85

Анонимен

преди 4 години

Явно мноно се е ядосал бащата, че са му развалили стоката. Можеше да я продаде поне за 5 камили.

84

Анонимен

преди 4 години

Пречистили са я след позора на извънбрачна връзка.

83

Анонимен

преди 4 години

В никакъв случай не одобрявам постъпката на баща и, трябвало е да разговарят с нея, да я накажат, но не и да я убива! А пък и тази нормална ли е била момичетата реват на родителите, че не искат да се омъжват малки за възрастните мъже, а тази сама забегнала с този педофил

82

Анонимен

преди 4 години

Браво на Иран! Само така!

81

Анонимен

преди 4 години

До 76И ,какво от туй оня е преспал с нея, после бащата трябва да я даде на някой и да е девствена иначе позора остава за него. A оня що за стока е да иска деца за жени, какво като му позволявал закона, бащата има право да не е съгласен с педофилски закони измислени от шариата.

80

Анонимен

преди 4 години

Жалко за момичето!Отвратителна постъпка от страна на баща и. Но и тя е много малка на 14 години да иска да се.....с някакъв на 29!!

79

Ти да видиш

преди 4 години

Това момиче още не е развито! А по мое време на 14 годинки, децата още си играеха с кукли и колички.

78

Kubilay

преди 4 години

Искал я, не му я дали. Това е голям проблем при нас, защото родителите много взеха да гледат парите, а не вярата. Пророкът дава дещеря на Осман (ра), тя почива, и той (сав) му дава втора дъщеря, която също починала. Въпреки това, той казва: Да имах трета дъщеря, щях да я дам на Осман. Осман, третият халиф, е бил заможен и красив човек, но и добродушен. А първият халив, Ебу Бекир ра, дава дъщеря си на Пророка (сав). Тя била на 18, когато Пророкът починал, но после е била забранена за други мъже.

77

Анонимен

преди 4 години

Туй е ежедневие за тая религия обаче не винаги се узнава, тоя път не са успели да скрият истината.

76

Nchchcjcu

преди 4 години

Като чета коментарите и се убеждавам , че чичо Бил е прав да се редуцира населението!

75

Анонимен

преди 4 години

Младо, красиво дете...Що за "баща" е този изверг, бе, а мйката?Традиции????Да отрежеш главата на 14 годишната си дъщеря???Варвари в 21 век!!!!!

74

аз-ът

преди 4 години

момичето е разкошно на снимката. тоя е за брадвата....

73

Анонимен

преди 4 години

В тези държави предлагат малолетните си дъщери на сто годишните шейхове за трета, четвърта жена, а тоя я а убил, защото е била влюбена в 27 годишен младеж.Извратени ценности...затова са радикални и екстремни.Както си седи мирно и тихо, в следващата минута ти вади ножа, защото нещо го обидило !

72

Анонимен

преди 4 години

До ЧестноТи не четеш ли в текста,че той я е искал за жена официално,но понеже не са му я дали, двамата влюбени са избягали!

71

До 71

преди 4 години

Не мога да те разбера, защитаваш една изостанала държава ли? Не ми говори за миналото, гледай в момента какво представлява. Иначе и Португалия е владяла половината свят преди 500 години, но сега е икономически изостанало джудже.

70

Анонимен

преди 4 години

До ИсторияГлупости на търкалета,просто римляните започват да тръгват на изток и грабят чуждите земи и от изток хуните им отвърнали на удара и са им разказали играта,имали са късмет,че хуните по някое време са воювали и за римляните и са им спасили и църквата!Иначе нищо е нямало да остане от римската им минидържава.

69

хмм

преди 4 години

"29-годишен мъж, който по-късно признал, че от 5 години бил влюбен в момичето." - Т.е. е била на 9? Интересна логика имат камилариtе. Вместо да пречукат педоффила, убиват собствената си дъщеря. Но напомнят едни свои близки братовчеди, които правят същото. Разликата е, че едните имат достъп до образование, но не искат такова. А другите искат да учат, но не им е разрешено. Много интересно - да ползваш технологията на неверниците и пак да си първобитен пустинен лицемер.

68

Анонимен

преди 4 години

Евразийска "чест": Няма човек, няма проблем !

67

Анонимен

преди 4 години

Не бъдете като един българин който познавам.Когато говорех за културни ценности той скочи и ревна, "Каква култура, бе? Те ядат с ръце!"Когато се опитах да обясня че говоря за култура в антропологичен смисъл, една българка до него отговори:"Антропологията изучава само черепи и кости." Какво можех да отговоря? Замълчах си.Така и сега ... много знаещи, много нещо. Просто си мълча.

66

Анонимен

преди 4 години

До ПепиДойче веле не е немска медия,а Соооо,.ро,ска медия!