422

Анонимен

преди 4 години

Тоя почна да се олива. Карантина се обявява поетапно. Да обяви следващите две три седмици докато се следи как се развива положението и после да решават пак. Така правят в "белите" държави. Има разлика межуд това да кажеш докога евентуално ще се наложи да е затегнат режима и направо да почнеш да обявяваш мерки без оглед на ситуацията. Нали положението трябва да подскаже дали има нужда от още карантина?

421

Анонимен

преди 4 години

Няма основателна причина да продължи погазването на човешките права и свободи чрез репресивни мерки които бг управляващите механично преписват от други държави с много повече заразени и то ги прилагат злонамерено частично, и избират само което е вполза на тяхното обогатяване чрез ограбване на бг народ в особено големи размери с незасъответни глоби както беше неправилно исъкането да не се минава през парковете което е добро за задрвето а не минаването по укиците, както и глоби като западни запати

420

Сериозно

преди 4 години

Не му се връзвайте.... До утре е променил мнението си!

419

Удължете

преди 4 години

Го до живот на царя слънце.

418

Анонимен

преди 4 години

Хората останаха без пари а тези до 13-ти май ще ги държат в извънредно положение.За момента положението е добре.Има болни но то няма как да станат 0 освен ако поне година не сме под карантина.

417

123

преди 4 години

Надявам се туй да е първоаприлска!? Досега на 10 000 един заболял 2 месеца карантина!? Ми закривайте държавата направо, дургарке и дургаре!

416

Анонимен

преди 4 години

Това не е нормално,да извадят статистика за 2018,колко са били болни от бронхит или плевмония и колко са починалите ,ще се окаже че са хиляди

415

Поздрави

преди 4 години

Поздравявам всички с Ленинград- СИЗОнная....търсете в тубата тематично е

414

Избирател

преди 4 години

Правителството само иска, а не дава нищо. То така са си научени тези от него, както и министър председателя. Иска, но никой не му дава !

413

Анонимен

преди 4 години

Ами ние сме в извънредно положение откакто пое власта некадърнико Борисов. Ще потърмим още малко да грабнем сопите да ви строшим празните кратуни.

412

Анонимен

преди 4 години

Ама моля ви се как само до май!? Дайте направо до Коледа за да настане и канибализъм! Заради китайската настинка с 10-тина починали ще закрием държавата ли?

411

Анонимен

преди 4 години

Генерал Годжи, накрая ще бъде разследван за превишаване на правомоията. За съжаление, няма да го осъдят, защото гарван, гарвану, око не вади. Бойко *** също.

410

Анонимен

преди 4 години

Очаквайте държавата да фалира. Явно това е целта. Ние сме малка и бедна държава и няма как да издържам с години на това положение.

409

Анонимен

преди 4 години

Както е тръгнало вместо Виденова зима ще има Бойкова пролет съвсем скоро.

408

Анонимен

преди 4 години

Като предлагат това, да измислят как да осигурят населението с доходи както се прави в чужбина. Не може да не работят хората, а тия *** да не осигурят пари.

407

Анонимен

преди 4 години

След като гласуват десетте милиарда заем ще видите как "строителството" на "нова" България ще продължи с пълни сили.Асансьор до асансьора, тераса до тераса, асфалт до асфалта, водопровод до водопровода....

406

никакво

преди 4 години

правителство. тоя от снимката иска и го налага. но няма как другояче. до 13 януари2021 година ще е най - точно.

405

Да живей туризма

преди 4 години

Споко шезлонга и чадъра ще са безплатни тази година- днес Ангелкова обеща.

404

Анонимен

преди 4 години

13 май, после 13 юни, тестване - нулево, дезинфвкция - нулева. Я за по-сигурно да е до 13 декември, а?

403

Анонимен

преди 4 години

На вън времето е коледно на 1 април! а на коледа и нова година нямаше една прашинка сняг ама нека сега вали нали господата ни слагат под карантина ще си карам коледа а не велигден имаме още едно прасе мисля да го заколя. тамън ще карам коледа през Април. като гледам на вън каква красива снежна прикаска е и ми иде да запаля камината да си сипа малко винце и да аи испека малко шишчета