53

Анонимен

преди 4 години

Няма "родина", това е частна собственост на няколко мутри. Съмнявам се някой да ме върне от чужбина да защитавам милионите на мафията.

52

Анонимен

преди 4 години

SS, ти знаеш ли какво е клетва, бе ***?Кой те пита дали искаш или не? Ако си истински българин, ще се биеш за свободата на Родината си ако някой я нападне. Говорим за сега- клетвата важи сега само в случаите когато някоя чужда държава нападне България. Тогава те мобилизират,а ако ти нещеш да защитаваш Родината си то е съвсем отделен въпрос, но и изобщо кой ще те пита- отиваш на фронта колкото и да плачеш. И ти казах- аз ще те застрелям, не врага, ако разбера че си такъв боооклук!

51

Анонимен

преди 4 години

до 52 Няма си мръднеш пръста, за да защитиш Родината си, ако чужда страна я нападне?Не, ти не си мърдай пръста, те ще те закарат и на искаш на фронта, а аз ще те отърва от мъките ти веднага, като разбера какъв си...точно на фронта, точно с един куршум!Иначе и аз не си мърдам пръста, ако става въпрос да нападаме някоя държава която не ни е направила нищо лошо. затова си има наемници за пари- професионална армия. За защита на Родината има освен тях и хора които са дали клетва, боооклук!

50

Леле до 46

преди 4 години

Тези са тролчета, не обръщайте внимание, платени са за да дразнят. Имам приятели военни и зная, че ако , не дай Боже, нещо стане- ще продължа да си лакирам ноктите на спокойствие, понеже зная как ще хвърчат тюрбани по границата , казвам го без ирония :) да не споделям какви истории са ми разказвали от мисиите с наши военни- браво , момчета!!! И Честит Празник!

49

SS

преди 4 години

И да съм дал клетва,то не е било доброволно защото беше задължително.Освен това е било за друга политическа система.Няма да си мръдна пръста,нито да дам и капка кръв за Тези толупи които са в политическото пространство (да не изреждам партии) те всички са от едно котило.Боли ме х..за тях.

48

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 46Представяш ли си 1000 човека армия, то свързаните с полицията и МВР са 60 000, ама явно трябва да си осигорят спокойствие чрез полицията, иначе за армията на кой му пука.

47

Анонимен

преди 4 години

муспи е коментирал най точно това е истината и за рестото в европейският съюз проблемът се крие в сащ глобал циониз...който слага марионетни управления и прокорори съдий и нпо-та

46

Анонимен

преди 4 години

Където на балканите да споменеш за българската армия всички се стряскат.Ама не от вас пишещите по форумите мишлета а от нас военните.За 17г . толкова учения съм направил , навсякъде сме се представяли по добре от далеч по богати държави.

45

Анонимен

преди 4 години

Станчо, юрдек нещастен, каква мобилизация те гони, бе???Ако си дал клетва едно време могат да те мобилизират само и единствено, ако чужда страна те нападне с военни сили.

44

Анонимен

преди 4 години

Или както се пееше в една стара казармена песен: " На гръцката граница дренките узрели..."и т.н

43

Анонимен

преди 4 години

Абе *** не се притеснявайте за армията имаме сили да сритаме задницитее на всички мигранти накуп.Говоря като военен .Вие си бръснене краката и скубете веждите нас не ни мислете.

42

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Нещо се шегува :)Турците за 6 часа - съсипаха Сирийската Армия, подкрепяна от Русия и Иран,Нещо си прави майтап ми се струва :)

41

Анонимен

преди 4 години

До часове отивали 400 войника хаха. До часове мигрантите отдавна ще са преминали границата. Егати армията, 400 човека, след 12 часа още 1000. Да не вземе мигрантите да я набият тази армия.

40

Анонимен

преди 4 години

Той Каракачанов голям мъж ама не е служил в казармата. Бил е агент на ДС. Също така е "македонец" от Русе.

39

Станчо

преди 4 години

До 39Дано не се наложи мобилизация, защото и там ще видиш, че си сам на улицата предаден от свои...

38

Анонимен

преди 4 години

Ако наистина са нужни 12 часа за 1000 души да стигнат до границата жална ни майка. На времето дедите ни са стигнали пеша от Чаталджа до Сливница за 37часа.

37

X

преди 4 години

Честит 3-ти март! Чета коментарите и веднага се набива на очи едно и също - преди 35 години имахме армия, която можеше да се мобилизира за часове ( около 200 000 човека) и щяха да бранят Майка България, а сега няма армия защото никой не иска да брани награбеното от мутри, олигарси и народни душмани! Те да си бранят сами богатствата! Замислете се ,до къде са ни докарали за 30 години! Народа е разделен всеки срещу всеки, кой има изгода от това?

36

Анонимен

преди 4 години

До неразбралКаракачанов доста ми падна в очите, разбрах също че не е служил в казарма навремето, иначе голям го дърви.То не е проблем да се вдигнем като нация да се защитим, обаче този с този първичен популизъм...не знам.

35

Анонимен

преди 4 години

До 24 ти,Прав си. Коментара кърти мивки ;-)

34

Банкянският стратег

преди 4 години

Каракачанов пръв на първа линия да поведе щиковата атака. Окичен с торбички от Билла пълни с пясък. Цялата останала българска армия ще го последва ентусиазирано в безопасност, криейки се зад едрия му силует!