95

Анонимен

преди 4 години

Ако може и заплати да не плащат !!! Оставете работниците да си останат по домовете да не се заразят !!! Га-до-ве искате само кинти да ви изкарват !!!

94

Анонимен

преди 4 години

А кой тогава ще ги плаща първите три дни? Излиза, че те ще се водят неплатен отпуск, ако лицето не си пусне редовен отпуск. Е баси и мерките на тия новозабогатели м екерета

93

ИДЕЯ!!!

преди 4 години

Най справедливо е безнеса и държавата да си подели 30 дни карантина.Вложеното днес ще се изплати с живота на много хора.Държавата да помисли за облекчения - да удължи срока и увеличи % отстъпки и отложи за по дълъг период плащания по данъци и други. Банките да предложат месеци с нулеви такси, отмяна преводи за ипотеки и заеми за определен период и т-н.Държавата да обяви колко милиарда ще заложи за облекчаване на пандемията.

92

Анонимен

преди 4 години

Бизнесът против да плаща първите 3 дни болнични заради COVID-19ЕЙ ЗА ТВА ВСЕКИ "РАБОТОДАТЕЛ" В БГ ТРЯБВА ДА СЕ ОЩЕТЯВА ДО ДУПКА ОТ СЛУЖИТЕЛИТЕ

91

dada

преди 4 години

то пък един бизнес :)

90

Анонимен

преди 4 години

Услажда ли ви се демокрацийката, евроатлантизма и американизма, българчета? Папкайте, папкайте. Кво ви чака ви е бедна фантазийката. Ама то нормално. То всичко е бедно при нас, така че няма страшно. :):):) Айде, успех. И само подкрепа за Америка, Европейския съюз и всички нови господари.

89

бизнес

преди 4 години

Заради егото на бизнеса Италия стигна до там. В Китай се пребориха, защото болниците са държавни и държавата поема всичко. У нас частните болници мълчат за заразените дали ще ги приемат. Пак държавата поема всичко, а частника не можел Крайно време е държавата да спре каквито и да е помощи за частника- болница, училище или друг. Да си понасят загубите, а не държавата е лош стопанин, но им плаща загубите.

88

Анонимен

преди 4 години

Ако може и заплати да не ни плащат ще са най-доволни.

87

Анонимен

преди 4 години

СПОКО!ВИРУСЪТ ЩЕ ПРОЧИСТИ СКОРО БГ БИЗНЕС ОТ ТАКИВА ЕЛЕМЕНТИ...ПАЗАРЪТ Е ПРИРОДНА СИЛА ОТ 10 000 ГОДИНИ! ЗНАЕ СИ РАБОТАТА!ВИРУСЪТ ЩЕ УСКОРИ ФАЛИТИТЕ И СЕ НАДЯВАМ НА ТЯХНО МЯСТО ДА ДОЙДАТ ЗАПАДНИ ИСТИНСКИ БИЗНЕСМЕНИ, И ТОГАВА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ТРЪГНЕ НАПРЕД!

86

Алиагджа

преди 4 години

Хич да не плащат. И без това не обичат да плащат.

85

Анонимен

преди 4 години

За бизнеса - печалбите, за бедните - загубите. Така е в справедливите пазарни икономики.

84

Анонимен

преди 4 години

другара, айде не с тоя лаф как комунизма ебил по добър,ч е сега ще те птам да ми обяснш как се погрижихте през Чернобилската авария?Ама пък и дебелооки бе!

83

Анонимен

преди 4 години

за тоя, дето пропагандира комунизма- забе=ранено е със закон!1! Внимавай!Виц за такива като теб:"Едн време през комунизма каква ерекция имах, сега да ти *** демокрацията!"))):

82

държавен чиновник

преди 4 години

Аз съм на мнението, че ние работещите, когато сме в болнични, например не трябва да вземаме никакво обещетение. Нещо повече, ако това наистина стане, то тогава ще намалеят болнични покрай празниците, почивката през лятото ..! Тръгнала наша Гана на море за Гърция, ама си пуснала и болнични 10 дни; е, нима това е допустимо? Болнични да се изплащат едва тогава когато лицето е болно, а не когато лицето лъже и хитрува!

81

До 75

преди 4 години

Искаш някой да ти каже - от къде на къде ти като бизнесмен и предприемач да плащаш 3 дни болнични?Това всеки с поне малко ум в главата може да ти каже. През 2009 като нямаше работа ти и подобните на теб пращахте работниците си да взимат болнични, за да не им плащате вие, а НОИ. Тогава имаше простия избор - по-високи вноски за НОИ за тези болнични или това, което работодателите предпочетохте, да плащате първите 3 дни болнични. Искаш да не плащаш трите дни, тогава двойно по-високи осигуровки.

80

Анонимен

преди 4 години

Българският бизнес е за - работниците на всеки 3дни да му снасят ,щото трябват нови коли , яхти , любовници , синдикатите също са за - бизнеса ги кани по "разни"форуми ..вижте какво правят в Англия-държавата ще плаща 14 дни болнични и карантина ,ей не щат да пропаднат тези ингилизи ,напук на нашите пишман анализатори ,които също са на форумчетата -да ни обясняват защо скачат цените

79

Анонимен

преди 4 години

На всички "бизнесмени", или както е по-правилно да се наричат - мутри, пожелавам с тия спестени парички да купят хубави, бели, луксозни, позлатени и инкрустирани с диаманти кофчези за децата си.

78

1234

преди 4 години

БИЗНЕСЪТ СКОРО НЯМА ДА Е ФАКТОР ВИДИ МУ СЕ КРАЯ

77

Съвет

преди 4 години

Предлагам 10 % от заплатата на работниците да отива във фонд " Подпомагане на собственика ". Със сигурност бизнеса ще е съгласен.

76

Анонимен

преди 4 години

Малоумието отново е на дневен ред,когато е поставено на карта оцеляването на цели държави и света такъв какъвто го познаваме,да мислиш за собственият си Г'ъз(бизнес)е меко казано идиотско!