401

анонимен

преди 4 години

откажи се бе кой те е накарал насила да казваш,че си роден и израсъл в България.Не ни занимавай със себе си.всичко е окей.

400

Ангел

преди 4 години

Къде е сега фандъка да забрани тази антибългарска проява.или е по лесно да се мачкат истинските българи решили да почетат ЕДИН БЪЛГАРСКИ ГЕРОЙ.

399

Die Silvia

преди 4 години

Ваш герой сдох как собака, так что в. там, в России не больно-то и надейтесь на что-либо. (Русского алфавита у меня нет и не собираюсь его скачать.) Сори! :)

398

Луковмарш 2020

преди 4 години

Братя БЪЛГАРИ и съмишленици от други нации! Утре от 17.30 на пилоните на НДК е началото на сбирката за Луковмарш 2020 и траурното шествие послучай годишнината от убийството на един от най-великите БЪЛГАРИ в историята - генерал Христо Лукoв! Въпреки медийната помия, изливана от враговете на България, марша НЕ Е забранен! Напълно законен е! Нека да се съберем и да покажем на враговете на Родината и техните колониални господари, че БЪЛГАРСКИЯ дух е жив, както и че Генерала е жив в сърцата ни!

397

Героите не умират

преди 4 години

те са вечно в нас , против такива *** като Самуел Финци, Екатерина Захариева, Фандъкова

396

М

преди 4 години

"М" идва от филма "М" на Фриц Ланг от 1931 година, е и е един от 100-те най-значими филма във филмовата индустрия. Става дума за залавянето на един сериен убиец. Човекът, който установява убиеца на една улица, пише с бял тебешир на гърба на палтото му буквата "М", та ако убиецът се скрие, да бъде по-бързо открит от останалите преследвачи. "М" идва от Moerder - убиец.

395

Спомни си кой си

преди 4 години

Фюрерът, Бог да дава мир на душата Му, най-добре определи евреите:"Вечно жадната за кръв и злато хидра, която няма родина, но навсякъде се чувства у дома си!" Това, че въпросния евреин се е родил в България, не го прави Българин. Ако едно куче се роди в конюшнята, това не го прави кон. Неговата лоялност никога няма да е с България или българите. Неговата лоялност е със Сатаната и Талмуда.

394

Die Silvia

преди 4 години

А, ако ме попитате: Защо, след като сме прави, Силвия, Господ ни прати толкова страдания след 1945-та?, Аз ще ви кажа: След 1945-та Западна Германия стана най-силната икономически и най-уредената държава в Европа. А за ГДР - ние си знаем какво сме правили, какво сме преживяли и как сме се чувствали. :) Май не беше чак толкова лошо, нали? :) Е, сега Германия е над всички, поне в Европа. А победителите... Ръша и краварите, да ми прости Господ! :) Кой как живя и как още живее... Помислете си.

393

Die Silvia

преди 4 години

Аз говоря това от години и се боря с тях от години и все още съм жива и здрава и по-силна от всякога, а те са по-слаби и уплашени от всякога, парите им свършват. А съм само една жена от България с около сто Евро в банката. Помислете за това.

392

Die Silvia

преди 4 години

Аз мисля, че е крайно време, истината да се чуе и Германия, Националсоциализмът и Фюрерът да бъдат реабилитирани. Има стотици, хиляди доказателства за канибализъм в синагогите и традиционните ев. рейски сборища из курортите по цял свят. Защо ние, презрение "гои" мълчим? От какво ни е страх? Колко сме ние и колко са те? Само на Господ ли да се уповаваме? Не им от връщайте със същото (да пази Бог!). Уплашете ги с безстрашието си, не им мълчете, не ги прикривайте. DEUTSCHLAND UEBER ALLES!

391

Салахедин Еюби

преди 4 години

Прав е. То евреин Родина нямя. Там дето се настаниха е Палестина. Та никой евреин няма родина.

390

Здрасти

преди 4 години

От 16 век се възпитава и налага кръвожадно и безкомпромисно този модел. Вече е непоправимо късно. Бог да ни прости Амин

389

Анонимен

преди 4 години

Много е грозно някой да излезе в чужбина и да плюе по страната, в която се е родил и отрасъл!Все едно да идеш у съседите и да почнеш да плюеш жената или да се разведеш и да сипеш хули по бившата... Дори да е вярно е грозно! Достоен човек не го правиИ никой не го интересува твоето мнение, за да занимаваш хората с личните си оплаквания и оценки

388

Анонимен

преди 4 години

"Хъмфри Богарт казва на любимата си в "Казабланка": Go back to Bulgaria!"Хем предател на родината, хем невежа и то по професионални теми!Хъмфри Богарт в Казабланка НЕ казва това на любимата си! Тя е Ингрид Бергман и няма нищо общо с България. Там има една млада двойка, които са българи, искат да пътуват за САЩ, и Х Богарт казва това на момичето. Тя е само епизодична роляНеграмотен предател, на който паметта му изневерява

387

Я, па Я

преди 4 години

Типичен евреин. Родина ли? Това па кво е? Можем само да му благодарим, че не е един от нас. Мисли си, че така ще очарова немците. Едва ли. По скоро ще спечели презрението им както и нашето. Ще оцелеем и без тоя никаквец.

386

до 412

преди 4 години

Явно моите критерии за значимост се различават от твоите. И не ме дразни, че не се чувства българин - той и не е, строго погледнато - а че не изпитва капка признателност към страната, в която е роден, отраснал в привилегии и образован. Явно си мисли, че като го заяви ще се хареса на новите си сънародници и повече ще се доближи до тях (което е твърде неинтелигентна стратегия). Не уважавам такива хора.

385

Все тая

преди 4 години

Да си стои там еврейчето. Само да не забравя коя държава го е направила това, което е!!! Добре, че е баща му че да чува някой нещо за него. Да стои в държавата на приятеля на тяхната нация Хитлер.

384

Ха

преди 4 години

***.

383

Анонимен

преди 4 години

До 409. Хайде сега, човекът открива Берлинале и го интервюират големи медии, не знам как можеш да го наречеш незначителен. Ясно е раздразнението, че не иска да се индетифицира като българин, но това си е негова работа. Нищо лошо не е казал за България, само факти.

382

Здравомислещ

преди 4 години

Патриотизъм е да обичаш родината си, както обичаш майка си. Нормалните хора са подвластни на тая емоция Може да не е идеалната майка, но е твоята майка! Няма смисъл да се обяснява на някой, който не обича майка си, нито пък - родината си. То си е за него...