58

Пян_Гъ

преди 4 години

До Анонимен 48Да сме обективни - удобно пропускаш (и не само ти - всички нюанси на червеното!), че в случая "Мишо Бирата" разговорът м/у ББ и покойния Ваньо Танов е ПО ИНИЦИАТИВА НА ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ (БСП). ВЪПРОСНОТО ЛИЦЕ Е ОТ БИЗНЕС КОНТИНГЕНТА НА ЧЕРВЕНИТЕ! Ясно? А сега защо Първанов говори с ББ (което никак не ми харесва!) - това е друг проблем. Ама моля ви, спомняйте си нещата коректно. ББ в 1но интервю заяви, че въобще не познава Пивоваря и че се е обадил само заради натиска на Първанов...

57

Анонимен

преди 4 години

все едно и Бойко говори,,много ми прилича на некогият стил на работа ....ДА ПАЗИ БОГ БЪЛГАРИЯ

56

панчо

преди 4 години

а значи можело някои разговори да стават публични а за други не

55

Анонимен

преди 4 години

СЕГА се сетиха . Той Найденов още през октомври, се оплака по БНТ и във в. Сега, че Божков исак да убие баща му, не пет месеца прокуратурата не се сезира...трябваше американския посланик да ни го посочи, за да има реакция.

54

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКакво ми натискаш минус?Рашидов е отказал на Божков да съдаде музей и там да изложи артефактите.Все пак,колекцията му е напълно законна.

53

Sichtpunkt

преди 4 години

Кажи го този другият мафиот (да го знаем всички) и внеси в съда всичките доказателства и документи уличаващи го в престъпление. Другото е тинтири минтири!

52

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 51въх, леле, колко добричък бил този Божков, чак и меценат на изкуството, музеен деец. смешно.

51

Анонимен

преди 4 години

До SichtpunktНе съм убеден, че тая част от обществото защитава престъпника. Може би защитават законовите процедури, може би защитават справедливостта. Съмнявам се някой да иска Божков да бъде освободен от всичките обвинения. Хората искат прокуратурата да не действа с методите на Божков. Прокуратурата в момента е застанала на страната на един мафиот срещу друг мафиот и не се занимава толкова с разследване, колкото с пропаганда.

50

Анонимен

преди 4 години

Не знам каъв е бил Божков,може и да е бил мутра,но със сигурност беше отговорен към българските археологични артефакти и дори е искал да направи музей,той събираше тези артефакти,за да ги запази в България и да ги изложи ,но не са му разрешили да строи музей.Сега какво ще се случи?Защото това са безценни артефакти от цяла България!

49

алф

преди 4 години

Аз не чух заплахи и изнудване договаряха се за пари

48

Sichtpunkt

преди 4 години

Омерзен съм от лицемерието на част от обществото, защитаващо реален престъпник. Няма по-голяма наглост от това да го оневиняваш, предлагайки предполагаеми престъпления на други хора!

47

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 36"Aло Танов съм търся Мишо бирата"Той сега е при него. Погрижиха се да се съберат.

46

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 43айде, айде, имам опит с такива "интелектуалци" като теб. точно за божков няма седна да плача.

45

въпрос

преди 4 години

въпросче към смешниците...ако в една фирма са трима съдружници и са извършвали престъпления заедно,по кой закон следствен е само единия,а другите двама са невинни ?

44

Fax from Kazan

преди 4 години

Естествено, че ще говорят завоалирано, и на двете страни им е ясно, че може да се записват. Иначе всички страни в този разговор са за пандела

43

Анонимен

преди 4 години

Днес е Божков и всички ръкопляскаме на прокуратурата за незаконните й действия, утре ще бъде друг бандинт и пак ще ръкопляскаме. Ама вдругиден може да си ти, и да не си виновен, а прокуратурата да се разправи с тебе по изпитания вече начин.

42

Анонимен

преди 4 години

Преди много, много години в Щатите е действал закона на Линч, според който ако определен брой хора твърдят, че някой трябва да бъде обесен, обесването му се е смятало за законно изпълнение на присъда. Не са били необходими доказателства, просто е трябвало 15 или 20 човека да искат някой да бъде обесен. Тук към такова правосъдие ли вървим - настройване на хората за осъждане на набелязаната жертва. Не защитавам Божков, той е мафиот, защитавам демократичните процедури, които са важни за всички.

41

Анонимен

преди 4 години

Тя двамката братя убавци кво са правят на праведни християни я и тях ги подпукайте не може криминални фигури да използват прокуратурата за саморазправа

40

Анонимен

преди 4 години

Вижте статията в Бушон медия,защото не си я спомням точно ,но първо са искали рекет от Божков,след което той отказал и заплашил,след това почва разправата.Кой крив,кой прав,не е много ясно.

39

Анонимен

преди 4 години

аз пък много се радвам, че има дело срещу божков. има много грехове, за които да плаща.