95

До 107

преди 4 години

Искаш ли да те светна по въпроса?Добре.Изпратиха м-ра на икономиката в ОАЕ,за да замажат гафа му със 75-те милиона на ББР и за да докара В.Божков,като предлога беше,че уж арабите имали нужда от нашите храни/представете си/,но арабите просто ни се подиграха,като не дадоха Божков,но от кумова срама ни пратиха фурми.Не е смешно,а е жалко и срамно.

94

Кафемашина

преди 4 години

До Анонимен 127И за такива като тебе има цака, спокойно.

93

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 113Няма угодия да...:) Все пак да те попитам, виждал ли си болен от Корона, и ако си виждал ще споделиш ли преживяното...Търсиш в нета някакви снимки поне и нищо, иначе всеки ден когато се събудиш и първото нещо което научаваш е за Ковида.

92

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Едно си баба знае, едно си генералът каканиже ...Всеки ден по лъжичка ...Болниците празни !Ама, не, не бързайте да ръкопляскате !Болниците са празни, не защото изведнъж всички в България са оздравели.Болниците са празни, защото дори и много болните не смеят да отидат на доктор, за да не ги уморят от коронавирус.Не вярвате ли ?Проверете болницата на вашия град и ще видите.Народът продължава да умира, но .. тихо по домевете си.Тъжен Великден ...Тъжни дни на мракобесие в световен мащаб.

91

Анонимен

преди 4 години

Тютюнджиите да му мислят

90

Истукан

преди 4 години

Всички ще минат през коронавирус, само тези дето се хранят здравословно ще останат незасегнати. Малко са веганите, но те ще останат незасегнати. Който няма отрови в организма, няма и почва за такъв вирус в организма. Където има условия да се развие този вирус, там се развива. Колкото по-замърсен организъм и колкото повече храчки и сополи излизат, толкова по-голяме е вероятността да се хване този вирус. Ако не можете да се храните здравословно, поне пийте повече чай с лимон, за да се изчистите!

89

Анонимен

преди 4 години

До Кафемашинакато не ме пуснат че ми накриват капата, нема да влеза в София, респективно няма да подпиша платежните за заплати и осигуровки :)))обръщам колата и си отивам пак на вилата, па бачкаторите да ходат при НОЩ за заплати

88

Анонимен

преди 4 години

Защо некой хорица се ядосват на г-н Мутафчийски за каквото и да било Нападнете си главиците Кой решава ?

87

Анонимен

преди 4 години

Тук базов доход кога ще има ? Ясно ,че ако не излизам и грип няма да ме хване...

86

Бойко

преди 4 години

Стадо заспало,на държавата й трябват глоби. А държавата това съм аз ваш Бойко.

85

КЪДЕ Е АДЪТ ?

преди 4 години

Преди седмица Бойко Борисов ни каза, че по Верикден ще се намираме в Ада.Днес е Великден. Само 10 нови заразени ...Къде е Адът тогава ?И щом премиерът е изрекъл думи по телевизиите, с които е въвел в заблуждение цял един народ и е причинил страх и паника у него не е ли редно да му бъде повдигнато обвинение за това ?!Страх !Това е целта на управляващите. Да всяват страх ! Да ви сковат мозъците в страх !Никакъв ад няма да има в България !България не е нито Италия, нито Испания.

84

???

преди 4 години

Успокояващото е, че днес няма починал от коронавируса, но пък имаме две самоубийства заради "самоизолацията"...

83

До 110

преди 4 години

Без да съм ти тествал IQ-тo,съм сигурен,че не надвишава 50.

82

Кафемашина

преди 4 години

Вместо да се занимавате с Мутафчийски, мислете какво ще лъжете и мажете по КПП-тата, щото освен, че ще ви глобяват, много от вас изобщо няма да ви пуснат да влезете в София. Тези, които сте излезли с мотив, че живеете другаде, сега изобщо няма да ви пуснат обратно. Май ще трябва да си търсите работа "другаде".

81

До 114

преди 4 години

То и в панелните гета хогиената не е по-различна от ромските. *** навсякъде, кофите преливат а от общината по традиция чистят само в центъра.

80

Питам аз

преди 4 години

Чтп е то стаден имунитет има ли то почва у нас

79

хей

преди 4 години

силно се съмнявам, че софиянци с колите са били заразни и това ще вдигне бройката. Тези които са заразни нямат коли, а талиги и др. и не излизат много извън София. Все пак трябваше да се затвори София 1 ден по-рано. Ама де акъл у НОЩ.

78

Анонимен

преди 4 години

Абе генерале,защо не тествате масово ромските махали или сте ги оставили да изграждат стаден имунитет.При тая хигиена,която имат,имунитета им е в кърпа вързан.

77

Анонимен

преди 4 години

Няма угодия: ако *** повече хора - не се справят тия горе; ако са по-малко умрелите - няма грип, лъжат ни, защо сме затворници и т.н. На Позитано ли се раждат тези "бисери"? Гледайте големите икономики с много ресурси - те как се справят, с колко хора и какви пари. И после да търсим кусури на нашите лекари, болници и др. Иначе и аз се чудя защо има толкова много болни сред медиците - нали имат предпазни средства, образовани хора са, дисциплинирани.... Какво да очакваме от другите хора?

76

Анонимен

преди 4 години

След като свърши този цирк Мутафчийски трябва да бъде назначен за директор на Народния театър.Хубавец