12

seira

преди 4 години

"ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ" = ПАРАВАН ЗА УЗАКОНЯВАНЕТО НА ФАШИСТКА ДИКТАТУРА В БЪЛГАРИЯ!!!НАРОДЕ!!!!!

11

Ново 20

преди 4 години

Е, само в експерименти с деца не бяхме участвали! Я, най-добре вързани за въже през 2 м. в определени часови диапазони, дезинфекция, като минеш покрай някоя от 100-те вишки и децата да са от 0 до 12 години и 3 месеца, навършени. Иначе глоба в размер: 10 млрд

10

Не ме интересува БГ

преди 4 години

До Уонко Нормалният Супер е

9

Хаха

преди 4 години

Миналата седмица във Флорида разрешиха плажовете и стадото се изсипа за минути. Хиляди и хиляди лоени топки се изтърколиха и почерня като плаж някъде из Индия... наложи се отново да ги затворят. Тия неща работят само в места като Япония, където хората са на съвсем друго ниво в цивилизационното си развитие или пък в Китай и Северна Корея, където са с ботуш на врата.

8

53044

преди 4 години

По-важно е да спират личните автомобили за Витоша. Разбрахме вече какво се случва там с любезното недоглеждане на полицията - наркомански партита ли ще осигуряваме?

7

Анонимен

преди 4 години

Милиционерската проказа пълзи ли пълзи.

6

Анонимен

преди 4 години

Докато се чудят за парковете, градския транспорт работи, пълни с пенсионери автобуси сутринта обикалят в преследване на по-ниски цени

5

Анонимен

преди 4 години

Контролът по мерките за социално дистанциране е задължение на кметовете по места. В конкретния случай наистина е добре да се проведе един целеви експеримент в София, но нека той да послужи само за прецизиране на препоръките към кметовете, а не за еднозначен критерий за цялата държава. В София поведението на хората е едно, в малките населени места е коренно различно.Накратко. Проведете учението, напишете препоръки към кметовете и им дайте възможност да преценят на място дали да допускат хора.

4

Анонимен

преди 4 години

паркове,паркове,паркове....Дреме ми за парковете и градинките като съм останал без работа

3

Уонко Нормалният

преди 4 години

Ще ги подредим така, мисирка милиционер, мисирка милиционер. Герберастите са по зле и от Чума.

2

Пловдив

преди 4 години

Химически ли ще е експеримента?

1

пожелание

преди 4 години

Да сложите и бодлива тел на трасето за разходки за овцете !!