никола и възпитано (!) го е предупредил да не се занимава с политика, а да си гледа доходната професия. Не го е изплашил достатъчно,просто баща ми е станал изключително внимателен! А това милиционерче се изживява като самото правосъдие!Знаеш ли, че Главнокомандващият може да вдигне армията?

110

Анонимен

преди 3 години

Не пипайте президента!Защото ще си спечелите омразата на цял народ!

109

Дедо

преди 3 години

Над 100 коментара и нищо не рекохте за Русията . Е па речете де. Она тука ли е нема ли я? Меша ли се у нашите дела?? Плащат ли си данъците?? Изкупиха ли вече цялото черноморие??Колко милиарда евро пътуват на изток за да сме най бедни в Европа?Има ли частни поделения под прикритие и колко са? Колко е към днешна дата курса Евро-Рубла? Ще ни върнат ли парите от голямата инфлация -1996г.

108

Ludoto Lenche

преди 3 години

.kakto vinagi prezidenta Radev govori istini !!! Borisiv sam se pravi za smiah I podigravka ...ama e tolkova Prozzd gorkia ,che ne se useshta !!! Ne biva da zabraviame I 80-te % ot naselenieto za koito govoreshe I professor I . Hristov !!! To hubavo " da se misli " ama kato niama s kakvo e problem !!!

107

Геро

преди 3 години

От 150 години май ,че по *** президент не сме имали.

106

До анонимен 96

преди 3 години

Ти ли ще кажеш, дали Радев става за президент? Нищожество, Радев не кара дронове, а бойни самолети със скорост над 2000 км/час и извършва чудеса във висшия пилотаж! Той е боец и не се чуди, че мачка с прями, честни думи самозабравилия се мафиот, който народът вече не може да търпи! Всичко ви дразни - и това, че минавайки, прави коремното, което никой затлъстял дирник не може да направи, че получи подарък рафтинг, а не "Ролекс", че говори сбито, ясно, логично. Няма "Пунта Мара" и други простотии!

105

Анонимен

преди 3 години

...сега разбрахме защо някои ХОРА ВЯРВАТ ПОВЕЧЕ НА ОНЯ С ПУРАТА ОТ МАГУРАТА, А НЕ НА ПРЕМИЕРА...

104

ГИГАНТА

преди 3 години

До Добре звучи и щешеМНОГО ТОЧНО КАЗАНО...НО МНОГО КРАТКО И ЛЕЖЕРНО ...ТОЗИ ОСВЕН ВСИЧКО ДРУГО Е ОБГРАДЕН ОТ НЕКАДЪРНИ, СМОТАНИ И НЕМОЖЕЩИ НИЩО СВЯСТНО ДА НАПРАВЯТ СЪВЕТНИЦИ...ЩЕ ГИ ДЪНЯТ ТЕПЪРВА, ЩОТО НЕ РАЗБИРАТ ОТ ПОЛИТИКА И НЯКОИ ДАЖЕ НЕ СЕ УСЕЩАТ КОЛКО СА ЗЛЕ...

103

Анонимен

преди 3 години

На мен лично БСП са ми симпатични,но трябва да махнат престъпника Божков от партията си или да го заменят с по-достоен и морален човек!Този човек е бил престъпник през целия си живот и нищо друго не е вършил и той няма да се промени.

102

Добре звучи и щеше

преди 3 години

да е хубаво,ако не го казваше зле говорешият,с объркана интонация случайнопопаднал в политиката,но неподготвен за нея "протестен вот".Не знае,не може,но доверявайки се на БСП съветниците(ако не бяха те да му дават опорниточки,щеше да мълчи горкият)непрекъснато оплюва тези,които смята заполитически противници.Прави обаче мега грешка,защото оплюва и сторенотоот тях,а хората виждат,че то не е такова каквото той казва.Така сам се осветявакато заблуден(или клеветник?)търсещ политически облаги.

101

Анонимен

преди 3 години

До ХахахаНа теб като не ти харесват,на нас ни харесват БСП,ГЕРБ,ДПС и ОП!Гледай си работата!Сигурно не си на копанята с лапачката и за това ти е дерт,че те са в управлението.

100

Анонимен

преди 3 години

До ПетърчоПрез управлението на ДПС,АБВ и БСП,страната ни беше хиляди пъти по-спокойна и по-добре.ГЕРБ също не са лоша партия,но трябва да се погрижат и за населението. Божков е престъпник,писаха,че е изнасилвал момичета в тоалетните на заведенията и убивал хора,ограбвал хора,разрушавал исторически ценности и трябва да бъде осъден,ГЕРБ са прави!Проблема е,че мощните олигарси и крадци не искат да бъдат осъдени и затова клатят правителството!

99

Петърчо

преди 3 години

Ама когато е срещу политически опоненти може а когато е срещу теб не нали Радев? Как пък се сети точно когато се оказа че разследват секретаря му да говори а не когато задаваше въпроси защо ГЕРБ не търсят да се направи анализ на аудио записа? А този случай когато се е интересувал от проверка срещу жена му май вече и го е забравил. Така и не се научи този човек че не е говорител на БСП и вместо да си гледа работата той тръгнал да им води политическа кампания срещу опонентите им.

98

Анонимен

преди 3 години

'' За съжаление, всяко изказване на Радев увеличава рейтинга на Борисов."............Факт е, че с всички тези записи и снимки от спалнята само вдигнаха рейтинга на Борисов.Тайните кукловоди от руското посолство + родните комунисти/мафиоти така и не разбраха, че българина не разсъждава повърхностно ... пияния мужик може би, но не и българина.

97

Анонимен

преди 3 години

Това нинова и манолова ли ти го казаха?!

96

САВЕЦКА USA

преди 3 години

До Анонимен.......РЕИТИНГА У МОМЕНТА НА ГЕРБ Е ......ТИШИНА У СПАЛНЯТА !.....НАЧИ НУЛЯ !....

95

САВЕЦКА USA

преди 3 години

..........КАК МОЕ КРЕВАТ А БУТНЕ ВЛАСС ?.......ПИТАМЕ БОРИСОФ !.......ААААА НИШТО НЕ ЗНАМ.......МИ СПАХ !......

94

Анонимен

преди 3 години

"Радев: Изборите трябва да се печелят с политики, не с компромати....Президентът зове да се мисли, когато се гласува"Това означава,че не президента подхвърля компромати и прави война срещу ГЕРБ, герберите да търсят вина в Божков,олигарсите които не искат да бъдет осъдени и затова клатят правителството и в обкръжението си.

93

Анонимен

преди 3 години

Давайте всеки ден новини за Радев и Деси и не се чудете, че ГЕРБ вдига рейтинга си.