81

Анонимен

преди 3 години

След битки през Средновековието не сме си вземали роби!?!От зората на човечеството та до наши дни няма племе ,общност ,народ ,който да не е правил това ..да не би африканските племена помежду си да не са се заробвали ? Или враждуващите помежду си индиански племена?Това е голям грях за нас- уж най- хуманните същества на Земята..отвратително е лицемерието- т.е. виждаш един вид расизъм ,а всъщност ти участваш в друга форма на расизъм,излиза ,че който най-много крещи по проблема е "най- човечен"

80

Всъщност

преди 3 години

Съществата, които участват на тези протести, са предимно млади представители на всички видове полове, за които общата култура няма значение, щом имаш достъп до интернет, образованието е излишно губене на време, а представата им за идеалната работа е да висят в поделено пространство и да се описват като независими. Болезнената истина за тях е, че са твърде зависими и объркани. Чърчил може да не е обичал българите, но е бил велик държавник, какъвто сред протестърчетата няма да се извъди.

79

Анонимен

преди 3 години

Накрая от всики робства само турското ще бъде отречено и че не сме били роби :)

78

До 89

преди 3 години

А огненият смерч Германия.А Япония - освен атомните бомби.А боксерите.А БГ - цивилно население.А опиумните войни Китай.А гладомора Ирландия.А убийството на Павел 1 - благодарение на Наполеонови войни и жертви Европа.Ами Гражданска САЩ - жертви.Мръ-сна английска - ПАП-ЛАЧ.

77

Американ

преди 3 години

Браво на Запада! Разрушете културата си и изтрийте историята си, заменете всичко това с неолибералната, полукомунистическа псевдоидеология на джендеризма. И ще загубите свободата си изцяло.

76

Анонимен

преди 3 години

България беше във война само на хартия. Нито един войник не е пратила на фронта.

75

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТОИзбиването на цивилни по време на война е военно престъпление и геноцид според женевската конвенция. САЩ и Англия избиха с бомбардировките няколко хиляди цивилни българи, това не бяха колатерални щети, бонбардировките нямаха за цел военни обекти, ами целенасочено избиване на цивилно българско население.

74

Анонимен

преди 3 години

Чърчил и САЩ подкрепяха Хитлер, целта им беше унищожението на Русия. Германия нямаше армия,нямаше военна индустрия. Чърчил даде на Хитлер Чехия която тогава имаше най-мощната военна индустрия в Европа. Чърчил и САЩ можеха да приключат с Хитлер за седмици когато нападна Полша, вместо това го финансираха да води война с Русия.

73

Ингилизи

преди 3 години

По-шийт нация от тези няма.2 милиона ирландци умрели от глад - Англия им взима картофите.50% избити ирландци - милиони.Милиони избити инцийци.Милиони избити боксери.50 милиона избити ВСВ, заради английският ШИЙТ ВСВ-причинителите на ВСВ и ПСВ.Абсолютна пиян$дурска ***!

72

Сата НАТО

преди 3 години

Играчките бомби са измислица на комунистическите садисти. Едно време ни водиха в "Революционна бдителност", до Съдебната палата и там ни показваха играчки-бомби. А каква е идеята, защо някой ще иска да настрои населението срещу себе си, никой от музея не можа да обясни. Ей така, просто да ни осакатят и изкьоравят, за удоволствие. Това е нивото на милицонера от късния соц - татковците на Бойко и Гешев.

71

Анонимен

преди 3 години

Ако Кромуел е живял по това време,щеше да го прати при краля

70

Гост+

преди 3 години

Спрямо българите несъмнено е бил расист

69

Анонимен

преди 3 години

А за какво Чърчил трябва да ни уважава нас, българите!? ПСВ се включваме на страната на Германия и Австро-Унгария, ставаме съюзници с ТУРЦИЯ.....ВСВ НИЕ ОБЯВЯВАМЕ ВОЙНА НА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ И САЩ, влизаме като хиени след герм. войски в Сърбия, Гърция и Македония. Ставаме окупатори и извърш. доста зверства и геноцид...После пищим като ощипна мома. На 9 септ. 1944г. установяваме свет. рекорд-ЕДНОВРЕМЕННО се намираме във война с СССР, Германия, Великобритания, САЩ. Е,кой би уважавал такъв народ!?

68

Анонимен

преди 3 години

Ред е на "Альоша" :))

67

Сата НАТО

преди 3 години

Ако е мразил България, логично е, че и българите трябва да мразят хАмериканците------Ама ти сериозно ли!Сериозно ли не знаеш, че Чърчил е британец?

66

какавани-на

преди 3 години

Тоя паметник,колко пари за вторични има в него,да храни 1 год цяла България

65

Спеца

преди 3 години

Определено е бил увредена личност, с голяма омраза към българите , наредил да се мята от въздуха детски играчки - бомби , осакатили десетки деца!Но това си е англосаксонска омраза към славяните на Балканите - Американците пък заразиха Сърбия с тежък уран!Гадове са!

64

Сата НАТО

преди 3 години

Хайде стига с тия бомбардировки, де!Били сме във вийна, какво искате.Преди да почнем да им сваляме самолетите, са минавали отгоре транзит.

63

Илиев

преди 3 години

Чърчил е бил последния европейски ръководител, който не се е огънал пред Хитлер. Издържал е половин година на зверските бомбардировки, когато е бил разрушен половината Лондон. Съвсем естествено е отговорил със същото на Хитлер и неговите съюзници. А приказките за играчките-бомби са толкова истина, колкото и чиповете на Бил Гейтс.

62

Анонимен

преди 3 години

Чърчил е искла поне 200 хил бройки българи както в Дрезден, но е трябвало да съгласуват бомбардировките с Русия, и лично Сталин не е разрешил да се унищожи София и други градове. Разминали сме се само с няколко хиляди убити. В този смисъл Сталин е спасител на българския народ.