62

факт

преди 4 години

Д'ухачът на Борисов - Генерал М'инетчийски е последния който ще ни определя мнението за ц'иганите! Бил затворил въпроса за ц'иганите - М'инетчийски, можеш да затвориш майка си, но не и въпроса!

61

защо е написано това

преди 4 години

Значи госпожа Христова -авторката на материала предлага да падне карантината и да бъдат оставени да сеят зарази свободно .Те имат естествен имунитет , а останалите да му мислят.

60

Българин

преди 4 години

За пореден път малцинствата са "сочени с пръст"В Англия не са ли чували, че освен "роми" има и други малцинства, които са напълно интегрирани и живеят на равноправни начала с мнозинството, защото спазват реда и законите? Ние например имаме арменци, евреи, турци, за които даже забравяме, че не са българи. Така, че не дискриминираме никого, само искаме всички да спазват българските закони!

59

Анонимен

преди 4 години

Работел ден за ден, нямал осигуровки и течаща вода. Вода има, само водомер няма, но иначе си е течаща питейна вода. Колко демотивиращо за редовия данъкоплатец да види как цяла европа се е загрижила за неосигурения работещ в сивия и направо черния сектор и не съм расист говоря за всички. "Осигуровка" - влезте в смисъла и в етимологията на думата.

58

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 55Да бе! Влез в някой руски сайт по въпроса за да видиш как там се справят с проблема! Бой, сриване на всички(!!!!) незаконни постройки и кой накъде! Влез ,виж! Аз нямам нищо против и у нас да се въведе руския опит за проблема!

57

стига глупости

преди 4 години

Разбира се,че културата определя морала!При различни култури и морала е различен!А при липса на култура липсва и морал!

56

Анонимен

преди 4 години

Ако смъртността достигне тази като при ебола, има надежда за държавата.

55

ХА ХА ХА

преди 4 години

"африканци от азиатските страни"

54

Забележка

преди 4 години

До Анонимен 44Ти буквално каза " ... да определят кое е морално ...." защото се били отказали от културата си. С други думи, за теб моралната норма се дефинира през културата и преминаването от една култура в друга я променя или поне дава основание за правене на разлика. Дори да беше така, проблемът е, че човека който е "излязъл" от собствената си култура критикува хора от същата култура от която произлиза и той. Т.е. критиката не е базирана на реално различие.

53

Анонимен

преди 4 години

засилена дискриминация.Я ДА ОБЯСНИТЕ КАК ГИ ДИСКРИМИНИРАМЕ

52

Гюрингер

преди 4 години

Коронавирусьт не прощава дали си Бьл... тур.. или ром.., този вурус е като хитлер който преди време газеше наред! Ако Бьлгария примерно бьде сериозно засегната от пандемията covid19, след няколко год... ще трябва да си внасяме арабели и африканци от азиатските страни за което бг малцинства ще ни се виждат по добрия вариант!

51

бившо ченге

преди 4 години

До Анонимен 53Защото при соца ги държахме здраво за врата,за това!Един пример:Няколко момченца решили,че не им се ходи на у-ще!И изпочупват всички прозорци на у-щето!И всички смятаха,че ще им се размине!Бързо разбрахме кои са,и привикахме бащите,които здраво го отнесоха,и след това ги пуснахме! Оказа се,че прошка няма!Започнаха писъци и вой в махалата!Стъклата бяха сложени,и три месеца татковците ги изплащаха!От тогава до 89 повече нямаше счупено стъкло!Нещо неясно!?

50

Анонимен

преди 4 години

Българи внимавайте, че един ден "братушките" може да освободятт ромите от игото !

49

Котки

преди 4 години

ОК, като сме толкова либерални защо не ни е позволено да наричаме ромите с истинското им име, да ги критикуваме в медиите, не можем да казваме факти за тях, които са истина, но не се вписват добре в нечии политически възгледи? Това е малко по-скоро обратното на либерално.

48

Достатъчно

преди 4 години

Само се усвояват едни големи пари, то не беше декада на ромското приобщаване, то не бяха програми, които да ти държат в България, защото всички от ЕС разбраха, че приобщаване няма. Поне да бяха създали специални обучения за тези хора, които да им дават възможност да си вадят хляба и да си гледат семействата. Те друго и не могат.

47

ТТТТТ

преди 4 години

В статията ги изкарват жертва, ама истината е, че са хитри параззити и гледат ВИНАГИ на баницата мекото! Абсолютни расисти са и много мразят българите! Раждат по много деца за да не работят, а се издържат от детските и майчинските, а като й се роди лудо или бавно развиващо при тях това е бинго, защото цял живот пари от държавата за недоносеното дете! Живея между тях от 40 години и им знам всички хитрини

46

mm

преди 4 години

От въпросните индивиди, по-големи расисти на света НЯМА!

45

MaйMyнaтa

преди 4 години

Poмите са най големият вирус на светот, и нищо не може да ги притесни тях.

44

One

преди 4 години

Като толкова им харесват, да си ги вземат. Ние не ги искаме.

43

Анонимен

преди 4 години

може ли някои да ми обесни защо тези роми при соца бяха трудолюбиви и криминала беше почти на 1процент а сега при демокрацията са мързели и криминала е на 20 процента при соца всички учеха а сега учат които имат пари