259

Анонимен

преди 4 години

До Мокри сънища !Никак, но е яко да си фантазират.:)))))))

258

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 271Разбирам ти да беше някой, който до днес да ти е било неутрално мнението за Боко и след тая некадърна изцепка на Боцков, да си решил, че Боко е "за смях", а то ти си го плюеш Боко всеки ден, тъй че какво ти разбира промития мозък от това какво мислят останалите българи?:))))))

257

Гарантирано

преди 4 години

До последицитеНяма такива. Левски е фалирала фирма, а нефелните му фенове не са това което бяха през първите години на демокрацията. Нито като маса, нито като разбирания. Бойко скоро ще ви инструктира всичките "левскарчета по интерес". И пак ще ревете по форумите. Гарантирано. :)))))

256

Анонимен

преди 4 години

"Джиросването на акциите на Левски на Борисов - много шум за нищо"Напротив, Божков постигна целта си. Направи тиквения некадърник за смях пред цялата държава. Направи го собственик на футболен клуб докато спеше, чак и ЕГН-то му намери и всичко това докато е издирван за арест. Показа каква жалка пародия на правителство имаме.

255

Мокри сънища !

преди 4 години

И как Бойко е станал за посмешище с този отчаян ход ?

254

бг

преди 4 години

И по времето на Сергей Станишев е имабло подобен случай с връчване на акции. Само че Станишев, като руски възпитаник, научен е ако нещо му е в ръцете, да не пуска! И взел акциите. Бойко, като бг възпитаник, страх го е да поеме отговорност. И после ви е яд, дето чужденци ви командват. Е, ми като нямате то пки.

253

Ха ха ха

преди 4 години

Отчаян ход на БСП след като им спряха главния спонсор .......

252

последиците

преди 4 години

Оттук нататък Бойко да се приготви да е виновен дори ако на стадиона на Левски духа вятър или вали дъжд. В очите на феновете на отбора, ако и косъм падне от отбора, виновен е Бойко. Акциите на клуба са несериозно нещо, според премиера. Управници и богщаташи си играят със съдбата на Левски.

251

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 264ВЕрно е голем смех. Само не знам дали си давате сметка кой е обекта :)))))

250

Анонимен

преди 4 години

Между другото "Дневник" в момента имат уникална статия по темата.Там се описва, че най-безболезнения за бб ход е бил да приеме акциите и да ги дари безвъзмездно на клуба.Относно джиросването - юристите, далече от герб твърдят, че бб вече е собственик със самия факт на джиросването, онези, близо до герб твърдят, че било незаконно и бб имал право да откаже, а клубът на "Левски" пък бил обиден от цялото това отношение (щото акциите не били предложени на тях).Демек - очаквайте епизод 2.

249

Анонимен

преди 4 години

"Самото джиро е прехвърляне едностранно на собствеността, нищо друго"Което дори според доказано мaлoyмния автор на платени статии (само му вижте вчерашната статия-хейт за почивката в Гърция) означава, че в момента бб е собственик на Левски, колкото и да се дърпа...Па смех, смех....

248

Анонимен

преди 4 години

Тити искаше да изкара някой лев, покрай тия акции,ама пак греда. Нищо ревльо, винаги ти остава магистралата

247

Анонимен

преди 4 години

До Зозо"Като стане работата":)))))))))))Пак празни приказки. Аз знам, че "ще пишете". Само първо трябва да се случи "нещо". После ще обявим "нещото" за "работата" и всичко е точно.Абе, диванни експерти.

246

брилянтен

преди 4 години

Гениален ход, брилянтно изпълнение! Божков доказа, че е мнооого висока топка и както пише в изявлението за джиросването, връща ги на отговорния за състоянието на "Левски", за да помогне....А сега?

245

Зозо

преди 4 години

До АнонименГюро, стой и гледай. Като стане работата ще пишем пак тук. За сега толкова.

244

А Ленин си е в Полша

преди 4 години

С днешния си ход, магистърът по математика Васил Божков прехвърли върху д-р Бойко Борисов отговорността за измъкването на ФК "Левски" от сегашната на пръв поглед безизходна ситуация.

243

Анонимен

преди 4 години

До ЗозоСя ако те питам какво значи "ще го отнесе", пак ще чуем някоя глупост, сигурен съм ..... :))))))

242

Анонимен

преди 4 години

До ПроСоТоТи май не си четеш собствените постове. Честно. Все едно пишат ПОНЕ двама различни човека. Възразяваш срещу някакви неща, после забравяш като те поправят и така. Къде си се учил да водиш разговор. Не можеш да се фокусираш за 10 минути върху едно и също нещо.

241

Тиквочча

преди 4 години

пак стана за посмешище Браво Божков !!!

240

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонимен249за ФРАЗИТЕ да,имаш право!..Но тук фразите са на заден план,ИДЕОЛОГИЯТА СЕ БУТА НА ПЪРВА ЛИНИЯ!..ако схващаш..