506

Анонимен

преди 4 години

И европейската здравна служба и СЗО ни предупредиха, че прекалено бързото разпускане на мерките срещу корона вируса ще доведат до бум в заболеваемостта! Бг е в много странна и непредвидима ситуация относно развитието на пандемията, при това със сериозен и постоянен ръст в случаите, дори според китайски учени, правили анализ на ситуацията в над 60 страни, ние сме в много рискова група... Пазете си семействата, живота е най- важен!

505

Анонимен

преди 4 години

Мафията продължава да виебе, а вие се цъклите и блеете.

504

Анонимен

преди 4 години

Кой закон забранява който и човек да е, па макар и премиер, да притежава акции в акционерно дружество? Дори по-конкретно! Правата върху поименни акции се прехвърлят чрез джиро, без да е необходимо волеизявление на джиратаря! Ако е вярно че ВБ е джиросал акциите на Левски АД на ББ, то последният е мажоритарен собственик! Разбира се ние не знаем какво е написано в устава на АД - то, но в общия случай, в момента собственик на акцииите е ББ. Това разбира се няма нищо общо с управлението на АД-то!

503

Анонимен

преди 4 години

Тези продължават да си острят кола на който после ще ги надене народа!

502

Анонимен

преди 4 години

Не го познавам, има го в интернет, даже и в бгмама. Но не бих ходил при подобни хора. Абсолютът е в теб, не ти трябва посредник. Цар Давид ти е показал как.

501

Анонимен

преди 4 години

Любо от Шумен ли?

500

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен "смятатете ли какво ще стане зимата"- да на два метра под земята ще сме, а управляващите от герб или ще са на луната или в Латинска Америка.

499

до 568

преди 4 години

Сбърка темата, кликни на другия таб и пиши там.

498

567

преди 4 години

Т.е., е ходжа или поп? Аз с Господ се разбирам чудесно, не съм делегирал тази дейност на трети страни. Като цар Давид съм.

497

Анонимен

преди 4 години

Пред Нова телевизия Цветомир Николов обясни,че разполага с доказателства за мокрите поръчки на Васил Божков и изреди имената на Манол Велев,Йордан Динов,пребитите футболни рефери Христо Ристосков и Антон Гецов,като отбеляза,че е имало и други поръчани футболни съдии.Ристосков бе звески пребит през 2006 г. от трима маскирани пред дома му в Сандански.Гецов бе пребит посред бял ден във Велико Търново през 2002 г.Божков отговаря напълно на профила на поръчител на побоя над Слави Ангелов,

496

Анонимен

преди 4 години

Хора знаете ли какво значи БББ, едното б е бункер...

495

Анонимен

преди 4 години

Обвиняемият хазартен бос Васил Божков е поръчал убийствата на бизнесмена Манол Велев, който вече 13 години е в кома след неуспешен опит за покушение, и на конкурента си Йордан Динов, който бе разстрелян с 6 куршума в центъра на София преди 8 години. Това обяви в ефира на Нова телевизия собственикът на Ефбет Цветомир Найденов. "За Божков да поръча човек е все едно си поръчва пица", заяви Найденов.

494

Анонимен

преди 4 години

Аз пък не искам да се противопоставям на краха на евроатлантическата цивилизация.

493

?????

преди 4 години

Къде са тези заповеди, 4 ли са, 1 ли е, все едно! Вече би трябвало да важат, а не ги намирам. Редно е като каже министърът, да си изпълни обещанието. А аз как да ги спазят тези заповеди, като не знам какво пише в тях?

492

Анонимен

преди 4 години

Аз като писах тука, че детските градини никога няма да ги отворят за децата, а само за персонала, вие не ми вярвахте....

491

Анонимен

преди 4 години

Вижте кратко и ясно, става нещо много голямо, мисля, че вече много хора го осъзнават, всичко това не е заради някакъв вирус, не знам как, но трябва да се противопоставим, стига сме се връзвали на цялата паника, лятото ще свърши, смятатете ли какво ще стане зимата

490

Хихи

преди 4 години

Ананиев стоически издържа на серията *** въпроси. В това отношение особено се отличи баба Ива Големите Уши.

489

Анонимен

преди 4 години

Има ли някой от Занзибар?

488

Анонимен

преди 4 години

То е ясно, че ти не си, личи ти.

487

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен "Има ли някой от Шумен?"- да Тодор Колев