88

Анонимен

преди 4 години

Това, че ограниченията са в сила, не означава че не може да си почине човек.

87

скрий се МА

преди 4 години

До До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРНесебър и туризъм?Съсипахте си града, пък сега ривьети.Няма туризъм, няма сезон.К*во било - било, Балкантурист няма да възкръсне.

86

Анонимен

преди 4 години

Това го разбрахме , то важи за нас- лайките , дето нямаме "връзки" по върховете на властта с една дума да не се опитваме да ви се мотаем из краката ,че така пречим на "по равните " от нас по- леко да отидат ,където си искат , пък и с "нахалството" си създаваме проблеми на КПП-та ,разбрано - до пенсионерския клуб ,споко - затворен е , и обратно ,ако срещна р..ом без маска ,да нося още една ,за да му я дам,а, май трябва да взема повечко маски със себе си..ще се справим шефове , не се притеснявайте

85

Партизанин

преди 4 години

Тя полицията освен да дебне и прави статистика друго не прави..... Добре, че при извънредното положение им намериха работа, иначе щяха да са на 60/40....

84

Гешев

преди 4 години

КПП са най-добрата мярка против селски тарикатчета...ФАКТ.!

83

Тонката

преди 4 години

Бойко,Щаба на Мутафчийски и правителството на ГЕРБ се справят перфектно с извънредното положение и пандемията:):):)Дават ни за пример по цял Свят:):):)А щом и върл комунист от БСП като Георги Гергов мисли така значи наистина е така:):):):)А Корнела много се разсърдила на Гергов и го заплашила с отстраняване от партията:):):)Той пък вчера като разбрал се пукнал от смях:):):):)

82

измишльотини

преди 4 години

200 КПП х 4 полицаи х 2 смени (минимум) = 1600 полицаи, които не могат да изпълняват ОСНОВНИТЕ си задължения, като пътна или охранителна полиция.Трепят се всеки ден по пътищата пияни, неправоспособни, битова престъпност....Въртене на празен ход!

81

Анонимен

преди 4 години

Съгласен съм,това е просто тормоз без причина.

80

Анонимен

преди 4 години

Ей кви времена настанаха...Едно време на сила ни караха да манифестираме, сега насила не ни пускат да излизаме....

79

Анонимен

преди 4 години

Смисълът на КПП-тата е безсмислен!От Амстердам до София може ,че и после с такси до Харманли.А иначе до вилата не може.Безумие на квадрат!

78

Жоро Прекъсвача R1ца

преди 4 години

Уоо00бобобобобобобобобобобобобобобообобобо ооооо оооообообобобообобообобобобоббобобобооооооо ооо ооо... .... .ооо .у оо оо о о о ооООО000бобообобобообобообобобобобобобобобобообоб!Това се чува в града, когато си карам R1-цата на прекъсвачИЛИ да речем минавам през КПП-то на Бойко със 140км/ч на бутилка ракия.

77

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 4 години

до До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРТи не ми казвай, как се прави Туризъм.Професори не ми трябват !!Българи идват достатъчно в градчето, шопи тарикати не искам, дето тровят обстановката.

76

Анонимен

преди 4 години

Армията държи честотите на които трябва да работят 5G антените. Да очакваме ли още атаки срещу Радев или Мъск и Гейтс ще оправят проблема с някоя трансуранова ваксина за цялото овче население?

75

НЕКОЙ

преди 4 години

До Анонимен: Витоша ли? Нямаш вече Витоша. Тя е само за избрани. Избраните от народа. Народните избранници. Наречени още представители, или още повече, парламентаристи. Купи си телескоп, ще я наблюдаваш.

74

Е, НЕ

преди 4 години

До БКПКолко трябва да си тъ п, за да не разбираш, че всичко вече е различно. Ушатко може да ви спаси веднъж, но положението е такова, че щеш не щеш ще свикнеш с това. Иначе точно вие, които ревете, че сте бедни заради ИП щъкате насам натам из страната - то не бяха агнета, не бяха ракии, не бяха купони. Апропо - колите си с вода ли ги зареждате и агнетата сигурно идват при вас на крак и се пекат без пари. Ай сиктир вече

73

Анонимен

преди 4 години

"Да не сме чучели там"... Няма смисъл повече. Полицаят имилиционерът са две в едно ,илиедно до едно на втора.

72

Анонимен

преди 4 години

От МВР да си гледат работата и да си мерят приказките

71

Анонимен

преди 4 години

Какво става с Витоша планина. а

70

НЕКОЙ

преди 4 години

Радвам се, че вече схващате как Ви отнемат свободата. Лошото е, че не мислят да Ви я върнат.

69

Анонимен

преди 4 години

Нали нямате пари, бре?Ами, питай някой от тия, дето са в ДБТ, дали пътува. Питай го и ще ти се изясни :)