201

Ал Йор

преди 4 години

Искам да благодаря на генерал Борисов за великолепната организавия на карантината и за възможността да вземам евро депутатска заплата докато си чеша дебелия г з

200

абв

преди 4 години

Не е добра реклама точно този да ти е застъпник...

199

Влади защо обиждаш?

преди 4 години

Я по сериозно кажи какъв ти е проблема и какво ти е направил генерал Мутафийски?От 13март досега са минали 1,5месеца от които 10дни празници Великден,1май и вдругиден 6май.От другата седмица ще отворят ресторанти и кафета които досега не работиха а всички други работят.Генерала ли ти е взел хляба?Генерала,ВМА и 4000 медицински работници които ръководи за година правят 500 000 прегледа операции и лечения на български граждани и работата им е да спасят човешко животи не спекулирай с оядени шопари!

198

Анонимен

преди 4 години

КОМУНИСТИТЕ с ХОТЕЛИ пропищяха.ЗАГУБИ ОТ ВЕЛИКДЕН, СЕГА 3 ДНИ,ГЕРГЬОВДЕН.....МЪКА! ТОВА Е СМЕШНИЯ ПЛАЧ! Дали ще загинат хиляди- НЯМА ЗНАЧЕНИЕ .ВИНАГИ ЗНАЯТ КАК ДА МАНИПУЛИРАТ ПРОСТОЛЮДИЕТО

197

Анонимен

преди 4 години

Премиерът прехвърля отговорността за състоянието на епидемиологичната обстановка в страната върху щаба, но се опитва да се освободи от отговорността за икономическия срив в страната в следствие на епидемията от коронавируса, Не Оперативният щаб въведе извънредното положение, Не Оперативният щаб носи политическа отговорност за стабилността и изпълнението на бюджета, Не Оперативният щаб носи отговорност за ръста на безработицата с 45% за 45 дни епидемия.

196

Анонимен

преди 4 години

До ЧърчилЕдин е той дето сдъфква всеки който му пречи той да е на най-високо !

195

Анонимен

преди 4 години

Гьобелс: една лъжа повторена сто пъти, става истина!Вируса е опасен предава се с едно кихване....................и накрая пак:Вируса е смъртоносен, ще ви убие, предава се с едно изкашляне!

194

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 208Типично по гербески ! А защо да не сме като Литва ,Словакия а непременно трябва да плашите народа с това което се случи в Италия и с чували с трупове ?Папагали *** !

193

дедо от село

преди 4 години

До б о к л у к Да,23465 дядото на тоз *** е разстрелвал децата от Ястребино ! И той ми тръгнал морал и правда да раздава! Скрий се бе хората те мразят и не са с къса памет!Боже докъде стигнахме собствените си убийци да турим да ни управляват!

192

Чърчил

преди 4 години

Генерал Мутафчийски ще е поредния прелъстен и изоставен...от кого си отговорете сами...!!!

191

Анонимен

преди 4 години

Сега ще ви кажа какво всъщност ще се случи. Всички измислени професии.Просто няма да ги има. Консултански фирмички за скъпоструващи проекти, Сервитьори, Магазинчета, Кръчмари, организатори на събития, брокери, оператори, туристически други агенции, въобще всякакъв вид посреднически услуги и дискаунтъри.

190

Анонимен

преди 4 години

За герберите със смешния плач за Мутафчийски, ще напиша, че той бе наритан от техния вожд, любим водач и работодател. Защо бе наритан, е ми защото си позволи да каже в интервю за DW, че "приземявал Борисов". Представяте ли си такова неуважение спрямо най-великия и то в германска медия, да му наруши световния имидж. Затова, както Цвъки и той бе зачеркнат. Така ще е, все по близо до другаря Ким независимо от следващите имена.

189

Анонимен

преди 4 години

Все за нещо ще намери да се начумери. Ако не беше се стреснал народа, ако не се спряха поне малко и тук щеше да стане като в Италия. От понеделник ще разреши на италианците да излизат от дома.ОТ 9 март до 4 май-само до съседния магазин, аптека и кучето до блока.

188

Смърт на фашизма!

преди 4 години

Няма ли един истински мъж да се намери и прати тоя фашист Йорданов, племеник на убиеца на децата от Ястребино, завинаги там където му е мястото.

187

дедо от село

преди 4 години

''Те не го искат в селото тоя търси на попа къщата!"' А, бре серсемино ,на цял народ опротивя тоя черварин ти ли ще ни даваш акъл колко е хубав и полезен за мене?Я си гледай дебелата заплата дето ти я плащаме ние и са скрий щото и ти си непотребно нищожество като него!

186

Стефан Христов

преди 4 години

Мнението на този "хубав ден за българската демокрация" е последното, което ме интересува!НО - фактът си е факт - Генералът беше употребен и изхвърлен като дамска превръзка за еднократна употреба! Не разбирам от вирусология, нито от хирургия, но се занимавам от години със социално-политически анализи и едно ще кажа - явно стана неудобен на властта! Сега даже може и да го пенсионират, ама поне пенсийката му ще е над 1300 левчета, а и частната практика си му е "в кърпа вързана"...

185

Анонимен

преди 4 години

До б о к л у кЗащото там са само себеподобни ! Там не можеш да стърчиш с достойнство защото на мига ти се режат стърчащите клони !

184

Анонимен

преди 4 години

Все още гледам макар и рядко навън хора с маски а и ръкавици. Чудя се че останаха още хора, които да вярват и да ги е страх колко е опасен вируса

183

Анонимен

преди 4 години

Какъвто президентът, такива и избирателите, съпартийци и цялата *** сърдити свекърви!

182

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАз ПИК не чета бе *** ,това е медията на Пеевски и аз си изкарвам парите с труд а не с ръкопляскане на силните на деня !