78

Тъй, де!

преди 4 години

Мангъров точно каза, че няма как да има много възрастни хора в България, тъй като пенсиите са най-често по 200 лева.Хубаво е, че през последните седмици Боко вдяна, че трябва да слуша Мангъров , а не щабарите и премахна много о безумните им забрани.

77

Анонимен

преди 4 години

Като слушам Мангъров, почвам да мисля, че е възможно тиквата просто да го подмятат от щаба. Както става другите държави. Фаучи опитва да води Тръмп за носа,Фъргюсън прави същото с Борис Джонсън. Нашият е достатъчно ***, лесно ще го направят. Дано се усети или някой да му каже докато не е късно.

76

Анонимен

преди 4 години

Днес по БТВ Мангъров сподели култова реплика на Борисов при срещата между двамата: "Мангъров, ако бях жена щях да ти пусна"Ето защо няма стенограми на НОЩ, защото на това ниво се водят разговорите и определят стратегиите касаещи националната сигурност.

75

Анонимен

преди 4 години

Направо със целия щаб генерала да направи една метъл група и да пеят за сатаната. Песента ще се пуска преди да почне брифинга.

74

Мхм

преди 4 години

До Анонимен 74Не знаех, че на катастрофи и болести предизвикани от пушене, пиене им се казва "власт и липса на пари за лекарства".

73

Анонимен

преди 4 години

"Ние знаем, че този вирус е сред нас,"............., а Ние знаем, че този вирус ОТДАВНА е сред нас - казват медиците и личните лекари! И то още от декември миналата година! Алоооу!

72

Анонимен

преди 4 години

До GСамо да питам, университетите и училищата ви след 8ми клас бяха ли затворени по едно време? Имаше ли препоръки за дистанциране и общините имаха ли право да налагат сами мерка по тяхна преценка?

71

Анонимен

преди 4 години

Заключението на Мангъров е че у нас няма толкова заразени и починали защото в България няма толкова възрастни хора ! България е на 81 място по продължителност на живота и у нас по-вече хора са умрели от вируса ВЛАСТ ! В Италия, Испания продължителността на живот е 81-82 години и починалите са най-много в тази възрастова група а у нас продължителността на живот е 72 г. .е. нашите възрастни хора ги е убил вируса власт с мизерните пенсии и липса на пари за лекарства !

70

махнете го този

преди 4 години

Очаквам да измрат,яко да измрат...

69

Няма отърване от тоз

преди 4 години

Не му ли омръзна на този плешив пъпеш

68

Анонимен

преди 4 години

До Годжи лъжатаСподелям напълно мнението! Бих питал как този долен наглец има очи изобщо да се показва по тв-то след онова интервю, но то е явно, че му липсва и достойнство и морал. Жалка мижитурка!

67

Анонимен

преди 4 години

Тази сутрин проф. Мутафчийски беше с черно сако и бела риза. Димо Димов и проф. Кантарджиев са по за предпочитане за сутрешен брифинг.

66

Анонимен

преди 4 години

Тепърва ще излиза хубавото време и разходките на майките с колички!

65

Ужасена

преди 4 години

Искам да си призная, че взимам пари от ГРОБ да тролствам. Не ми пука за кражбите и далавери на Годжи и обещаните му пари и политически пост. Не ми пука за това, че всяка година се топим с 95000, а от началото на ИП имаме 19000 починали. Не ми пука, че се плаща на хората да лъжат, че бабата е кашляла преди да почине. Игнорирам факта, че ББ е БКП Симеоновски кадър, нежелал да се деполитизира. За мен не са важни безработните и тези, които чакат за планова операция. Аз съм тук да говоря глупости!

64

за детските градини

преди 4 години

Като ги отвориха поне да бяха подсигурили персонала или всичко трябва да си купуват сами? Ако ги подсигуряват както подсигуриха лекарите - ясно... :D

63

до значи

преди 4 години

нищо не спечели защото си пропиля печалбата. Десетина дни не изтраяхте да падне заболяваемостта. Сега и да се правиш на всезнаещ файда йок.

62

G

преди 4 години

Живея в Стокхолм, Швеция. Тук мерки се взеха, доколкото да се забие по един плексиглас на касите и се налепиха лепенки на разстояние от 1.5м. Повечето фирми се адаптираха към работа от вкъщи и това освободи градския транспорт. Улиците не са пусти, спортува се навън, детските градини са пълни, моловите и магазините също. Чували с трупове няма. Смъртността е висока поради това, че не предпазиха старите и болните. Но във възрастова група 0-64 НЕ се наблюдава увеличение на смъртността спрямо 2019.

61

анонимен

преди 4 години

Аз ли нещо халюцинирам,или пак ни пускат доктор Смърт Мутафчийски - ще мрът хора,яко ще мрът?Що за наглост,да продължават да ни пробутват този герберски при- служник с комунистически протекций.Разбрахме че vsi4ki 6te omrem.Qkooooo!!!Айде беж във ВМА да се правиш на велик.И с Кунчев да си харчите заплатите от СЗО.

60

Анонимен

преди 4 години

Въпрос 1-Ива Николова ПИК(първи коридор,шарен бански)отговор7минВъпрос2-Дарик(за влиянието на вируса в/у подземния живот на мравките)отговор7минБрифинга свърши!

59

Анонимен

преди 4 години

Още сме далеч от 100бройки.Днес дали няма протест,че не ми се седи в къщи и ми доскуча