216

Слънчарски

преди 4 години

Хубаво е да има свобода на словото. Хората да не се страхуват да казват политически вицове или да говорят, когато са недоволни. Но това вече не е свобода. Това е свободие. Някои индивиди прекаляват с правото си на глас. В това отношение започвам да разбирам защо преди 40 години и имало бюра за следене на населението и големи наказания. Вижда се как, във време когато трябва да сме единни, има някои, които по една или друга причина нарочно ни разделят. При комунизма поне всеки е част от едно цяло.

215

Анонимен

преди 4 години

Добър вечер сeляни прoсти,какви ваксини продава като ваксина няма бе ?

214

Анонимен

преди 4 години

Трудно ми е да повярвам, как може да има още хора които си мислят че реалността е това което им предлага днес, нюза, вести или блиц. Четете някакви числа, стъкмистики, речи на поставени лица които преследват интереси и печалба и си мислете че всичко знаете. И най-лошото и опасното - заставате срещу тези които търсят отговори и ги наричате конспиратори .Това просто е възмутително ограничено държание и мислене. Пълен срам

213

асдфд

преди 4 години

После влезте в сайтовете на Кралския имперски колеж и този на Оксфорд,два от главните центрове за разработка на ваксината и вижте кой им е най-големият спонсор и дали там пише,че учените трябва да пишат научните си трудове,като се съобразяват с правилата на фондацията на един "филантроп" на постнатата снимка по-горе. След това влезте в сайта на СЗО и живте кой е най-големият и спонсор след като САЩ се оттеглиха.

212

садфа

преди 4 години

Живеем във времена в които на истината и казват конспирация.Те казват цялата истина,но не по телевизора,а в официалните си сайтове и когато човек навърже всичко става конспиратор.Това,ще е нов вид ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА РНК ваксина с нано частици и няма да се бие с спринцовка и игла,а със специален пистолет с ел. импулс.Сега нека след като,как да се изразя за да не обидя някого,немислещите сложат палец надолу,влезте в сайта на INOVIO и вижте с очите си.После влезте в сайтовете на Кралския имперски... >

211

Анонимен

преди 4 години

Ако короната се разпространява сплю нките . И тези дето фъфлят и пръскат То следователно най много медиите го пръскат.

210

До 213

преди 4 години

Защото не е конспирация, а поредица от факти и логически взаимовръзки, които могат да бъдат осмислени. Сега, можеш да отхвърлиш всичко с лека ръка, да го наречеш "конспирация"и да си живееш живота. Другата ти опция е да скочиш в заешката дупка, както има един израз, и да видиш какво ще намериш вътре. Нещо като с онази сцена от "Матрицата", в която Морфей предлага на Нео синьо и червено хапче. Нещата се очевидни, просто много хора НЕ ИСКАТ да ги признаят, защото се страхуват.

209

Bill Gates

преди 4 години

Защо толкова се притеснявате за 5G и за моята ваксина, която ще ме пази навън от бункера, в който живея? Има филтрация и ниво на биозащита BSL-8 (идва с нов Windows ъпдейт 10X)?

208

Анонимен

преди 4 години

И пърхота е измислен да си продават шампоаните.

207

W

преди 4 години

5Gто дарява необходимата енергия

206

дърт

преди 4 години

До майнатайм 202Че то кога и къде го е имало това жЕвотно - демокрацията, де?

205

Анонимен

преди 4 години

, тук не става въпрос за пари, а за КОНТРОЛ.

204

Анонимен

преди 4 години

никой не знае кой го създаде.но е факт.че остават сгради .природа.оръжия.а хората умират.без радиация

203

11

преди 4 години

До Анонимен 212Шшшшт, ти па за стаден акъл не си ли чувал ве?

202

11

преди 4 години

Както знаем, компютърните вируси се пускат от антивирусните компании с цел печалба, когато пуснат лекарството, за да си продадат антивирусната програма, която незнайно как има информация за работата на Windows и неговите слабости. Така и сега ваксината всъщност е антивирусна програма, която се пуска от запознатите с генома (човешкият софтуер и хардуер). Айде честито.

201

доктора

преди 4 години

Короната е диверсия ,ама гъбичките по ноктите е ужас. Няма лечение. Това ЦРУ го пуснаха.

200

Анонимен

преди 4 години

До Истината"Та така и с тези, които отхвърлят конспирациите с лека ръка"Ако една конспирация се знае от всеки форумен писач, това вече не е конспирация

199

Анонимен

преди 4 години

Нивото на безмозъчност в коментарите е в плашещи размери, това е по- страшно от вируса.

198

11

преди 4 години

Ам то ваксините са нещо като ъпдейтите на Windows-a - ъпдейтва се безкрайно срещу вируси. Има голям проблем, че и Андроида на неговите братя Google се ъпдейтва до насиране срещу вируси. Следователно - вече тестват ъпдейтите в реална обстановка, т.е. срещу вируси по хора.

197

Истината

преди 4 години

Има една много вярна приказка: "Тъжно и смешно е, когато глуппав човек се опитва да изглежда умен." Та така и с тези, които отхвърлят конспирациите с лека ръка. :)